1
5
:
0
0
Få 15% rabat nu - Klik "Ja tak"!
Din rabat er aktiveret
SUPERUGE på sono.dk - bestil her og nu!
Hvis du bestiller inden for de næste 15 minutter, giver vi dig en 15% rabat på hele din ordre.
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.

Ring til os på
9725 2888

Kundeservice

Log ind

Shopping Cart
Kurv

HURTIG LEVERING!


FRI FRAGT
FRA 4.000,-
(ekskl. moms)


DANSK WEBSHOP!


Kontorstole

Kontorstole

Kontorstole kan være udfordrende at vælge og bestille på web. Skal man lægge vægt på farve, funktion, æstetik eller design? Eller skal kontors ...

Kontorstole kan være udfordrende at vælge og bestille på web. Skal man lægge vægt på farve, funktion, æstetik eller design? Eller skal kontorstolens ergonimiske funktioner og egenskaber lægges til grund, når du skal indrette dit kontor? Det er mange hensyn at tage. Her finder du mere information og gode tips når du skal vælge dine nye kontorstole fra Sono.

 

 

Kontorstole for en bedre arbejdsdag

Hos Sono finder du kontorstole i flere prisklasser og udførelser. Vi er alle forskellige og de forskellige stole i stortimentet, er alle tilpasset forskellige behov og brugsmønstre. Vi leverer hurtigt, effektivt og til gode priser. Og vi er en pålidelig partner, som leverer som aftalt - uanset bestillingen er lille eller stor.

 

Er du i tvivl, anbefaler vi at du kontakter os og får god hjælp og ret vejledning, når du skal vælge rigtig kontorstol til din arbegdspldss. Vore dygtige konsulenter sidder klar til at hjælpe dig. Ring til os i dag på 9725 2888 eller start en chat her på siden. Så finder vi sammen gode til netop din virksomhed!Kontorets ergonomi
Kontorets design, dets udforming og brug afspejler hvordan din virksomhed er organiseret. Udviklingen er gået fra arbejdspladser i cellekontor til mere åbne og fleksible landskaber. Og det påvirker også valg af kontorstole...

 


Kravene til dynamiske og justerbare kontorstole i åbne miljøer er høje. Ud over stolens funktioner og karakteristikker er det afgørende at stolen sættes i korrekt sammenhæng: De skal tilfredsstille hver enkelt bruger individuelt, og samtidig passe til mange individer med ulige kropsbygning og vægt, deres bevægelsesmønstre og andre behov.

 


Der hvor der er krav til design af indretning og arbejdspladsudforming for et team eller arbejdsgruppe, er det vigtigt at kontorstolen har enkle og intuitive justeringsmuligheder, således at den kan let kan tilpasses mange ulige individer. Langt de fleste af kontorstolene du kan bestille hos Sono, har fleksible og intuitive indstillingsmuligheder.

 


Endvidere skal kontorstolen let kunne passe ind og anvendes i forskellige typer af arbejdspladsudforminger, med fleksibilitet når indretningen og arbejdsopgaverne varierer i løbet af en arbejdsdag. Stolen skal passe ind med øvrig indretning, rummets form og farvesammensætning - til og med til rummets lys og beslysning. Måske bruges kontorstolene også som konferencestole, i kortere eller længere projektmøder - i kontorlokalet?

Tænk på dette...
1. Sidder du længe i løbet af dagen?
2. Er du kort eller lang, smal eller bred?
3. Flere som bruger kontorstolen?

Sidder du længe?
Vi har kategoriceret alle kontorstolene i sortimentet ud fra anbefalet brugstid. Er det således at du sidder hele dage – og lange dage – må du tage hensyn til det, når du skal vælge en ny kontorstol.

Kontorarbejde er et fysisk let arbejde, hvor kroppen aflastes af kontorstolens sæte, rygstøtte, armlæn og nakkestøtte. Musklerne i kroppen opretholder og stabiliserer en god holdning for hovede, nakke, skuldre, arme og øvre del af ryggen. Dette muskelarbejde bliver hurtigt ensidigt, hvis kroppen ikke får afveksling.

