1
5
:
0
0
Få 15% rabat nu - Klik "Ja tak"!
Din rabat er aktiveret
SUPERUGE på sono.dk - bestil her og nu!
Hvis du bestiller inden for de næste 15 minutter, giver vi dig en 15% rabat på hele din ordre.
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.

Ring til os på
9725 2888

Kundeservice

Log ind

Shopping Cart
Kurv

HURTIG LEVERING!


FRI FRAGT
FRA 4.000,-
(ekskl. moms)


DANSK WEBSHOP!


Skole og børnehave

Skole og børnehave

Indret din skole eller børnehave med høj kvalitet, moderne, ergonomiske og børnevenlige skolemøbler. Vi viser her et lille udvalg af enormt sortimen ...

Indret din skole eller børnehave med høj kvalitet, moderne, ergonomiske og børnevenlige skolemøbler. Vi viser her et lille udvalg af enormt sortiment af møbler og udstyr til skoler og børnehaver. Se for eksempel de praktiske børnegarderober og elevskabe, rummelige personaleskabe og behagelige elevstole.

Hvis du leder efter indretning til din skole eller børnehave, har vi tilgang til skolemøbler fra Skandinaviens førende producenter. I webbutikken viser vi et udvalg af skolemøbler fra vores store sortiment.

Du er velkommen til at kontakte os for en snak om hvad du ønsker, så hjælper vi dig med indretning til skole- eller børnehave. Ring til kundesupport på tlf. 9725 2888 eller mail support@sono.dk, så finder vi den rigtige løsning til dig.

 

Det behøver ikke at være så vanskeligt...

... at bestille kvalitets møbler og indretning til skole og børnehave. Det finder du her.

 

Børnegarderober
Er du træt af vanter og gummistøvler, der ligger og flyder i børnehavens garderobe? Er du træt af overfyldte glemmekasser og påklædningsproblematikken, når i skal på legepladsen? Sono tilbyder et stort udvalg af praktiske børnegarderober til skole og børnehave. Garderoberne er fremstillet af robuste rengøringsvenlige materialer og er enkle at montere, så hvert barn har sin egen plads. Designet er børnevenligt og kommer i mange glade farver. Dette gør det lettere og sjovere at holde styr på garderoben - til glæde for børn, personale og forældre. Se udvalget af børnegarderober til skole og børnehave her på siden og find den løsning der bedst matcher dit behov.

 

Elevstole og borde
Til en sund siddestilling hører selvfølgelig en ordentlig stol, og hos Sono er vi stolte af at præsentere et eksklusivt udvalg af førsteklasses elevstole til skole og børnehave. Stolene er ergonomisk designet og får til børn i alle aldre. Takket være de holdbare materialer og det moderne, justerbare design kan Sono elevstole løfte enhver indretning til nye højder. Sono elevstole – stor siddekomfort i skole og børnehave.

 

 

 

Hold styr på skolens materiale
Med Sono materialeskabe er det lettere end nogensinde før at holde styr på skolens materialer og undervisningsmidler. Brug vores materialeskabe til bøger, kompendier, færdiggjort materiale og andet relevante remedier til undervisningen, såsom skriveredskaber, videomateriale og så videre. Udvalget af Sono materialeskabe er så stort, at der er noget til ethvert behov og ethvert budget. Se det komplette sortiment online her på siden og bestil med et par klik, og vi leverer lige til døren - hurtigt og sikkert. Læs mere om materialeskabe her, eller kontakt Sono for personlig service og gode råd.

 

Personlig vejledning
Er du nysgerrig efter at høre mere om de mange muligheder for at indrette en stilfuld og funktionel skole og børnehave? Sono er eksperter inden for indretning af arbejdspladser, og vi står gerne til rådighed med vejledning, information og gode råd, når du skal købe nye møbler, uanset om du renoverer eller opgraderer de eksisterende lokaler. Takket være vores mangeårige brancheerfaring kan vi tilbyde kompetent og professionel vejledning og hjælpe dig med at finde den optimale løsning til nøjagtigt dine behov. Sono møbler til skole og børnehave - vi gør arbejdspladser bedre!