Shopping Cart
Kontorstolen Ekoflex 620 er Möbelfakta-certificeret
Kontormøbler
13.06.2024

Hvad er ?

Produkter, der kan mærkes med Möbelfakta

Möbelfakta er et miljø- og bæredygtighedsmærke for møbelkategorierne og brugsmiljøerne, der er dækket af Möbelfaktas krav. Möbelfaktas krav er opdelt i kvalitet, miljø og socialt ansvar.

Kvalitetskrav

Möbelfaktas kvalitetskrav er baseret på anerkendte europæiske og internationale standarder, der sikrer møblers styrke, funktion og sikkerhed samt opfylder krav til slidstyrke. Møblerne er testet på akkrediterede testinstitutter.

Miljøkrav

Möbelfakta stiller strenge miljøkrav til komponenterne og det færdige produkt. Møblerne opfylder høje krav til kemisk indhold, emissioner, bæredygtigt skovbrug og minimal indvirkning på både mennesker og miljø. Kravene til de færdige møbler inkluderer mærkning og sporbarhed, vedligeholdelse og produktinformation, reservedele, genbrug samt emballage. Den svenske anskaffelsesmyndigheds (Upphandlingsmyndighetens) kriterier for møbler er grundlaget for Möbelfaktas miljøkrav.

Krav til socialt ansvar

Kravene for at tage socialt ansvar er baseret på FN’s etiske retningslinjer The Global Compact. Møbelproducenten har kontrol over sin egen virksomhed og kortlægger og gennemfører risikoanalyser af underleverandørerne. Dette er for at sikre, at de sociale krav er opfyldt, hvor møblerne og komponenterne er produceret.

Möbelfakta er altså et unikt bæredygtighedsmærke for møbler, som tager hensyn til både kvalitet, miljø og ansvarlige forsyningskæder. Ved at tilbyde produkter, der opfylder Möbelfaktas krav, bidrager vi til en bæredygtig udvikling!

Kombiner funktion med design

Ekoflex 620 opfylder alle de nævnte krav. Den tilbyder både god ergonomi og et tidløst og særegent formsprog. For at arbejde bæredygtigt skal du også tilpasse arbejdspladsen til dine specifikke behov og sørge for mulighed for variation. Husk, at du får mest muligt ud af din kontorstol, når bordet også let kan justeres i højden.

Juster kontorstolen, så du sidder korrekt

For at få mest muligt ud af din ergonomiske kontorstol skal du indstille den, så du sidder korrekt:

  • Start med at sidde ret. Arbejdsstolen skal indstilles, så fødderne når gulvet. Sørg for støtte i både fødder og lår. Næsten hele låret skal støttes af stolen, men lad der være ca. en decimeters afstand mellem knæhaserne og sædet. I området omkring knæhaserne er der overfladiske blodårer, som ikke skal klemmes. På denne måde reduceres risikoen for hævede fødder og ben.

  • Vinkl sædehynden lidt fremad. Dette gør det lettere at have en god balance i lænden. Hvis hynden på kontorstolen ikke kan vippes fremad, brug gerne en kileformet siddepude.

  • Juster rygstøtten på kontorstolen, så du får støtte i lænden. En pude kan hjælpe, hvis stolen ikke er fleksibel nok. Aflast ryggen fra tid til anden ved at folde ryggen tilbage og læne dig tilbage.

  • Har du en arbejdsstol med armlæn, bør de justeres, så de er tæt ved kroppen. Højden på armlænet skal være lige under albuerne, når du sidder med afslappede skuldre. Hvis armlænene hindrer dig i at komme tæt på arbejdsbordet, er det bedre at fjerne dem.

Ergoff Kontorstol Ekoflex 620
4.888,- ekskl. moms 6.110,- inkl. moms
Ergoff Hæve-sænkebord DNA, Antracit 1200x800 mm 2-ben/Sort
5.128,- ekskl. moms 6.410,- inkl. moms
Kabelholder Halfpipe til bord, Sort Justerbar
Götessons Kabelholder Halfpipe til bord, Sort Justerbar
636,- ekskl. moms 795,- inkl. moms