0
3
:
0
0
Få 15% rabat her og nu!
Din rabat er aktiveret
Svær beslutning?
Hvis du bestiller inden for de næste 30 minutter, giver vi dig en 15% rabat på din ordre. Hvor svært kan det være?
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.
Shopping Cart

Skole og børnehave

Skole og børnehave

Moderne indretning, der fremmer pædagogik

Kontakt os

Miljøbevidst skole og børnehave

Indret din skole eller børnehave med høj kvalitet, moderne, ergonomiske og børnevenlige skolemøbler. Vi viser her et lille udvalg af enormt sortiment af møbler og udstyr til skoler og børnehaver. Se for eksempel de praktiske børnegarderober og elevskabe, rummelige personaleskabe og behagelige elevstole.

Hvis du leder efter indretning til din skole eller børnehave, har vi tilgang til skolemøbler fra Skandinaviens førende producenter. I webbutikken viser vi et udvalg af skolemøbler fra vores store sortiment.

Du er velkommen til at kontakte os for en snak om hvad du ønsker, så hjælper vi dig med indretning til skole- eller børnehave. Ring til kundesupport på tlf. 9725 2888 eller mail support@sono.dk, så finder vi den rigtige løsning til dig.

Vi tager hensyn til sikkerhed og miljø, og sikrer at al produktion foregår retfærdigt, helt ned på detaljeniveau. Vores miljøarbejde er kendetegnet ved cyklussen; at alt, hvad der udvindes af naturen, skal anvendes bæredygtigt, genanvendes eller bortskaffes med det mindst mulige ressourceforbrug. Vi arbejder løbende på at forbedre vores miljøarbejde i samarbejde med medarbejdere, leverandører, interessenter og kunder med det formål ikke kun at opfylde de krav, der findes, men også overgå dem.

Her finder du produkter designet til at forbedre arbejdsmiljøet i skolen. Der er alt inden for højdejusterbare elevborde, elevstole, kantinemøbler og meget mere til brug i skolens aktiviteter. Der er også produkter til et aktivt skolemiljø.

Oprette en aktiv zone i klasseværelset ved hjælp af aktivt siddende eller stående. Bryd stillesiddende adfærd for skolebørn for at opnå bedre skolepræstationer, reducere risikoen for fysiske og psykiske problemer og give vores unge gode vaner for livet. Der er mange forskellige typer og modeller af stole med forskellige indstillingsmuligheder og anvendelser. Du er velkommen til at spørge os, hvis du er usikker på hvad du har brug for.< / p>

Læs mere Læs mindre

Nogle projekter vi er ekstra stolte over

Skole og børnehave
Almarevägens Børnehave
Se mere
Skole og børnehave
Bobergsskolen, Norra Djurgårdsstaden
Se mere
Skole og børnehave
P A Fågelströms Gymnasium
Se mere

En vejledende proces for et vellykket projekt

Hos Sono kan vi godt lide processer. De mennesker, vi arbejder med gennem årene, giver stabilitet og sikkerhed – uanset behov og betingelser. Her kan du læse mere om, hvordan vi arbejder sammen om at udvikle drømmemiljøer, der er skræddersyede, bæredygtige og stilfulde. Når vi arbejder sammen, er intet umuligt.

1. Nuværende situation og behovsanalyse
Det er vigtigt at få belyst alle aspekter i projektet fra begyndelsen. Vi gennemgår dine behov og visioner og skaber et billede af arbejdspladsen og miljøet.
2. Budget og ønskemål
Det næste skridt er at gennemgå dit budget. Til større projekter inddrager vi vores tekniske tegnere allerede på dette stadie, for at designe et fiktivt miljø, der lettere illustrerer, hvad vi kan opnå inden for rammerne af budgettet. Forventning bør matche resultater, så enkelt er det.
3. Produktvalg og løsningsforslag
Vi gennemgår vi alt fra overordnet idé, ned til forslag til individuelle produkter. Her vil vi fokusere så meget som muligt på bæredygtige materialevalg. Svanemærket og Möbelfakta er nogle eksempler på bæredygtig
produktion, som vi vil gøre lidt ekstra for.
4. Levering og montering
Når du er tilfreds med forslaget, så sætter vi gang i bestilling og levering. Vi har stor erfaring og kan tilbyde høj præcision i både levering og montering - samlet og effektivt. Vi vil gøre vores til, at din virksomhed har størst mulig drift under hele forløbet.
5. Mål - og projektopfølgning
Når projektet er afsluttet, vil vi gerne have din feedback. Vi har meget høje krav til kundetilfredshed, og hvis der er noget, du ikke er tilfreds med, vil vi gøre alt for at du skal blive det.

Vi hjælper dit projekt på rette vej

Kontakt en af vore konsulenter eller book et møde

Book et møde
Allan Fruergaard
Area Sales Manager
Jylland Midt- og Nordjylland
Steffen Feddersen
Area Sales Manager
Jylland Syd og Fyn
Søren Kjærsgaard
Area Sales Manager
Sjælland & Bornholm
Hans Bjerregaard
Area Sales Manager
Forhandleransvarlig i Danmark.
Kenny Hodel
Direktør | CSO
Markedsansvarlig for Sono Danmark A/S og Sono Denop ApS.

Vi hjælper dig med dit projekt, fra idé til virkelighed. Stil dit spørgsmål her!
Kontaktformular
Tak, din henvendelse er afsendt og vil blive behandlet snarest!
Ups, der opstod en fejl. Prøv igen