Shopping Cart
Dansk indretning - Dansk kvalitet
Kontormøbler
07.07.2022

SONO har forsynet virksomheder i hele Skandinavien med et særligt dansk udtryk i forbindelse med indretning af kontorer, kantiner og receptioner. Vi lægger stor vægt på detaljerne i udtrykket, på kvaliteten og på funktionalitet.

Vælg kontorinteriør fra Sono, og skab en bæredygtig arbejdsdag.

Kontormøbler, der opfylder dine behov og karakteriserer identiteten af din virksomhed. Derfor tilbyder vi et stort og konkurrencedygtigt sortiment tilpasset arbejdspladser.

Vores sortiment af kontormøbler, består af en bred produktvifte, som bidrager til en bæredygtig arbejdsdag. For at sikre bæredygtighed tages der hensyn til både kvalitet, miljø og social dimention. Det betyder, at vi stiller store krav til os selv og vores sarmarbejdspartnere. Som følge heraf er store dele af vores sortiment certificeret i henhold til bl.a.:

Svanemærket på møbler, opfylder miljøkravene til råvarer som træ, metal, polstring og plast. Der er også skrappe krav til kemikalier, der anvendes til fremstilling af møblerne. Svanemærket på møbler er af høj kvalitet og testet for holdbarhed. De er blandt de mindst miljømæssigt belastende på markedet.

Möbelfakta er et kravpakke til møbler, der bør være nyttigt, uanset om du er producent, køber, forhandler eller forbruger. Kravene er baseret på tre dele: kvalitet, miljø og socialt ansvar.