0
3
:
0
0
Få 15% rabat her og nu!
Din rabat er aktiveret
Svær beslutning?
Hvis du bestiller inden for de næste 30 minutter, giver vi dig en 15% rabat på din ordre. Hvor svært kan det være?
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.
Shopping Cart

Industri

Industri

Vi skaber en ergonomisk og sikker arbejdsplads

Kontakt os

Lager og industri

Her finder du produkter designet til at give betingelserne for forbedret ergonomi og arbejdsmiljø for lager- og industriarbejdspladser. For eksempel højdejusterbare borde, der er specielt tilpasset lager- og industrimiljøet.

Brug gennem god ergonomi, er i dag en hygiejnefaktor for en sund arbejdsplads. Ved at skabe en arbejdsplads baseret på ergonomi og fleksibilitet, kan personalet arbejde langsigtet, bæredygtigt og sundt.

Vores lager og værkstedsinteriør er funktionelt. Det giver mulighed for fleksibel lagring i forskellige størrelser og til forskellige vægte. Få overblik over vores udvalg af inventar og find din løsning under produktkategorierne Industri og værksted, Lager, Stålskabe, Transport og løft eller Miljø og sikkerhed.

Unaset om du har et lille eller et stort lager, kan vores kyndige medarbejdere hjælpe dig med at udvikle de rigtige løsninger til din virksomhed.

Læs mere Læs mindre

Nogle projekter vi er ekstra stolte over

Lager og industri
Apoteket får nye pakkeborde
Se mere

En vejledende proces for et vellykket projekt

Hos Sono kan vi godt lide processer. De mennesker, vi arbejder sammen med gennem årene, giver stabilitet og sikkerhed – uanset behov og betingelser. Her kan du læse mere om, hvordan vi arbejder sammen om at udvikle drømmemiljøer, der er skræddersyede, bæredygtige og stilfulde. Når vi arbejder sammen, er intet umuligt.

1. Nuværende situation og behovsanalyse
Det er vigtigt at få belyst alle aspekter i projektet fra begyndelsen. Vi gennemgår dine behov og visioner og skaber et billede af arbejdspladsen og miljøet.
2. Budget og ønskemål
Det næste skridt er at gennemgå dit budget. Til større projekter inddrager vi vores tekniske tegnere allerede på dette stadie, for at designe et fiktivt miljø, der lettere illustrerer, hvad vi kan opnå inden for rammerne af budgettet. Forventning bør matche resultater, så enkelt er det.
3. Produktvalg og løsningsforslag
Vi gennemgår vi alt fra overordnet idé, ned til forslag til individuelle produkter. Her vil vi fokusere så meget som muligt på bæredygtige materialevalg. Svanemærket og Möbelfakta er nogle eksempler på bæredygtig
produktion, som vi vil gøre lidt ekstra for.
4. Levering og montering
Når du er tilfreds med forslaget, så sætter vi gang i bestilling og levering. Vi har stor erfaring og kan tilbyde høj præcision i både levering og montering - samlet og effektivt. Vi vil gøre vores til, at din virksomhed har størst mulig drift under hele forløbet.
5. Mål - og projektopfølgning
Når projektet er afsluttet, vil vi gerne have din feedback. Vi har meget høje krav til kundetilfredshed, og hvis der er noget, du ikke er tilfreds med, vil vi gøre alt for at du skal blive det.

Vi hjælper dit projekt på rette vej

Kontakt en af vore konsulenter eller book et møde.

Book et møde
Allan Fruergaard
Area Sales Manager
Jylland Midt- og Nordjylland
Steffen Feddersen
Area Sales Manager
Jylland Syd og Fyn
Søren Kjærsgaard
Area Sales Manager
Sjælland & Bornholm
Hans Bjerregaard
Area Sales Manager
Forhandleransvarlig i Danmark.
Kenny Hodel
Direktør | CSO
Markedsansvarlig for Sono Danmark A/S og Sono Denop ApS.

Vi hjælper dig med dit projekt, fra idé til virkelighed. Stil dit spørgsmål her!
Kontaktformular
Tak, din henvendelse er afsendt og vil blive behandlet snarest!
Ups, der opstod en fejl. Prøv igen