1
5
:
0
0
Få 15% rabat nu - Klik "Ja tak"!
Din rabat er aktiveret
SUPERUGE på sono.dk - bestil her og nu!
Hvis du bestiller inden for de næste 15 minutter, giver vi dig en 15% rabat på hele din ordre.
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.

Ring til os på
9725 2888

Kundeservice

Log ind

Shopping Cart
Kurv

HURTIG LEVERING!


FRI FRAGT
FRA 4.000,-
(ekskl. moms)


DANSK WEBSHOP!


Lager og industri

Lager og industri

Skal du indrette et lager eller en arbejdsstation på et værksted? Her finder du vores meget righoldige sortiment af produkter til lager og industri. ...

Skal du indrette et lager eller en arbejdsstation på et værksted? Her finder du vores meget righoldige sortiment af produkter til lager og industri. Sono kendetegnes ved meget kompetente medarbejdere som hjælper dig med at træffe det rette valg, både i projekt fasen, ved levering og når det hele skal monteres – hvis dette ønskes. Vi der arbejder hos Sono har forskellige opgaver, men vi er samlet om et fælles ønske om at du altid skal blive glad for løsningen! Tag kontakt til os i dag, hvis du ønsker hjælp eller et godt tilbud.

Her viser vi vores store sortiment af lagerhylder, lagerreoler og pallereoler - og alt det andet som skal til for at få et veldrevet og effektivt lager. Hos Sono er der ingen skjulte omkostninger eller afgifter. Det er gratis fragt på alle ordrer over kr.4.000,- Størstedelen af vores store sortiment af lagerindretning lagerføres på vores centrallagre i Norge eller Sverige. Det betyder at du altid kan bestille lagerhylder og reoler til en skarp pris og med hurtig levering til hele Danmark.

Du som arbejder på et værksted eller i industrien ved hvad der kræves af værkstedsindretningen; at arbejdsbordet faktisk tåler at blive brugt, at værktøjet er let tilgængeligt og at det er orden i sagerne. Så kan du bruge din energi og tid mere effektivt end at lede. Og det får du med industrimøbler fra Sono. Her finder du arbejdsbord og filebænke, værktøjstavler, værkstedsskuffer og kroge. Behøver du hjælp til at finde den optimale løsninger til din arbejdsplads tager du selvfølgelig kontakt til os, så finder vi sammen de gode løsninger. Og det uden at gå på kompromis med kvalitet, indretning eller funktionalitet.