Shopping Cart
Køb



Kinesis
Varenr.
496054

Tastatur Kinesis Advantage2, Nordisk layout, Qwe

3.964,- ekskl. moms 4.955,- inkl. moms
  • På lager - sendes 1-2 dage
  • Fri fragt over 5.000,- inkl. moms (4.000,- ekskl.moms)
  • Stort produktsortiment
  • Transportører DB Schenker ColliCare
Beskrivelse

Kinesis Advantage2 er baseret på det patenterede "Contoured keyboard"-design. Med mekaniske knapper for bedst mulig ergonomi, følelse og komfort. Med SmartSet Programming Engine, programmeringsværktøj til at tilpasse tastaturet og øge produktiviteten

Advantage 2 har Cherry MX Brown-taster med lav modstand og god berøringsfølsomhed. Forgængerens funktionstaster i gummi er nu udskiftet med Cherry ML-taster med lav modstand og Kinesis signaturtaster (i "home row") er nu blå. Her med Nordisk layout og QWERTY knap-etiketter. Selvklæbende polstrede håndledstøtter er inkl.

Brune taktile Cherry MX-taster

  • Lav modstand (55g)
  • Kan trykkes helt ned
  • Taktil følelse (merr berøringsfølsom)
  • Noget lyd

Advantage 2 har Cherry MX Brown-taster med lav modstand og god berøringsfølsomhed. Forgængerens funktionstaster i gummi er nu byttet ud med Cherry ML-taster med lav modstand og Kinesis signaturtaster (i "home row") nu er blå.

Konkave tasterReducerer bøjning af hænder og fingre. Stræk opstår når leddene i fingrene bøjes og strækker sig forover i stedet for at hvile svagt nedad. En lige skriveflade kræver ofte at alle fingrer er lige lange, noget som betyder at de længste fingre bliver tvunget til at stærkke sig for at nå tasterne. Resultatet af dette er strækning af muskler og sener i hændene, noget som fører til at musklerne arbejder ineffektivt og giver hurtigere muskeltræthed. Med de konkave taster minskes stækket eftersom designet tager hensyn til at dine fingre har ulige længde. Dette giver mindre muskelanspænding og mere afslappet position for både fingre og hænder.

Separate taster for tommelfingrePå tommeltasten sidder ofte benyttede taster som Enter, Space, Backspace, Delete og kombinationstasterne Ctrl og Alt på PC (Command og Option på MAC). Ved at lade de stærke tommelfingre arbejde i stedet for de svagere og ofte meget benyttede lillefingre, elimineres samtidig risikoen for overanstrengelse.

Vertikal tastaturlayoutTasterne er placeret vertikalt i rækker for at passe fingrernes naturlige bevægelser bedre. Med vertikale taster minskes graden af strækket og ubehagelige bevægelser samtidig med hastighed, nøjagtighed og komfort øges.

Integreret håndledstøtteDen integrerede håndledstøtte forbedrer komforten og minsker belastningen p håndleddene. Støtten virker også som et sted at hvile hændene på når man ikke skriver. Selvklæbende polstrede håndleddstøtter er inkl.

Berøringsfølsomme taster med lav modstand – Cherry MX (Brown) Low-force, tactile key switchesTasterne på tastaturet giver lav modstand (aktiveringskraft 45g), og er udformet til at give både lyd- og følelsefeedback. Med en slaglængde på 4 mm og tasteaktivering på 2 mm reduceres belastningen når man trykker tasten til bunds.

Mekaniske funktionstaster – Cherry ML mechanical function keysErfarne Advantagebrugere kan glæde sig over at funktionstasterne af gummi nu er erstattet af højkvalitets "Cherry ML-taster" med samme følelse og lave modstand som hos MX Brown.

Mindre "fodaftryk"Advantage2 er mindre end et traditionelt tastatur og har ergonomiske fordele også, ved at man nu har integreret den numeriske del i de højre tasterne. Brug af mus kommer på denne måde nærmere kroppen - noget som reducerer risikoen for overanstrengelser. I tillæg findes der mulighed for at komplettere med en fritstående berøringsgsfølsom numerisk del.

Spesialdesignet "home row"Buede blå taster i "home row" gør det lettere at holde hændene på rette sted når du skriver.

TasteklikMulighed for elektronisk "klikkelyd" hver gang en tast trykkes ned på korrekt måde og ikke går i bund. Lyden kan aktiveres ved hjælp af et tastetryk.

Kinesis Advantage2 sætter på samme måde som forgængeren, en helt ny standard for ergonomiske tastatur. Advantage2-serien tilbyder et avanceret ergonomisk design, og funktioner du ikke finder på andre USB-tastatur.

Vis mere produkinformation Vis mindre produktinformation
Mere produktinformation
Layout
Nordic
Tastetype
Cherry MX Brown