×
0
3
:
0
0
Få 10% rabat her og nu!
Din rabat er aktiveret
Svær beslutning?
Hvis du bestiller inden for de næste 30 minutter, giver vi dig en 10% rabat på din ordre. Hvor svært kan det være?
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.

Telefon 9725 2888

Shopping Cart
Projektleverandør med lang og solid erfaring
Service
04.04.2022

Sono er din komplette leverandør af inventar til personaleomklædning, kontor, lager, værksted og skole. Vor mission er at gøre din arbejdsplads bedre, og vi lægger en ære i at levere gode løsninger, som svarer til dine behov – hurtigt, effektivt og til en god pris. Vi hjælper dig med at effektivisere og optimere din virksomhed, samt forbedre dit arbejdsmiljø og mindske påvirkningen på det ydre miljø.

Sono er medlem af Elretur, E-mærket og er ISO-9001 og ISO-14001 certificeret. Fokus på etik og bæredygtighed er et krav vi stiller til alle vore partnere og producenter.

 

Hos Sono kan du forvente produkter af markedsledende kvalitet kombineret med gode råd.

Vi ønsker at være med til at gøre din arbejdsdag bedre gennem øget funktionalitet, effektivitet og højere trivsel – for dig, dine medarbejdere og dine kunder.

Vort sortiment består af en bred vifte af produkter, som bidrager til en god arbejdsdag. For at sikre bæredygtighed, tages både kvalitet, miljø og den sociale dimension i betragtning. Det betyder, at vi stiller høje krav til os selv og vores samarbejdspartnere.

Vi hjælper dig med at finde de bedste løsninger til dit behov og din virksomhed. Aftal et møde med en af vore projektledere, eller tag kontakt på support@sono.dk eller telefon 9725 2888.