1
5
:
0
0
Få 15% rabat nu - Klik "Ja tak"!
Din rabat er aktiveret
SUPERUGE på sono.dk - bestil her og nu!
Hvis du bestiller inden for de næste 15 minutter, giver vi dig en 15% rabat på hele din ordre.
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.

Ring til os på
9725 2888

Kundeservice

Log ind

Shopping Cart
Kurv

HURTIG LEVERING!


FRI FRAGT
FRA 4.000,-
(ekskl. moms)


DANSK WEBSHOP!


Konferenceborde

Konferenceborde

Konferencebordet hjælper dig til at skabe den helt rette stemning for virksomhedens møder og konferencer - vælg et et flot og funktionelt mødebo ...

Konferencebordet hjælper dig til at skabe den helt rette stemning for virksomhedens møder og konferencer - vælg et et flot og funktionelt mødebord fra Sono. Med inspirerende og komfortable rammer giver du mødedeltagerne de best mulige forudsætninger for at levere kreativtet og koncentration, og der skabes samtidig en behagelig stemning, hvor alle kan føle sig godt tilpas.

Hos Sono kan vi tilbyde et omfattende og varieret sortiment til konkurrencedygtige priser, så du kan få det helt rette konferencebord til den helt rette pris. Takket være vort store udvalg af mødeborde, kan du sætte dit personlig præg på mødelokalet og vælge et bord som udrykker virksomhedens profil, værdier og kendetegn.

Et konferencebord er ikke bare et mødebord. Der findes uendelig mange løsninger, både i forhold til design, funktionalitet og materialer. Før du bestemmer dig, bør du derfor tænke nøje igennem hvilke funktioner bordet skal opfylde, hvor det skal stå og hvilken stil det skal afspejle. Ønsker du at signalere ro, stabilitet og klassisk design, eller foretrækker du et mødebord som udtrykker kreativitet, innovation og overraskelse?

 

 

Konferencebord til det moderne og effektive mødelokale

Hos Sono kan vi tilbyde et omfattende og varieret sortiment til konkurrencedygtige priser, så du kan få det helt rette konferencebord til den helt rette pris. Takket være vort store udvalg af mødeborde, kan du sætte dit personlig præg på mødelokalet og vælge et bord som udrykker virksomhedens profil, værdier og kendetegn.

 

 

Et konferencebord er ikke bare et mødebord. Der findes uendelig mange løsninger, både i forhold til design, funktionalitet og materialer. Før du bestemmer dig, bør du derfor tænke nøje igennem hvilke funktioner bordet skal opfylde, hvor det skal stå og hvilken stil det skal afspejle. Ønsker du at signalere ro, stabilitet og klassisk design, eller foretrækker du et mødebord som udtrykker kreativitet, innovation og overraskelse?

 


Rektangulært, stramt og stiligt - og med god plads...

MedMed en trapezformet geometri, sikrer du at alle kan se ...
Hvor irriterende er det ikke, når alle skal flytte sig ud fra bordet, for at se det som præsenteres på storskærm eller lærred? Med et trapezformet konferencebord bliver det lettere for alle, uanset hvor man sidder...

Disse mødeborde har som udgangspunkt en dybde på 80cm og med øgende dybde afhængig af konferencebordets længde. Trapezformede borde leveres i længder op til fem meter som standard.

 

 


Rektangulært, stramt og stiligt - og med god plads...
I mange virksomheder er der prøver som skal besigtiges, tegninger som skal studeres eller mødedeltagere med meget udstyr. Her vil vi anbefale et rektangulært konferencebord, således at der bliver plads til alt og alle.

Vore rektangulære mødeborde i DNA-sortimentet har hele 120cm bordsdybde, og med længder fra to til fem meter. Det holder for de fleste...

 

 Konsensus rundt om et bådformet mødebord...
Kineserne spiser deres festmåltider ved runde borde. Således vil alle have delagtighed i det som sker. På samme måde vil et bådformet mødebord give en følelse af samvær, fællesskab og ligeværdighed.

DNA mødebord med bådform har mindste dybde på 80cm (i enderne) og 120cm er største dybde på midten. Uafhængig om du vælger det korteste bord på to meter eller om du ønsker et på fem meter.

 

Filter


Model
Sorter