1
5
:
0
0
Få 15% rabat nu - Klik "Ja tak"!
Din rabat er aktiveret
SUPERUGE på sono.dk - bestil her og nu!
Hvis du bestiller inden for de næste 15 minutter, giver vi dig en 15% rabat på hele din ordre.
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.

Ring til os på
9725 2888

Kundeservice

Log ind

Shopping Cart
Kurv

HURTIG LEVERING!


FRI FRAGT
FRA 4.000,-
(ekskl. moms)


DANSK WEBSHOP!


Hæve-sænkeborde

Hæve-sænkeborde

Ergonomiske hæve-/sænkeborde findes i mange varianter her hos Sono. Hæve-/sænkeborde giver dine medarbejdere bedre arbejdsdage, sygefraværet sænk ...

Ergonomiske hæve-/sænkeborde findes i mange varianter her hos Sono. Hæve-/sænkeborde giver dine medarbejdere bedre arbejdsdage, sygefraværet sænkes og forskning viser at hæve-/sænkeborde på arbejdspladsen giver øget produktivitet. Vi tilbyder et stort udvalg af gennemtænkte indretningsløsninger.

 

 

hæve-sænkeborde i mange størrelser og farver

Sono har et stort udvalg af hæve-/sænkeborde i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Vore priser inkluderer fragt til modtagerens adresse ved bestilling over kr. 4.000. Vi har stort centrallager, så vi kan leverere i løbet af kort tid.

Bestil dine hæve-/sænkeborde hos os og få professionel service under alle dele af handelen. Vi har mange års erfaring i funktionel og elegant indretning af arbejdspladser og kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning. Her på vor webshop, er det let at bestille dit hæve-/sænkebord.

DNA hæve-/sænkeborde er delikate, stabile og prisgunstige hæve-/sænkbare skriveborde med motoriseret justering af arbejdshøjden. Bordene har bordplader med en konform laminatoverflade på stabil kerne, med pæne afrundede hjørner.

Skrivebordene i DNA-serien kan bestilles med hvid, lysegrå, antracit, eg, birk eller bøg bordplade. Alle designs kan kombineres med understel som er miljørigtig pulverlakeret i alugrå, hvid eller sort farve. Disse elektrisk justerbare skriveborde tilbydes i mange størrelser og former.

Den moderne arbejdsplads har forandret sig meget de sidste 10 år med hensyn til layout, æstetik og funktionalitet. Kontordesign er blevet mere arkitektonisk, unik, farverig, informativ og ren. Derfor tilbyder Sono DNA opbevaring og kontorskabe med valgfri NCS farve på dører og skuffer. Dette bliver rigitig flot, i kombination med mere neutrale bordplader.

 

 

Filter


Sorter
 1. Ergoff Flexidesk hæve-sænkbord gaslift
  2.660,-
  3.325,- (Inkl. moms)
  På lager
 2. Ergoff Ekoflex hæve‑sænkebord med rektangulær bordplade
  3.700,-
  4.625,- (Inkl. moms)
 3. Ergoff Ekoflex hæve‑sænkebord med bue
  4.620,-
  5.775,- (Inkl. moms)
 4. Ergoff Ekoflex hæve‑sænkebord hjørnebord
  4.640,-
  5.800,- (Inkl. moms)
 5. Ergoff DNA hæve‑sænkebord med bue
  4.620,-
  5.775,- (Inkl. moms)
 6. Ergoff DNA 120 grader hæve-sænkebord
  5.180,-
  6.475,- (Inkl. moms)