0
3
:
0
0
Få 15% rabat her og nu!
Din rabat er aktiveret
Svær beslutning?
Hvis du bestiller inden for de næste 30 minutter, giver vi dig en 15% rabat på din ordre. Hvor svært kan det være?
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.
Shopping Cart

Kontor

Kontor

Lad os finde en mere behagelig måde at arbejde på

Kontakt os

Kontormøbler og indretning til en bedre arbejdsdag

Sono er en projektleverandør af indretning til kontoret, og er optaget af at varetage dine behov til funktionalitet, effektivitet og trivsel på arbejdspladsen. I tillæg skal vi varetage din virksomheds identitet via valg af design.

Vi hjælper dig med at finde de bedste løsninger til netop dit behov og din virksomhed. Aftal et møde med en af vore projektledere, eller tag kontakt på support@sono.dk eller telefon 9725 2888

Hos Sono finder du et stort udvalg af kontormøbler som dækker hele virksomhedens behov – fra reception, lounge og møderum til kontorer med alt af tilbehør til en god ergonomisk arbejdsdag.

For at bidrage til øget bærekraft, er store dele af vort sortiment certificeret i henhold til bl.a.

Svanemærkede møbler som opfylder miljøkrav til råvarer som træ, metal, møbeltekstil og plast. Det stilles også høje krav til kemikalier som bruges i produktionen af møblerne. Svanemærkede møbler er af høj kvalitet og er testet for holdbarhed. De er blandt de mindst miljøskadelige på markedet.

Möbelfakta er en certificering til møbler, som kan til hjælp uanset om du er producent, indkøber, forhandler eller forbruger. Kravene er baseret på tre ting: Kvalitet, miljø og samfundsansvar.

Med levering direkte fra vort store centrallager i Norge, møder vi dit behov for bærekraftige ergonomiske kontormøbler som feks; Hæve-sænkbare skriveborde, konferenceborde, stole, skabe, bogreoler og alt andet indretning til kontoret.

Vi arbejder systematisk for at minimere miljøpåvirkningen ved transport af produkter. Det gælder ved valg af transportmiddel, valg af brændstof, ruteoptimalisering, maksimering af fyldningsgrad og økonomisk kørsel.

Læs mere Læs mindre

Nogle projekter vi er ekstra stolte over

Kontormøbler
Designfirma valgte kontorindretning fra Sono
Se mere

En vejledende proces for et vellykket projekt.

Hos Sono kan vi godt lide processer. De mennesker, vi arbejder sammen med gennem årene, giver stabilitet og sikkerhed – uanset behov og betingelser. Her kan du læse mere om, hvordan vi arbejder sammen om at udvikle drømmemiljøer, der er skræddersyede, bæredygtige og stilfulde. Når vi arbejder sammen, er intet umuligt.

1. Nuværende situation og behovsanalyse
Det er vigtigt at få belyst alle aspekter i projektet fra begyndelsen. Vi gennemgår dine behov og visioner og skaber et billede af arbejdspladsen og miljøet.
2. Budget og ønskemål
Det næste skridt er at gennemgå dit budget. Til større projekter inddrager vi vores tekniske tegnere allerede på dette stadie, for at designe et fiktivt miljø, der lettere illustrerer, hvad vi kan opnå inden for rammerne af budgettet. Forventning bør matche resultater, så enkelt er det.
3. Produktvalg og løsningsforslag
Vi gennemgår vi alt fra overordnet idé, ned til forslag til individuelle produkter. Her vil vi fokusere så meget som muligt på bæredygtige materialevalg. Svanemærket og Möbelfakta er nogle eksempler på bæredygtig
produktion, som vi vil gøre lidt ekstra for.
4. Levering og montering
Når du er tilfreds med forslaget, så sætter vi gang i bestilling og levering. Vi har stor erfaring og kan tilbyde høj præcision i både levering og montering - samlet og effektivt. Vi vil gøre vores til, at din virksomhed har størst mulig drift under hele forløbet.
5. Mål - og projektopfølgning
Når projektet er afsluttet, vil vi gerne have din feedback. Vi har meget høje krav til kundetilfredshed, og hvis der er noget, du ikke er tilfreds med, vil vi gøre alt for at du skal blive det.

Vi hjælper dit projekt på rette vej

Kontakt en af vore konsulenter eller book et møde.

Book et møde
Allan Fruergaard
Area Sales Manager
Jylland Midt- og Nordjylland
Steffen Feddersen
Area Sales Manager
Jylland Syd og Fyn
Søren Kjærsgaard
Area Sales Manager
Sjælland & Bornholm
Hans Bjerregaard
Area Sales Manager
Forhandleransvarlig i Danmark.
Kenny Hodel
Direktør | CSO
Markedsansvarlig for Sono Danmark A/S og Sono Denop ApS.

Vi hjælper dig med dit projekt, fra idé til virkelighed. Stil dit spørgsmål her!
Kontaktformular
Tak, din henvendelse er afsendt og vil blive behandlet snarest!
Ups, der opstod en fejl. Prøv igen