0
3
:
0
0
Få 10% rabat her og nu!
Din rabat er aktiveret
Svær beslutning?
Hvis du bestiller inden for de næste 30 minutter, giver vi dig en 10% rabat på din ordre. Nu er det let at træffe en hurtig beslutning!
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.

Ring til os på
9725 2888

Kundeservice

Log ind

Shopping Cart
Kurv

Vi søger 
AREA SALES MANAGER
Læs her


Hurtig levering
og fri fragt
fra kr. 4.000,-


For virksomheder
med et cvr nr.


Projektor lærred

Projektor lærred

Sono projektorlærred er af høj kvalitet. Det betyder at du får et produkt som er både stabilt, funktionelt og elegant. I vort sortiment finder du ...

Sono projektorlærred er af høj kvalitet. Det betyder at du får et produkt som er både stabilt, funktionelt og elegant. I vort sortiment finder du både manuelle og elektriske modeller til montering i loft eller på væg, alt efter hvad du foretrækker. Vore projektorlærred sikrer en perfekt overflade med flot, sort ramme for bedre kontrast.

Kombiner dit nye projektorlærred med nogle af vore andre smarte indretningsløsninger. I vor omfattende sortiment finder du alt du behøver for at indrette et stilfullt og effektivt konferencerum. Se for eksempel vore flotte konferencemøbler eller vore populære whiteboard tavler. Alle produkter sælges til meget konkurrencedygtige priser og sendes direkte til døren, hurtigt og sikkert

Få yderligere information om Sono projektor lærred ved at kontakte vor kundeservice, hvor vore kompetente og erfarne medarbejdere sidder klar til at give råd og fortælle om vore produkter. Ring eller send en mail allerede i dag, så vil vi gøre vort yperste for at besvare deres spørsmål og imødekomme eventuelle specielle forespørgsler.

 

Filter


Sorter
 1. Projektorlærred manuelt
  840,-
  1.050,- (Inkl. moms)
 2. Projektor Lærred Elektrisk 1800x1800mm
  2.140,-
  2.675,- (Inkl. moms)
 3. Projektor Lærred Mobilt
  1.260,-
  1.575,- (Inkl. moms)