0
3
:
0
0
Få 10% rabat her og nu!
Din rabat er aktiveret
Svær beslutning?
Hvis du bestiller inden for de næste 30 minutter, giver vi dig en 10% rabat på din ordre. Nu er det let at træffe en hurtig beslutning!
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.

Ring til os på
9725 2888

Kundeservice

Log ind

Shopping Cart
Kurv

Vi søger 
AREA SALES MANAGER
Læs her


Hurtig levering
og fri fragt
fra kr. 4.000,-


For virksomheder
med et cvr nr.


Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image DNA

Kontormøbler - som du vil have dem

Live. Love. Work. Your DNA.
Med kontormøbelserien DNA fra Sono kan du endelig udtrykke
hvem du er og hvad du står for gennem farver, form og design - og til en yderst attraktiv pris!

 

Sæt farve på tilværelsen

med din egen farvepalet

Responsive image

DNA

Vi har alle et unikt DNA, som adskiller os fra alle andre, og som sætter unikke spor i omgivelserne. Ofte udtrykt gennem interesser, en lidenskab eller en stærk personlighed. Og det samme gælder for din virksomhed. Den har en profil, en identitet, en branche og en historie at fortælle. 

Den moderne arbejdsplads har forandret sig meget de sidste 10 år med hensyn til layout, æstetik og funktionalitet. Mange arbejdspladser har åbne kontorlandskaber, hvor kontorerne åbnes op for at fremme samarbejde og fremprovokere en mere horisontal virksomhedsskultur. Kontordesignet er blevet mere arkitektonisk, unik, farverig, informativ og ren. 

Derfor tilbyder Sono DNA opbevaring og kontorskabe med valgfri NCS farve på låger og skuffer. Disse produkter er markeret med en rød farvevifte her i webshoppen. Opgiv din NCS-kode i kommentarfeltet, eller kontakt vores eminente kundeservice for at få hjælp til bestilling eller yderligere information. Du er selvfølgelig også velkommen til at bestille dine DNA møbler i vore standard farver hvid, lysegrå eller antracitgrå.

Live your DNA

Udtryk din personlighed og virksomhedens profil...

 

Love Your DNA

...din lidenskab...

 

Obey Your DNA

...din æstetik...

 

Work Your DNA

...og dit arbejde, med dine indretninger.

 

Rigtig god kvalitet til attraktive priser

DNA er en kontormøbelserie fra Sono, baseret på stor valgfrihed, udsøgt design og rigtig god kvalitet - til lave priser. Som en del af den norske Frigaard Gruppen, med en omsætning på over 1,8 mia. har vi en stor indkøbsvolumen som giver dig markedets bedste priser. Vi sørger selv for kvalitetssikringen fra designet til leverancen direkte hos dig.

Responsive image

Sikker opbevaring

DNA opbevaring har soft-closing-funktion på låger og skuffer, gode låse med foldbare nøglebrikker og leveres altid med 2 nøgler.

Responsive image

Lækkert design

Alle DNA skriveborde er med laminerede bordplader og MDF kerne. Bordpladerne er 25 mm tykke for optimal stabilitet. Designet med facet slebet kant og afrundede hjørner.

 

Designet ser flot ud på dit kontor, med et let og tiltalende udseende - uden at gå på kompromis, hverken på stabilitet, kvalitet eller funktionalitet.

Responsive image

God eller dårlig plads?

Det er ingen hemmelighed at kvm. priser i dele af landet er skyhøj og at god arealudnyttelse derfor bliver merer og mere vigtig. 

Vi tilbyder hæve-/sænkeborde med størrelser fra 1200 x 600 mm.

Har du behov for et stort skrivebord, kan du bestille DNA hjørnebord med bordplader i størrelser helt op til 2365 x 2200 mm.

Responsive image

Sidde eller stå?

Helst begge dele! 

Verdens bedste medicin hedder fysisk aktivitet. Og det organ, som trives bedst med aktivitet, er hjernen. Det at kunne variere arbejdsstillingen i løbet af en arbejdsdag, ved man med sikkerhed fører til øget kreativitet, bedre effektivitet, hukommelse, forbedret koncentration og højere stress tolerance.

 

Med DNA hæve-/sænkeborde kan du nemt højdejustere fra 700 til 1170 mm. Bordene er designet, produceret og kvalitetskontrolleret i Skandinavien og alle materialer er valgt og godkendt i henhold til strenge EU-miljøkrav.

Responsive image

DNA konferencerum

Som en naturlig del af DNA-konceptet, finder du selvfølgelig også indretning til konferencerum. DNA konferenceborde er delikate og prisgunstige borde, som ikke går på kompromis - hverken med design eller kvalitet.

 

Et rigtig godt valg til dit mødelokale!

Responsive image

Dit nye konferencebord?

DNA konferenceborde leveres med tre forskellige former; rektangulært, bådformet eller trapezformet bordplade, for optimal brug af TV eller videokonference. Bordene er placeret på stabile understel, som tilbydes i flere farvevarianter.

 

Vælg farver og udfomning på dit nye konferencebord, således at du kan indrette konferencerummet i tråd med det utryk, som bedst genspejler virksomhedens DNA.

Bestil DNA kontormøbler direkte i webshoppen
eller kontakt kundeservice på chat eller på telefon 9725 2888.