0
3
:
0
0
Få 15% rabat her og nu!
Din rabat er aktiveret
Svær beslutning?
Hvis du bestiller inden for de næste 30 minutter, giver vi dig en 15% rabat på din ordre. Hvor svært kan det være?
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.
Shopping Cart

Kontormøbler

Leonberg Reklamebureau har indrettet sine nye lokaler med Ergoff DNA-serien. Tag en kig på på resultatet her.

Garderobe

I DSB’s tidligere godshotel i København, har Poul Schmidt/Kammeradvokaten, efter en gennemgribende renovering, fået nogle lækre og moderne kontorer og mødefaciliteter.

Skole og børnehave

For 5 år siden blev vi officiel møbelleverandør af fritids- og skoleindretning med vort brand Form o Miljö, til den Internationale Engelske Skole, Sundbyberg.

Kontormøbler

Vi er stolte over at have indrettet endnu et stort kontor med vore klassiske møbler. PE Teknik & Arkitektur fik nye lokaler med alt fra åbent kontorlandskab, konferencerum, kontorlokaler, stillerum, kantine samt loungeområde som skulle  indrettes.


Skole og børnehave

I Järfälla lige udenfor Stockholm ligger Almarevägens Børnehave. Vi fik til opgave, at levere indretning til læringsrum, kantine og personalrum.

Garderobe

Vi har siden begyndelsen, været med til at udvikle og skabe opbevaringsløsninger til de fleste behov og mijöer. På Moro Backe skolen ønskede de noget andet, og med hjælp fra MAD arkitekt kontoret, blev der skabt en cirkulær løsning med skabe.

Skole og børnehave

Bobergsskolen er en skole i Norra Djurgårdsstaden med ca 400 elever. Området omkring skolen er præget af spektakulære bygninger fra gamle gasværks fabrikker

Lager og industri

Apoteket forbedrer arbejdspladsen ved hjælpe af ergonomiske GBP pakkeborde fra Sono

Garderobe

Berglyckans børnehave i Lagan har fantasifuldt dekoreret sine garderober. De har valgt et stilfuldt farveskema, der harmonerer med resten af interiøret og det gør at det også er nemt for børnene at finde deres plads.

Skole og børnehave

Til Danderyds Sygehus har leveret hjernerehabiliteringsmøbler. De kan f.eks. steriliseres uden at gå på kompromis med kvalitet eller holdbarhed. Billede af et venterum.

Skole og børnehave

I efteråret 2018 levererede Sono, Form o Miljö møbler til 700 elever på P A Fågelströms Gymnasium på Stigberget, Södermalm i Stockholm.

Skole og børnehave

Hagaskolen i Vallentuna er en 3-strenget skole med plads til 80 børn i børnehave og ca. 800 elever fra 1-9. klasse.

Skole og børnehave

I august 2019 åbnede Svanhöjdens Børnehave. En modern børnehave til ca 160 børn. Svanhöjdens Børnehave har fået helt nye og inspirerende lokaler, som er tilpasset til deres pædagogiske aktiviteter.

Skole og børnehave

Med inspiration fra den tropiske regnskov har Södersygehuset renoveret og indrettet Studentertorvet - En plads for studenter til at slappe af, arbejde fokuseret eller bare at være.

Således arbejder vi sammen med dig for at opnå bedst mulige resultat til dit projekt
Sono er en af Skandinaviens ledende projektleverandører af indretning til kontor, lager, værksted og garderobe. Dette sikrer dig høj kvalitet, gode priser og levering til aftalt tid.
1. Dine behov, ønsker og krav

Det første vi gør er, at danne os et godt billede af din arbedsplads, dine behov, ønsker og krav – samt få dine tanker om hvordan du ønsker at fremstå visuelt. Vi tager ofte udgangspunkt i din eksisterende profilguide, hvor form og farver ofte udgør en central rolle.

Sono tilbydr et vidt spekter af produkter – fra de enkle og billige til mere eksklusive kvalitetsmærkevarer i en højere prisklasse. Det er derfor afgjørende, at vi forstår dine forventninger og dit ambitionsniveau, før vi går i gang med at designe et løsningsforslag med efterfølgende tilbud.

2. Budget

For at dine forventninger skal stemme overens med slutresultatet, arbejder vi gerne indenfor rammen af et budget. Ved større projekter kan vi involverer vore tekniske tegnere, som kan visualisere løsningsforslag baseret på tegninger af dit kontor, lager, værksted eller omklædningsrum.

3. Produktvalg og forslag til løsninger

I vort forslag får du præsenteret løsninger som vi mener vil varetage dine behov, ønsker og krav på bedst mulig måde. Indretning af lokaler, handler om at udnytte arealet på bedst mulig måde, samtidig med at effektivitet, ergonomi og trivsel varetages for at skabe en god arbejdsplads.

4. Levering og montering

Vore konsulenter, projektledere og tekniske tegnere, arbejder tæt tett sammen med logistikafdelingen, som har lang erfaring og høj præcision med hensyn til levering og montering.

5. Projektopfølgning

Når vi er færdige med dit projekt, vil vi gerne høre dine tilbagemeldinger for læring og forbedring.

Hvis der er noget du ikke er tilfreds med, eller der er noget vi ikke har kunne levere, vil vi gerne høre om dette også. Således at vi får mulighed for at rette op på fejlen.

Vi hjælper dig med din indretning
– Fra idé til virkelighed.

Sono er en komplet leverandør af indretninger til garderobe, kontor, lager, værksted og skoler. Vor mission er at gøre din arbejdsplads bedre, og vi lægger en ære i at levere gode løsninger, som svarer til dine behov – hurtigt, effektivt og til en god pris. Vi hjælper dig med at effektivisere og optimere din virksomhed, samt forbedre dit arbejdsmiljø og mindske påvirkningen på det ydre miljø. Sono er medlem af Elretur, E-mærket og er ISO-9001 og ISO-14001 certificeret. Fokus på etisk handel og bærekraft er et krav vi stiller til alle vore partnere og producenter.

Mere om Sono
Allan Fruergaard Area Sales Manager allan.fruergaard@sono.dk Mobilnummer 2949 2594
Jylland Midt- og Nordjylland
Steffen Feddersen Area Sales Manager steffen.feddersen@sono.dk Mobilnummer 5260 7288
Jylland Syd og Fyn
Søren Kjærsgaard Area Sales Manager soren.kjaersgaard@sono.dk Mobilnummer 3035 7176
Sjælland & Bornholm
Hans Bjerregaard Area Sales Manager hans.bjerregaard@sono.dk Mobilnummer 2949 2595
Forhandleransvarlig i Danmark.
Kenny Hodel Direktør | CSO kenny.hodel@sono.dk Mobilnummer 2362 5214
Markedsansvarlig for Sono Danmark A/S og Sono Denop ApS.
Aftal et møde eller send os en forespørgsel
Kontaktformular
Tak, din henvendelse er afsendt og vil blive behandlet snarest!
Ups, der opstod en fejl. Prøv igen