1
5
:
0
0
Få 15% rabat nu - Klik "Ja tak"!
Din rabat er aktiveret
SUPERUGE på sono.dk - bestil her og nu!
Hvis du bestiller inden for de næste 15 minutter, giver vi dig en 15% rabat på hele din ordre.
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.

Ring til os på
9725 2888

Kundeservice

Log ind

Shopping Cart
Kurv

HURTIG LEVERING!


FRI FRAGT
FRA 4.000,-
(ekskl. moms)


DANSK WEBSHOP!


Skriveborde

Skriveborde

Skriveborde betegner vore kontor arbejdsborde, med det vi kalder faste I-ben. Det er traditionelle skrivebord med manuel justering af bordhøjde, ofte ...

Skriveborde betegner vore kontor arbejdsborde, med det vi kalder faste I-ben. Det er traditionelle skrivebord med manuel justering af bordhøjde, oftest fra 65 cm til 80 cm. Vi leverer hurtigt, effektivt og til gode priser. Og vi er en pålidelig partner som leverer som aftalt - uanset om bestillingen er lille eller stor.

Vi har et standard sortiment af skriveborde som dækker de aller fleste behov på en arbejdsplads. Bordpladerne på vore skriveborde strækker sig fra enkle rektangulære borde på 120 x 60 cm, til traditionelle hjørneborde med mulighed for at koble et aflastningsborde på og optil det af vore største skriveborde på hele 235 x 280 cm, som kombinerer arbejdspladsen med et mødebord.

Skriveborde fra Sono til indretning af kontor og arbejdspladser. Sono har et stort udvalg af skriveborde i mange farver og kvaliteter. Blandt andet leverer vi Profi kontorborde i bøg, birk eller hvid laminat, i tillæg til et stort udvalg af DNA kontorborde med laminerede bordplader i antracit, lys grå eller hvid.

 

Skriveborde
 
Professionelt skrivebord til en attraktiv pris
Leder du efter et nyt skrivebord til kontoret? Sono tilbyder stærke, konkurrencedygtige priser på kvalitetsmøbler og innovative indretningsløsninger, specielt designet til arbejdslivet. I vores omfattende sortiment kan du vælge mellem mange forskellige modeller, størrelser, farver og materialer, så du får nøjagtigt det skrivebordet du ønsker.
 
Bedre arbejdsstilling
Et godt skrivebord på kontoret kan gøre en verden til forskel, både når det gælder produktivitet, komfort, sundhed og signalværdi. Med et kvalitetsrigtig skrivebord kan medarbejderne yde deres bedste, holde orden, bevare oversigten, opnå en bedre arbejdsstilling og sende et professionelt signal til både kunder, samarbejdspartnere og andre besøgende på virksomheden. 
 
Muligheder
Et skrivebord er ikke bare et skrivebord. Der findes et utal af muligheder, både når det gelder design, materialer, funktionalitet og anvendelsesmuligheder. Eksempelvis kan du vælge et skrivebord med plads til flere medarbejdere, et skrivebord med hjul under, eller et skrivebord med speciel plads og beskyttelse til computeren. Du finder også det populære hæve-/sænkebord, som er et skrivebord hvor ergonomien er i højsæde. Denne løsning er særlig fordelagtig, når der arbejdes mange timer i træk eller hvis flere medarbejdere deler det samme skrivebord.
 
Design
Sæt dit personlige præg på kontoret med et elegant skrivebord i den helt rette farve og de helt rigtige materialer. Hos Sono lægger vi vækt på at funktionalitet og æstetik går hånd i hånd. Derfor fører vi udelukkende borde fra anerkendte produscnter, hvor der er øje for detaljer og førsteklasses materialer er prioriteret. Lad dig inspirere på vor webshop, hvor du blandt andet kan vælge et skrivebord af bøg, eg eller valnød, i en klassisk hvidlakering eller i en flot, naturlig oliebehandlet træfarve. Også med hensyn til størrelse, design, bentype og detaljer, er der rig mulighed for at vælge et skrivebord, som harmoniserer med det eksisterende interiør og på elegant vis kan integreres i kontorindretningen.
 
Sortiment
Køb dit nye skrivebord til kontoret hos Sono og vælg fra et stort udvalg af borde med fast eller justbar arbejdshøjde, med fire eller flere ben, elektrisk hæve-/sænkefunktion, plads til flere medarbejdere eller med et praktisk hul til kabler og ledninger. Vi har kort sagt borde i alle kategorier, og vi har helt sikkert også det rette skrivebord til dig. Kik på aktuelle produkter på vor webshop allerede i dag og glæd dig til at modtage dit nye skrivebord til kontoret. 
 
Skriveborde online
Sono har gjort det både let og billigt at købe et nyt skrivebord til kontoret. Med få klik kan du bestille og betale online, hvorpå vi sender direkte til døren, hurtig, sikkert og fuldstændig gebyrfrit. Er du i tvivl om hvilket skrivebord, du skal vælge, eller har du generelle spørgsmål om vore produkter eller service, står vore medarbejdere til rådighed med uddybende information og personlig rådgivning. Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde og kom et skridt nærmere det helt rette bord.

Filter


Farve
Sorter