×
0
3
:
0
0
Få 15% rabat her og nu!
Din rabat er aktiveret
Svær beslutning?
Hvis du bestiller inden for de næste 30 minutter, giver vi dig en 15% rabat på din ordre. Hvor svært kan det være?
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.
Shopping Cart

Skole og børnehave

Det miljø, børn er i, påvirker deres læring, så det er derfor ekstra vigtigt for os at tilbyde en række produkter, der muliggør et skolemiljø, der afspejler børns behov.
Mere information

Miljøet i skole og børnehave

I skole og børnehave, stedet udover hjemmet, hvor børnene tilbringer mest tid. Det miljø, børn lever i, påvirker deres læring, så det er derfor ekstra vigtigt for os at tilbyde en række produkter, der muliggør et skolemiljø, der afspejler børns behov.

Vi arbejder aktivt på at sikre, at vores produkter er certificeret i henhold til det nordiske Svanemærke, Möbelfakta og Giftfri børnehave.

Vi tager hensyn til sikkerhed og miljø og sikrer, at al produktion foregår på korrekt vis, helt ned på detalje niveau.
Vores miljøarbejde er kendetegnet ved den cirkulære tanke; at alt, hvad der udvindes af naturen, skal anvendes bæredygtigt, genanvendes eller bortskaffes med det mindst mulige ressourceforbrug. Vi arbejder løbende på at forbedre vores miljøarbejde i samarbejde med medarbejdere, leverandører, interessenter og kunder med det formål ikke kun at opfylde de krav der findes, men også overgå dem.

Her finder du produkter designet til at forbedre arbejdsmiljøet i skolen. Der er alt inden for højdejusterbare elevborde, forskellige taburetter, sadelstole, elevstole m..m m. til brug i et aktivt skolemiljø.

Oprette en aktiv zone i klasseværelset ved hjælp af aktivt siddende eller stående. Bryd stillesiddende adfærd for skolebørn for at opnå bedre skolepræstationer, reducere risikoen for fysiske og psykiske problemer og give vores unge gode vaner for livet. Der er mange forskellige typer og modeller af stole med forskellige indstillingsmuligheder og anvendelser. Du er velkommen til at spørge os, hvis du er usikker på, hvad du har brug for.< / p>

Læs mere Læs mindre