0
3
:
0
0
Få 15% rabat her og nu!
Din rabat er aktiveret
Svær beslutning?
Hvis du bestiller inden for de næste 30 minutter, giver vi dig en 15% rabat på din ordre. Hvor svært kan det være?
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.
Shopping Cart

Skabe og opbevaring

Skabe og opbevaring

En smart måde at gemme og organisere

Kontakt os

Garderobeskabe og garderobeindretning til kontor, skole og industrivirksomheder

God opbevaring i garderobeskabe, skabe og garderobe interiør, er en vigtig del af at holde arbejdspladsen i orden. Dine medarbejdere får de rette betingelser for at organisere og opbevare private ting i løbet af arbejdsdagen. Vi har stor erfaring med planlægning og implementering af opbevaring og indretning af personalerum.

Vores skabe er en praktisk opbevaringsløsning, som både skaber et ryddeligt miljø og udnytter den tilgængelige gulvplads optimalt. Vælg mellem mange forskellige løsninger og bliv inspireret af de utallige kombinationsmuligheder. De fleste kan monteres i moduler, hvilket gør dem til en fleksibel løsning, der kan tilpasses skiftende behov og præferencer. Skabene fås i flere forskellige designs, størrelser og farver.

Hver model har sine fordele. Hvis du er usikker på, hvilket skab der passer bedst til dine behov, er du altid velkommen til at kontakte os for personlig betjening.

Læs mere Læs mindre

Nogle projekter vi er ekstra stolte over

Garderobe
Moro Backe skole
Se mere
Garderobe
Berglyckans Børnehave
Se mere

En vejledende proces for et vellykket projekt

For at et projekt skal være så godt som muligt, følger vi vores gennemprøvede proces, der giver dig som kunde en god følelse af sikkerhed. Vi har mere end 15 års erfaring med at indrette bæredygtige indeklimaer til kontorer, industri og skoler.

1. Nuværende situation og behovsanalyse
Det er vigtigt at få belyst alle aspekter i projektet fra begyndelsen. Vi gennemgår dine behov og visioner og skaber et billede af arbejdspladsen og miljøet.
2. Budget og ønskemål
Det næste skridt er at gennemgå dit budget. Til større projekter inddrager vi vores tekniske tegnere allerede på dette stadie, for at designe et fiktivt miljø, der lettere illustrerer, hvad vi kan opnå inden for rammerne af budgettet. Forventning bør matche resultater, så enkelt er det.
3. Produktvalg og løsningsforslag
Vi gennemgår vi alt fra overordnet idé, ned til forslag til individuelle produkter. Her vil vi fokusere så meget som muligt på bæredygtige materialevalg. Svanemærket og Möbelfakta er nogle eksempler på bæredygtig
produktion, som vi vil gøre lidt ekstra for.
4. Levering og montering
Når du er tilfreds med forslaget, så sætter vi gang i bestilling og levering. Vi har stor erfaring og kan tilbyde høj præcision i både levering og montering - samlet og effektivt. Vi vil gøre vores til, at din virksomhed har størst mulig drift under hele forløbet.
5. Mål - og projektopfølgning
Når projektet er afsluttet, vil vi gerne have din feedback. Vi har meget høje krav til kundetilfredshed, og hvis der er noget, du ikke er tilfreds med, vil vi gøre alt for at du skal blive det.

Vi hjælper dit projekt på rette vej

Kontakt en af vore konsulenter eller book et møde.

Book et møde
Allan Fruergaard
Area Sales Manager
Jylland Midt- og Nordjylland
Steffen Feddersen
Area Sales Manager
Jylland Syd og Fyn
Søren Kjærsgaard
Area Sales Manager
Sjælland & Bornholm
Hans Bjerregaard
Area Sales Manager
Forhandleransvarlig i Danmark.
Kenny Hodel
Direktør | CSO
Markedsansvarlig for Sono Danmark A/S og Sono Denop ApS.

Vi hjælper dig med dit projekt, fra idé til virkelighed. Stil dit spørgsmål her!
Kontaktformular
Tak, din henvendelse er afsendt og vil blive behandlet snarest!
Ups, der opstod en fejl. Prøv igen