Shopping Cart

Ergonomiske mus

Ergonomisk korrekte løsninger er et af vores specialistområder. Vi tør godt sige, at vi har kureret og forebygget tusindvis af muserelaterede problemer i nakke, arm og hånd med ergonomiske museløsninger.

Mere information
Sorter
 1. Mousetrapper Mousetrapper Prime Bluetooth
  2.760,- ekskl. moms
  3.450,- inkl. moms
  Leveringstid: 5-10 dage
 2. Mousetrapper Mousetrapper Advance 2,0 Sort/Hvid
  2.776,- ekskl. moms
  3.470,- inkl. moms
  Leveringstid: 5-10 dage

Ergonomiske mus

RollerMouse, Mousetrapper, m.fl. er alle centrerede kontroller, som ved det gentagne arbejde foregår inden for skulderafstand bidrager til bedre ergonomi ved håndtering af en mus. Ergonomisk korrekte løsninger med RollerMouse, Mousetrapper er et af Sonos specialistområder og vi tør påstå, at vi på denne måde har kureret og forebygget tusindvis af muserelaterede problemer i nakke, skulder, arm og hånd.

Søger du andre ergonomiske løsninger end de populære RollerMouse og Mousetrapper, kan vi som leverandør tilbyde flest muligheder for centrerede styringer på markedet – alt sammen for at du kan finde lige præcis den løsning, der passer bedst til dig eller dine medarbejdere.

Centrerede museløsninger har bl.a. følgende fordele:
1) Det kommer fra udad rotation af armen, som er en af ​​de største individuelle årsager til belastningsproblemer i skulder, nakke og albue i forbindelse med musearbejde.

2) Den centrerede position inviterer dig til naturligt at skifte mellem højre og venstre hånd.

3) At arbejde indad, tæt på kroppen er både skånsomt og effektivt.

4) Efter et par dages tilvænning bliver arbejdet hurtigere, mere behageligt og mere effektivt.

5) Risikoen for stress er reduceret.

Læs mere Læs mindre