×
0
3
:
0
0
Få 10% rabat her og nu!
Din rabat er aktiveret
Svær beslutning?
Hvis du bestiller inden for de næste 30 minutter, giver vi dig en 10% rabat på din ordre. Hvor svært kan det være?
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.

Telefon 9725 2888

Shopping Cart
Apotek får nye pakkeborde
Lager og industri
06.10.2021

Ved at skabe en arbejdsplads, som tager udgangspunkt i ergonomi og fleksibilitet, kan personalet på apoteket arbejde langsigtet på en holdbar helbredsmæssig måde. GBP pakkebordsstationer muliggør også tilpasninger, der letter arbejdsprocessen og gør den mere flydende. Smarte muligheder som el paneler, belysning eller hylder skræddersyr arbejdsstationen og sikrer, at personalet har alt hvad de har brug for, lige ved hånden.
Information
Kunde: Apotek
Sted: Stockholm
Projekt: Pakkestationer til Apoteket
Levering: 2019

"Apoteket appellerer til et liv i sundhed og en bæredygtig fremtid, hvilket gælder for vores kunder, men også vores medarbejdere.

Ved hjælp af ergonomiske arbejdsborde kan medarbejderne tilpasse bordene til egne forhold og kan dermed undgå slid på kroppen. Dette fører til en positivitet hos medarbejderne, hvilket er et vigtigt aspekt, der gør os i stand til fortsat at levere kvalitetsservice til vores kunder.

"Oliver Larsson, produktionschef, Apoteket: Det højdejusterbare bord, sammen med en ståmåtte på gulvet sikrer en god ergonomi, der er fuldstændig tilpasningsdygtig for dem som arbejder der. Hylderne er også justerbare på søjlerne, der er fastgjort til bordben. Underhylder giver ekstra opbevaringsmuligheder, og med elpanelet kan du nemt tilslutte det nødvendige tekniske tilbehør, såsom en etiketprinter eller computer. Til Apoteket lavede vi en speciel løsning i form af et hul i bordpladen, hvorigennem affald ender direkte i en skraldespand nedenfor.

Er du interesseret i en pakkebords løsning for at effektivisere din varehåndtering?
Kontaktformular
Contact form: Thank you! Your submission has been received!
Contact form: Oops! Something went wrong while submitting the form.