Shopping Cart

Lærerborde

Her finder du lærerborde til skole og fritid i flere varianter. Til lærerbordene kan du vælge mellem forskellige muligheder for at tilpasse behov og ønsker.

Mere information
Brand
Sorter
 1. Form o Miljö Ståpulpet Mora, birklaminat
  3.480,-
  4.350,- (Including tax)
  Leveringstid: På lager
 2. Tranås Skolmöbler Lærerbord Combi 1200x600 mm
  3.044,-
  3.805,- (Including tax)
  Leveringstid: 5-8 uger
 3. Tranås Skolmöbler Klassesæt komplet - Model 1
  43.924,-
  54.905,- (Including tax)
  Leveringstid: 5-8 uger

Lærerborde

En god og sund siddestilling er alfa omega for indlæringen. Giv eleverne de bedste forudsætninger for at få maksimalt udbytte af undervisningen med Sono elevstole. Vores elevstole er designet ud fra den nyeste viden om fysik og anatomi, og sikrer dermed en god, ergonomisk siddekomfort til barn og unge i alle aldre.

Sono har indretninger til skole og børnehave. Dette sortiment er hovedsageligt produceret af Tranås Skolmöbler AB - Sveriges mest anerkendte producent. Vi viser kun en lille del af sortimentet på vores sider, så kontakt vore salgskonsulenter og hør mere om vort store udvalg af elevstole.

Vi har mange års erfaring med indretning og står gerne til rådighed med professionelle råd og personlig vejledning. Ring eller send en email, og vi vil gøre vort bedste for at besvare dine spørgsmål og imødekomme eventuelle specielle forespørgsler. Sono elevstole – gør skoledagen lidt bedre.