1
5
:
0
0
Få 15% rabat nu - Klik "Ja tak"!
Din rabat er aktiveret
SUPERUGE på sono.dk - bestil her og nu!
Hvis du bestiller inden for de næste 15 minutter, giver vi dig en 15% rabat på hele din ordre.
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.

Ring til os på
9725 2888

Kundeservice

Log ind

Shopping Cart
Kurv

HURTIG LEVERING!


FRI FRAGT
FRA 4.000,-
(ekskl. moms)


DANSK WEBSHOP!


Opslagstavler

Opslagstavler

Opslags- og planlægningtavler kan bruges til at dele informationer på en nem og effektiv måde. Sæt tavlerne op de steder hvor der er flest mulig som ...

Opslags- og planlægningtavler kan bruges til at dele informationer på en nem og effektiv måde. Sæt tavlerne op de steder hvor der er flest mulig som ser dem, eksempelvis ved hovedindgangen, i gennemgangspartier, ved kantinen eller toilettet. Hæng derefter vigtige beskeder på tavlerne som skal deles mellem mange brugere.

Vælg opslagstavler til din virksomhed fra det brede Sono sortiment, hvor du altid får høj kvalitet, god service og gratis levering ved bestillinger for over kr. 4.000,-. Vi har de rigtige løsninger, uanset om du skal indrette et nyt kontor, et værksted eller en stor industrivirksomhed.

Køb dine opslagstavler hos Sono og få super kvalitet til fair priser. Vi har landets bredeste sortiment indenfor professionelle konferencemøbler og konferenceudstyr. Alle produkter sælges til attraktive online priser. Køber du for mere end kr. 4.000,- sender vi fragtfrit til din virksomhed i hele Danmark.

 

Filter


Sorter