0
3
:
0
0
Få 10% rabat her og nu!
Din rabat er aktiveret
Svær beslutning?
Hvis du bestiller inden for de næste 30 minutter, giver vi dig en 10% rabat på din ordre. Nu er det let at træffe en hurtig beslutning!
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.

Ring til os på
9725 2888

Kundeservice

Log ind

Shopping Cart
Kurv

Vi søger 
AREA SALES MANAGER
Læs her


Hurtig levering
og fri fragt
fra kr. 4.000,-


For virksomheder
med et cvr nr.


Leveringstid og fragt

I webshoppen informeres der om en vare er tilgængelig på lager, og om forventet leveringstid. Transporttiden er afhængig af varens beskaffenhed, bestillingens størrelse, samt hvor i landet varerne skal leveres. Vi definerer derfor leveringstid som afsendelsestidspunkt fra vores lager.

Normalt sendes lagerførte varer op til 2 dage efter indkommen ordre. Enkelte varer eller projekt salg har længere leveringstid. Når Sono har modtaget og registreret din ordre, vil den enkelte vare blive reserveret til dig i vores system. Således kan Sono garantere at ”først til mølle” også får først leveret, selv om andre varer på den samme ordre ikke er leveringsklare.

VI benytter eksterne transportører som leverer til opgivet leveringsadresse, så hurtigt som muligt og ud fra egne planlagte køreruter. Tag kontakt på telefon 9725 2888 eller send e-mail til support@sono.dk, hvis du ønsker at aftale en speciel leveringstid. 

Fragt og levering

Sono sender til hele Danmark. Har du spørgsmål om levering udenfor Danmark, kan du kontakte salgsafdelingen på support@sono.dk eller telefon 9725 2888.

 

Hvis ikke andet er aftalt, gælder INCOTERMS 2010, DAP (Delivery at Place) modtagerens adresse på gadeniveau, ”dør-til-dør”. Montage eller anden godshåndtering på modtagerens adresse, er ikke inkluderet medmindre dette er specificeret i en skriftlig aftale.

 

Risikoen for varen går over til køberen når varen er overtaget af køberen i henhold til aftalen. Hvis køberen undlader at overtage en vare som er stilet til hans eller hendes rådighed efter aftalen, har køberen stadigvæk risikoen for tab eller skade som ikke skyldes egenskaber ved varen selv.

Egen fragtaftale

Hvis du har dine egne fragtaftaler, du ønsker at bruge, så lad os vide det, når du bestiller.

 

Ved afhentning eller transport med Købers fragtselskab, gælder INCOTERMS 2010, FCA (Free Carrier/ frit leveret til købers transportør fra vores lager).

 

Vi booker transporten med det ønskede transportfirma på køberens kundenummer, og køberen er ansvarlig for transportforsikring og eventuelle transportskader.

Fragt udenfor Danmark

Har du spørgsmål om levering udenfor Danmark da kontakt vores kundeservice på support@sono.dk eller telefon 9725 2888.