Shopping Cart
Fri fragt
Køb



Kinesis
Varenr.
620877

Kinesis Advantage360 Pro Tastatur, ZMK Bluetooth Multichannel

5.192,- ekskl. moms 6.490,- inkl. moms
  • På lager - sendes 1-2 dage
  • Fri fragt over 4000,-
  • Stort produktsortiment
  • Transportører DB Schenker ColliCare
Beskrivelse

Kinesis nye fuldt opdelte, trådløse, konturformede tastatur designet til at give maksimal komfort og justerbarhed. Opdel,drej og vinkle hvert modul for optimal skrivestilling. Udstyret med taktile brune mekaniske hovedkontakter og SmartSet-programmeringsmotor.

I modsætning til basismodellen, der bruger Kinesis` proprietære SmartSet, bruger Pro`en open source ZMK-firmware. Programmer tastaturet ved hjælp af den webbaserede konfigurator eller simpel tekstsyntaks. Avancerede brugere kan få adgang til koden på GitHub for at bygge og dele deres egne funktioner.

Advantage360 Professional er designet til avancerede brugere og er ikke nær så let at promrammere som Advantage360 med SmartSet. ZMK understøtter ikke programmering ombord så brugere som er afhængig af denne funktion, er mulighvis ikke tilfredse med Pro`en.

Integreret vinkel

Med et tryk på en kanp, kan du nemt skifte mellem 3 vinkelindstillinger (lav, medium og høj) for at reducere belastningen af underarmene.

Den lave indstillling gentager den samme vinkel som de originale Advantag-tastaturer.

Ergonomiske egenskaber

De konkave taster har en skålform for at reducere hånd- og fingerudvidelse og slappe af i musklerne.
Ved at adskille nøglerne placeres armene i skulderbredde for at holde håndleddene lige og vinkelret på startpositionen for at reducere abduktion og håndledsforskydning.
Tasterne er arrangeret i lodrette søjler (i stedet for forskudt) for bedre at afspejle fingrenes naturlige bevægelse.
De to tastaturdele er vinklet for at kunne hæve tommelfingersiden af ​​hånden. Vinklingen sætter hånden i en mere neutral "håndtryk" position og reducerer belastningerne forårsaget af underarmspronation. Vælg mellem en af ​​tre højder afhængigt af dine præferencer.
De integrerede håndledsstøtter reducerer stressende bøjning af håndleddene og giver et behageligt sted at hvile dine hænder, når du ikke aktivt skriver. (købes separat, varenr. 620878)
Det område, hvor tommelfingeren er i sin normale position, er de ofte brugte taster som Enter, Space, Backspace og Delete for at omfordele arbejdsbyrden fra dine relativt svage og overbrugte små fingre til stærkere tommelfingre.
Advantage360 ser måske stor ud, men den har faktisk et mindre fodaftryk end de fleste tastaturer, fordi det numeriske tastatur er væk, hvilket giver dig mulighed for at placere musen tættere på din krop, hvilket reducerer ugunstigt arbejde med hænder uden for skulderbredden.
Funktionstaster er placeret på talrækken og tilgås via Fn-tasten for reduceret rækkevidde.

Mekanisk tastatur

Advantage360 bruger Gateron Brown switch med lav kraft taktile taster. "Taktilitet" er en let øget kraft omkring midtpunktet af tastetrykket, der fortæller dig, at kontakten er ved at blive aktiveret. En taktil reaktion foretrækkes af mange ergonomer, da den signalerer dine fingre, at aktivering er ved at finde sted og kan reducere hyppigheden af ​​at "bunde" kontakten med et hårdt slag.

Advantage360 Professional har trykfølsomme brune mekaniske taster, der er gennemskinnelig ABS-plastik med hvid LED-baggrundsbelysning, når den er aktiveret.

Vis mere produkinformation Vis mindre produktinformation
Ergonomisk udformet tastatur
Trådløs og vinklingsbar
Programmerbare taster
Mere produktinformation
Kompatibilitet
Windows 7-11, macOS, Linux, Android, Chrome
Layout
US