Shopping Cart
Fri fragt
Køb



Ergoff
Varenr.
618930

DNA-konferencepakke 7

37.900,- ekskl. moms 47.375,- inkl. moms
  • På lager - sendes 1-2 dage
  • Fri fragt over 4000,-
  • Stort produktsortiment
  • Transportører DB Schenker ColliCare
Beskrivelse

Konferenceborde:

Konferencebord i DNA møbelserie, med hvid bådformet bordplade på hvidt understel. Længde x største dybde er 3200 x 1200 mm.

Traditionelt er mange mødeborde bådformet, således at mødedeltagerne lettere kan kommunikere og samarbejde rundt om bordet. Og som en naturlig del af møbelserien DNA, indgår også en omfattende serie bådformede konferenceborde. Dette er flotte og prisgunstige borde som ikke går på kompromis med hverken design eller kvalitet. Bordpladen er 25 mm, hvid laminat bordplade, afrundede hjørner med lige kant i samme farve som bordpladen.

Konferencebordet leveres med et solidt understel, vælg farve på understellet - således at du får tilpasset til farve på dine konferensestole, så du får en fin helhed. Bordets største dybde er 1200 mm, med 800 mm dybde på begge kortsider. Arbejdshøjde er 75 cm.

 

Konferencestol:

Stol Monaco med h x b x d (mm) 1050 x 700 x 600 og en siddehøjde på 460 mm. Farve Magenta

Velkommen til Monaco! Med sine iøjnefaldende farver vil Monaco være et populært og farverigt indslag i ethvert rum. Stolesædet er med helstøbt PU-kerne, helbetrukket med slidstærkt tekstil bestående af 30% uld og 70% polyester, og leveres på et forkromet, drejeligt understel med benkryds.

Stolen kan med fordel benyttes til at friske café- og konferencerummet op eller som et livligt element i receptionsområdet eller venterum. Her er det kun fantasien som sætter grænser. Med Monacostolen bringer du sydeuropæiske vibrationer ind i dine lokaler! Leveres i lilla.

Vis mere produkinformation Vis mindre produktinformation
Mere produktinformation