1
5
:
0
0
Få 15% rabat nu - Klik "Ja tak"!
Din rabat er aktiveret
SUPERUGE på sono.dk - bestil her og nu!
Hvis du bestiller inden for de næste 15 minutter, giver vi dig en 15% rabat på hele din ordre.
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.

Ring til os på
9725 2888

Kundeservice

Log ind

Shopping Cart
Kurv

HURTIG LEVERING!


FRI FRAGT
FRA 4.000,-
(ekskl. moms)


DANSK WEBSHOP!


Kontakt os i dag!

Hos Sono finder du et yderst dedikeret medarbejderteam med mere end 60 års erfaring i vejledning og rådgivning om arbejdsplads indretning. Vi forstår vores partneres unikke behov og vil arbejde hådt for at levere de fleksible løsninger som din virksomhed og kunder har brug for. 

 

Vi har forskellige opgaver, men vi er sammen om et fælles ønske: Altid tilfredse kunder.

Herunder ser du vores erfarne og altid motiverede medarbejdere, som hver dag gør deres ypperste for at hjælpe dig med at finde de helt rigtige produkt- og indretningsløsninger - så det passer 100% til dig, dit projekt eller arbejdsplads.

Velkommen til Sono - Vi forstår dine behov!

 

Pia Nygård Salgs Supporter pia.nygard@sono.dk Tel 9725 2888
Pia har været salgssupporter i vores kundeservice siden Sono Danmark blev etableret i 2005 - og det går stadig stærkt! Hun kender kunder, sortiment og leverandører utroligt godt og er en kæmpe ressource, hvis du har brug for hjælp til en ny eller gammel ordre. Derudover er Pia vores web-ansvarlige og kender derfor hjemmesiden ud og ind og er altid klar ved telefonen til at guide dig.
Jimi Lauridsen Salgs Supporter jimi.lauridsen@sono.dk Tel 9725 2888
Når du kontakter vores kundeservice, vil du sandsynligvis møde Jimi. Og når handlen er afsluttet, er det Jimi, der vil kontakte dig for få de sidste detaljer på plads så dit projekt bliver gennemført som forventet. Jimi har en kæmpe viden om vores brede produktprogram og er altid klar på chat eller telefon til at hjælpe dig med den helt rigtige løsning til lige netop dit projekt.
Rikke Sejr Salgstrainee rikke.sejr@sono.dk Tel 9725 2888
Rikke er vores salgstrainee, og det vil hovedsageligt være hendes friske stemme du får i øret , når du ringer til vores kundeservice. Rikkes opgaver spænder meget vidt fra kundeservice, web optimering, udarbejde tilbud og generere indkøb. Rikke er altid 100% klar og er behjælpelig med at finde det rigtige svar når du ringer til os.
Søren Kjærsgaard Area Sales Manager soren.kjaersgaard@sono.dk Tel 3035 7176
Distriktschef Fyn, Sjælland & Bornholm. Søren er ansvarlig for salg til både store og små projekter til den private og offentlige sektor samt rådgivning af arkitekter. Han er en stærk relationsbygger og en super kompetent sparringspartner for dig som arkitekt, forhandler eller virksomhedsejer. Med hans dybe produktviden finder han altid en løsning på alle problemstillinger. Ingen udfordring er for svær eller uoverkommelig for Søren.
Steffen Feddersen Area sales manager steffen.feddersen@sono.dk Tel 5260 7288
Distriktchef Jylland med hovedfokus på kontor, skole og pleje sektoren. Med Steffens solide brancheerfaring, store netværk og dybe produktkendskab har han kvalifikationerne til at samarbejde og rådgive eksisterende og nye kunder på bedste vis. Uanset om du er arkitekt, entreprenør eller SMW kan du trygt kontakte Steffen og få den bedste rådgivning og sparring til dit projekt.
Allan Fruergaard Area Sales Manager allan.fruergaard@sono.dk Tel 2949 2594
Distriktschef Jylland. Ansvarlig for projektersalg til den privat og offentlige sektor samt rådgivning af arkitekter. Allan er vores mangeårige specialist på lager-, garderobe- og værkstedsindretning og er derfor altid klar med den optimale løsning til din virksomheds arbejdspladsindretning. Søger du kompetent sparring er Allan derfor manden at snakke med.
Hans Bjerregaard Area Sales Manager hans.bjerregaard@sono.dk Tel 2949 2595
Forhandleransvarlig i Danmark. Hans er alsidigheden selv med en bred erfaring inden for salg og relationsopbygning - meget behagelig, vedvarende og struktureret og han holder det han lover dig. Hans er en stærk sparringspartner for dig og din forretning, når du indretter en virksomheds kontor, lager, garderobe eller værksted. Han er dedikeret, præcis og er altid klar på at vende dine synspunkter for at finde den bedste løsning til dit behov.
Kenny Hodel Direktør kenny.hodel@sono.dk Tel 2362 5214
Markedsansvarlig for Sono Danmark A/S og Sono Denop ApS. Kenny har bred erfaring indenfor ledelse og salg til private og offentlige virksomheder. Han tager gerne den indledende dialog om dit projekt, stort som småt, og finder altid den rette samt mest kompetente medarbejder til at løse netop dine krav og ønsker til arbejdspladsen.