0
3
:
0
0
Få 10% rabat her og nu!
Din rabat er aktiveret
Svær beslutning?
Hvis du bestiller inden for de næste 30 minutter, giver vi dig en 10% rabat på din ordre. Nu er det let at træffe en hurtig beslutning!
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.

Ring til os på
9725 2888

Kundeservice

Log ind

Shopping Cart
Kurv

Inventar til din arbejdsplads


Hurtig levering
og fri fragt
fra kr. 4.000,-


Kun salg til 
B2B og B2G


Opslagstavler

Opslagstavler

Opslags- og planlægningtavler kan bruges til at dele informationer på en nem og effektiv måde. Sæt tavlerne op de steder hvor der er flest mulig som ...

Opslags- og planlægningtavler kan bruges til at dele informationer på en nem og effektiv måde. Sæt tavlerne op de steder hvor der er flest mulig som ser dem, eksempelvis ved hovedindgangen, i gennemgangspartier, ved kantinen eller toilettet. Hæng derefter vigtige beskeder på tavlerne som skal deles mellem mange brugere.

Vælg opslagstavler til din virksomhed fra det brede Sono sortiment, hvor du altid får høj kvalitet, god service og gratis levering ved bestillinger for over kr. 4.000,-. Vi har de rigtige løsninger, uanset om du skal indrette et nyt kontor, et værksted eller en stor industrivirksomhed.

Køb dine opslagstavler hos Sono og få super kvalitet til fair priser. Vi har landets bredeste sortiment indenfor professionelle konferencemøbler og konferenceudstyr. Alle produkter sælges til attraktive online priser. Køber du for mere end kr. 4.000,- sender vi fragtfrit til din virksomhed i hele Danmark.

 

Filter


Sorter