Derfor må du sørge for at vælge en kontorstol som gør det let at variere siddestilling i løbet af en lang arbejdsdag. Varier mellem forskellige siddepositioner. Får kroppen det som den vil, så bytter vi naturligt siddestilling ofte, dvs. flere gange i timen. En rigtig god kontorstol tilbyder sine brugere mulighed for at variere mellem flere foskellige siddestillinger – enkelt og intuitivt.

Kort eller lang, smal eller bred?
Vi er alle skabt forskelligt. Nogen er lange, andre korte, enkelte er smalle og nogen har en bredere figur. Og det må du tage hensyn til, også når du vælger din nye kontorstol.

Begynd med grundindstilling af stolen.

Vælg stol med siddehøjde og siddedybde, således at du sidder godt. Så rækker du dig komfortabelt ned til gulvet, så sæde og lår får god støtte af kontorstolens sæde. Samtidigt bør du sidde tilpas højt til at du har hofteleddet lidt højere end knæleddet (1-2 cm). På den måde aflaster du ryggen på bedste måde. Hofter og ryg får støtte af stoleryggen, helt fra lænden og op mod skulderbladene. Er du lang i ryggen, bør du vælge en kontorstol med regulerbar stoleryg.

Er det din stol – eller er I flere brugere?
Organisering af kontorfaciliteter og arbejdspladser, fortæller meget om hvordan en virksomhed er organiseret. Udviklingen er gået hurtigt, fra 60-70 tallets traditionelle arbejdspladser med egne kontorer, frem til dagens løsninger mer aktivitetsbaserede og fleksible arbejdspladser i åbne landskaber.
Er I flere som bruger samme kontorstole, må der tages hensyn til dette, når du skal bestille. Måske er en sådan arbejdsform en konsekvens af hurtige skift i arbejdsprocesser, med samling i projektgrupper eller hurtige småmøder. I sådanne tilfælde er den daglige brugstide måske ikke lige lang og man kan vælge enklere kontorstole, hvor der kun lægges vægt på et visuelt udtryk, design og kultur?

Hos Sono møder du dygtige konsulenter, som kan hjælpe dig med at tage det korrekte valg, når du skal bestille kontorstole, ud fra dine og virksomhedens behov.

 

Filter


Brand
Sorter
 1. Ergoff Pluto 2.0 kontor- og konferencestol
  1.520,-
  1.900,- (Inkl. moms)
  1-5 dage
 2. Ergoff Taktik kontorstol
  1.520,-
  1.900,- (Inkl. moms)
  1-5 dage
 3. Ergoff Offix kontorstol
  1.740,-
  2.175,- (Inkl. moms)
  1-5 dage
 4. Ergoff Operator kontorstol
  2.100,-
  2.625,- (Inkl. moms)
  3-4 uger
 5. AS6002 kontorstol
  2.460,-
  3.075,- (Inkl. moms)
  3-4 uger
 6. Ergoff Nero HighBack kontorstol
  2.940,-
  3.675,- (Inkl. moms)
  3-4 uger
 7. Ergoff For_U kontorstol
  3.020,-
  3.775,- (Inkl. moms)
  3-4 uger
 8. Ergoff Kontorstol Move_IT
  3.880,-
  4.850,- (Inkl. moms)
  3-4 uger
 9. Ergoff DNA kontorstol Blå
  4.440,-
  5.550,- (Inkl. moms)
 10. Ergoff DNA kontorstol grøn
  4.440,-
  5.550,- (Inkl. moms)
 11. Ergoff DNA kontorstol gråsort
  4.440,-
  5.550,- (Inkl. moms)
 12. Ergoff DNA kontorstol grå
  4.440,-
  5.550,- (Inkl. moms)