×
0
3
:
0
0
Få 15% rabat her og nu!
Din rabat er aktiveret
Svær beslutning?
Hvis du bestiller inden for de næste 30 minutter, giver vi dig en 15% rabat på din ordre. Hvor svært kan det være?
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.
Shopping Cart

Skriveborde

Skriveborde betegner vore kontor arbejdsborde, med det vi kalder faste I-ben. Det er traditionelle skrivebord med manuel justering af bordhøjde, oftest fra ...
Mere information
Bordplade
Farve
Sorter

Skriveborde

Skriveborde betegner vore kontor arbejdsborde, med det vi kalder faste I-ben. Det er traditionelle skrivebord med manuel justering af bordhøjde, oftest fra 65 cm til 80 cm. Vi leverer hurtigt, effektivt og til gode priser. Og vi er en pålidelig partner som leverer som aftalt - uanset om bestillingen er lille eller stor.

Vi har et standard sortiment af skriveborde som dækker de aller fleste behov på en arbejdsplads. Bordpladerne på vore skriveborde strækker sig fra enkle rektangulære borde på 120 x 60 cm, til traditionelle hjørneborde med mulighed for at koble et aflastningsborde på og optil det af vore største skriveborde på hele 235 x 280 cm, som kombinerer arbejdspladsen med et mødebord.

Skriveborde fra Sono til indretning af kontor og arbejdspladser. Sono har et stort udvalg af skriveborde i mange farver og kvaliteter. Blandt andet leverer vi Profi kontorborde i bøg, birk eller hvid laminat, i tillæg til et stort udvalg af DNA kontorborde med laminerede bordplader i antracit, lys grå eller hvid.