Shopping Cart

Håndledsstøtter

En håndledsstøtte til din mus og tastaturarbejde er en nem måde at forbedre ergonomien og reducere risikoen for skader. Vi tilbyder et stort udvalg.

Mere information
Sorter
  1. Matting Håndledstøtte Softgel
    336,-
    420,- (Including tax)
    Leveringstid: 3-4 uger

Håndledsstøtter og musemåtter

Får du smerter og ubehag i håndleddene, når du arbejder på tastaturet?

Brug den rigtige håndledsstøtte, og kombiner gerne din håndledsstøtte med et så lavt tastatur som muligt. En håndledsstøtte til din mus og tastaturarbejde er en nem måde at forbedre ergonomien og reducere risikoen for skader på.

Håndledsstøtten fungerer, så den aflaster armen, mens den retter vinklen på håndleddet ud.

Tastaturhåndledsstøtter kan have forskellige fyldninger; for eksempel såkaldt "memory foam", som former sig i hånden og forhindrer trykpunkter. En anden variant er geléfyld, som lindrer og er meget blødt og behageligt. Materialet på undersiden forhindrer håndledsstøtterne i at glide væk. En god håndledsstøtte forhindrer slid og øger blodcirkulationen.

Håndledsstøtte til tastaturer anbefales f.eks. til såkaldte musearm og hudafskrabninger, betændelse eller overbelastning i hænder, fingre og håndled. Ofte en effektiv og lindrende løsning selv for reumatologer. Mange håndledsstøtter har også indbygget musefunktion, f.eks. RollerMouse og Mousetrapper, som har den fordel, at du samtidig får en centreret arbejdsstilling. Med hænderne foran kroppen, arbejd med små, lette bevægelser, som skåner din nakke, skulder, albue og håndled.

Vi tilbyder også forskellige varianter af musemåtte med håndledsstøtte.

Læs mere Læs mindre