Shopping Cart
Fri fragt
Køb



Ergoff
Varenr.
618932

DNA-konferencepakke 9

15.500,- ekskl. moms 19.375,- inkl. moms
  • Leveringstid: 5-10 dage
  • Fri fragt over 4000,-
  • Stort produktsortiment
  • Transportører DB Schenker ColliCare
Beskrivelse

Konferenceborde:

Konferencebord i DNA møbelserie, med antracit rektangulær bordplade på sort understel. Længde x dybde er 2600 x 1200 mm.

Som en helt naturlig del af møbelserien DNA, indgår også en omfattende serie konferenceborde. Dette er flotte og prisgunstige mødeborde som ikke går på akkord med hverken design eller kvalitet. Bordpladen er 25 mm, antracit laminat bordplade, afrundede hjørner med lige kant i antracit farve .

Konferencebordet leveres med et solidt understel, vælg farve på understellet - så får du tilpasset til farven på dine konferencestole, så du får et flot helhed. Konferencebordets højde er 75 cm.

 

Konferencestol:

Konference- og kantinestol FLY i sort plastkomposit med sort understel RAL9005. Stolen FLY er designet af den kendte, italienske designer Claudio Bellini og har har vundet den prestigefyldte designpris Red Dot Award. Stolen har et meget stabilt og lækkert designet sæde og ryg, lavet i et patenteret plastkomposit. Måske passer FLY bedst til brug i kantiner, møderum eller som ventestole på et kontor? Stolen har understel i en lukket udførelse, hvilket betyder at der bliver betydelig mindre støj end med de mere traditionelle fire ben. FLY er pris sat pr. stk, men bestilles og leveres i pakker á 4 stk.

 

Vis mere produkinformation Vis mindre produktinformation
Solidt understel
Moderne design
Slidstærk bordplade
Mere produktinformation
Konferenceborde
1 st artnr 256441Konferencebord DNA, Antracit 2600x1200 mm rektangulært, Sort understel
Konferencestoler
8 st artnr 113721 Konferencestol Fly sort med sort stel RAL9005