×
0
3
:
0
0
Få 15% rabat her og nu!
Din rabat er aktiveret
Svær beslutning?
Hvis du bestiller inden for de næste 30 minutter, giver vi dig en 15% rabat på din ordre. Hvor svært kan det være?
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.
Shopping Cart

Lager og industri

Her finder du produkter, der er designet til at skabe betingelserne for forbedret ergonomi og arbejdsmiljø på lagre og industriarbejdspladser. Disse omfatter højdejusterbare borde, der er specielt tilpasset værksted- og industrimiljøet
Mere information

Lager og industri

Her finder du produkter designet til at skabe betingelserne for god ergonomi og arbejdsmiljø på lagre og industrielle arbejdspladser. Disse omfatter højdejusterbare borde, der er specielt tilpasset lageret og industrimiljøet. Bæredygtighed gennem god ergonomi er i dag en hygiejnefaktor for en sund arbejdsplads.

Good ergonomi skaber fordele både for den enkelte og for arbejdsgiveren. For den enkelte giver korrekt ergonomi øget trivsel, og for arbejdsgiveren giver det et mere produktivt personale.

Vores lager- og værkstedsindretning er funktionelt. Det giver mulighed for fleksible lagerpladser i forskellige størrelser og til forskellige vægte. Få et overblik over vores udvalg af inventar og find din løsning under Industri og værksted, Lager, Stålskabe, Transport og løft eller Miljø og Sikkerhed.

Oavsett hvis du har en lille lagerplads eller et stort lager til at dekorere, kan vores kyndige medarbejdere hjælpe dig med at udvikle de rigtige løsninger til netop din virksomhed.

Læs mere Læs mindre