0
3
:
0
0
Få 10% rabat her og nu!
Din rabat er aktiveret
Svær beslutning?
Hvis du bestiller inden for de næste 30 minutter, giver vi dig en 10% rabat på din ordre. Nu er det let at træffe en hurtig beslutning!
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.

Ring til os på
9725 2888

Kundeservice

Log ind

Shopping Cart
Kurv

Inventar til din arbejdsplads


Hurtig levering
og fri fragt
fra kr. 4.000,-


Kun salg til 
B2B og B2G


Skole

Skole

Skolen er stedet udenfor hjemmet, hvor børn bruger mest tid. Det miljø, børn lever i, påvirker deres læring, og det er derfor ekstra vigtigt for os ...

Skolen er stedet udenfor hjemmet, hvor børn bruger mest tid. Det miljø, børn lever i, påvirker deres læring, og det er derfor ekstra vigtigt for os at skabe et skolemiljø, der afspejler børnenes behov.

 

Pynt din skole med moderne, ergonomiske og børnevenlige skolemøbler af høj kvalitet fra Skandinaviens førende producenter. Vi viser her et lille udvalg af stort udvalg af møbler og udstyr til skoler og børnehaver. Bliv inspireret og se for eksempel de innovative garderobeløsninger, komfortable elevstole eller produkter til et aktivt skolemiljø. Vi har mange års brancheerfaring, og vi kan hjælpe dig med at skabe den bedst mulige løsning til den bedst mulige pris. Kontakt gerne vores erfarne og innovative konsulenter for rådgivning - vi hjælper dig med hele dit projekt. Kontakt vores kundeservice på telefon: 9725 2888 eller mail: support@sono.dk - så finder vi den bedste løsning sammen.