0
3
:
0
0
Få 15% rabat her og nu!
Din rabat er aktiveret
Svær beslutning?
Hvis du bestiller inden for de næste 30 minutter, giver vi dig en 15% rabat på din ordre. Hvor svært kan det være?
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.
Shopping Cart

Hjemmekontoret

Hjemmekontoret er kommet for at bliveHer forstyrres du ikke af small talk på kontoret og lidt for lange frokostpauser. Siden Covid-19 indtog Danmark i marts 20 ...
Mere information
Sortiment
Sorter

Hjemmekontoret

Hjemmekontoret er kommet for at blive
Her forstyrres du ikke af small talk på kontoret og lidt for lange frokostpauser. Siden Covid-19 indtog Danmark i marts 2020 har der værret større krav til afstadn, hygiejne og etablering af professionelle hjemmearbejdspladser. Mange har indarbejdet rutiner, der fungerer effektivt på hjemmekontoret, men hvis du udfører regelmæssigt skærmarbejde i hjemmet mindst 1 arbejdsdag om ugen, eller ca. 2 timer hver dag, så skal arbejdsmiljøet på hjemmearbejdspladsen afspejle de samme regler, som er gældende på virksomhedens arbejdsplads. 

Arbejdsmiljølovgivning
Du kan læse mere om arbejdsmiljølovgivningen og de formelle krav for hjemmearbejdspladser på arbejdstilsyntes hjemmeside at.dk. Kontakt os yderligere info om hvad vi kan tilbyde indefor ergonomisk korrekte produkter, men også omkring designs der tilpasses medarbejderens arbejdsplads i den private bolig.

De fysiske omgivelser
At arbejde i sofaen er ikke effektivt, og køkkenbordet er designet til at samle familie og venner omkring måltider. Så vidt muligt skal du forsøge at etablere et separat område, helst et separat rum, til dit hjemmekontor. Med en fysisk afgrænsning mod resten af hjemmet vil det være lettere at holde sig fokuseret, og du fortæller dem omkring dig, at nu er det arbejdet der gælder. Sørg også for at indretning og udstyr opfylder behovet for variation, aktivitet og koncentration.