0
3
:
0
0
Få 10% rabat her og nu!
Din rabat er aktiveret
Svær beslutning?
Hvis du bestiller inden for de næste 30 minutter, giver vi dig en 10% rabat på din ordre. Nu er det let at træffe en hurtig beslutning!
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.

Ring til os på
9725 2888

Kundeservice

Log ind

Shopping Cart
Kurv

Inventar til din arbejdsplads


Hurtig levering
og fri fragt
fra kr. 4.000,-


Kun salg til 
B2B og B2G


Plastikstole

Plastikstole

Her kan du finde vort gode udvalg af plaststole, beregnet for brug i kantine, på spisesteder, som konferencestole eller ret og slet som besøgsstol ...

Her kan du finde vort gode udvalg af plaststole, beregnet for brug i kantine, på spisesteder, som konferencestole eller ret og slet som besøgsstole på et kontor. Med plaststole fra Sono får du et lettere rengøring, da plaststolene er lettere at rengøre end stofstole. 

Sono plaststole sikrer jer ekstra siddepladser, på en let, komfortabelt og fleksibel måde. Vore plaststole kan stables og er derfor lette at opbevare og transportere. Dermed sparer du dyrebar plads, når behovet for flere stole ikke er tilstede.

Her på webshoppen kan du se vort aktuelle udvalg af flotte og alsidige plaststole til arbejdspladsen. Læg de ønskede modeller i indkøbskurven og bestil online – enkelt og sikkert. Eller tag kontakt  til vort salgskontor på 9725 2888.

 

Plaststoler

Billige stole
Giv arbejdspladsen et løft med nye stole til gode priser. Sono plaststole er en økonomisk løsning som sikrer jer god komfort, uden at det koster en formue. Vi har et stort udvalg af robuste og slidstærke plaststole, i mange flotte farver og moderne design. De er rengøringsvenlige og er lette i vægt, som gør dem lette at flytte efter ønske. Brug stolene i venteværelset, i spisesalen, i mødelokalet eller som smarte ekstra stole til kunder, samarbejdspartnere og øvrige besøgende. Takket være vort omfattende sortiment, er der gode muligheder for at vælge lige de plaststole som bedst opfylder jeres ønsker og matcher den eksisterende stil på arbejdspladsen.

Plaststole – derfor!
Plaststole har mange fordele. For det første er de langt lettere at rengøre end stole med eksempelvis stofsæde. Vore plaststole tåler stort set alle rengøringsmidler og kan let tørres over med en våd klud efter brug. Dette gør dem særdeles velegnet til kantiner, caféer og andre steder med større rengøringsbehov. Plaststole har også den fordel, at de er meget lettere, rent vægtmæssigt end for eksempel stole i træ. Dette gør dem fleksible, således at indretningen hurtigt, let og skånsomt kan justeres efter behov. Sidst, men ikke mindst, kan de aller fleste af vore plaststole stables, således at man kan frigøre gulvplads ved behov. For enkel håndtering, anbefaler vi en af vore mange smarte transportløsninger som for eksempel vore sækkevogne.

Sortiment
Hos Sono har vi som ambition at tilbyde møbler, hvor der både er lagt vægt på det funktionelle og det æstetiske i designet. Derfor finder du aldrig kedelige standardløsninger hos os, men altid et bredt og varieret udvalg som gør det muligt at indrette efter personlig smag og preference. I vort sortiment af plaststole, finder du derfor noget for enhver smag, hvad enten du kan lide det klassiske og tidløse eller det innovative og iøjenfaldende. Se for eksempel vore elegante hvide Oslo plaststole, de komfortable Unite plaststole med armlæn eller de stilsikre Aspen plaststole i et væld af friske farver, som garanteret vil give nyt liv til arbejdspladsen.

Bord og stole online
Køb dine plaststole hos Sono og få høj service under hele handelen. Vi har mange års erfaring med at levere professionelle indretningsløsninger til virksomheder i alle størrelser og indenfor alle brancher, og skræddersyr løsninger, som gør arbejdspladsen mere effektiv, komfortabel og indbydende med udgangspunkt i akkurat jeres ønsker. Kombiner jeres nye plaststole med tilhørende Sono bord, efter eget valg og få en flot og helstøbt løsning. Bestil online allerede i dag eller kontakt os for personlig betjening og uddybende information om vore produkter og vor service.

Filter


Sorter
 1. Ergoff Stol Fly hvid med sort stel RAL9005
  Før 700,- 495,-
  618,75 (Inkl. moms)
 2. Ergoff Stol Fly hvid med alugråt stel RAL9006
  Før 860,- 495,-
  618,75 (Inkl. moms)
 3. Ergoff Stol Fly sort med sort stel RAL9005
  900,-
  1.125,- (Inkl. moms)
 4. Ergoff Stol Fly sort med alugråt stel RAL9006
  860,-
  1.075,- (Inkl. moms)
 5. Ergoff Stol Unite Sort
  520,-
  650,- (Inkl. moms)
 6. Ergoff Stol Unite med armlæn Hvid
  520,-
  650,- (Inkl. moms)
 7. Ergoff Stol Unite med armlæn Sort
  500,-
  625,- (Inkl. moms)
 8. ELJ Stol Inca orange
  520,-
  650,- (Inkl. moms)
 9. ELJ Stol Inca sort
  520,-
  650,- (Inkl. moms)
 10. ELJ Stol Inca hvid
  520,-
  650,- (Inkl. moms)
 11. ELJ Stol Inca limegrøn
  520,-
  650,- (Inkl. moms)
 12. Ergoff Stol Oslo Sort
  480,-
  600,- (Inkl. moms)