×
0
3
:
0
0
Få 15% rabat her og nu!
Din rabat er aktiveret
Svær beslutning?
Hvis du bestiller inden for de næste 30 minutter, giver vi dig en 15% rabat på din ordre. Hvor svært kan det være?
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.
Shopping Cart

Stålskabe

Har du brug for et praktisk og robust stålskab til at holde styr på dit værksted, lager, kontor eller arkiv? Hos Sono finder du et stort udvalg af gennemtæn ...
Mere information

Stålskabe

Har du brug for et praktisk og robust stålskab til at holde styr på dit værksted, lager, kontor eller arkiv? Hos Sono finder du et stort udvalg af gennemtænkte stålskabe til markedets bedste priser. Alle vores skabe er designet til forretningsbrug og kan leveres i forskellige størrelser, størrelser og farver.

Slip af med rod, stress og tidløshed - med et Sono stålskab er det nemt at finde det, du leder efter. Find de stålkabinetter og opbevaringsskabe, der gør arbejdspladsen bedre for dig. Se alle stålkabinetter fra under kategorierne opbevaringsskabe, kemiske skabe, arkiveringsskabe, mobile og små skabe, pc-skabe, nøgleskabe, dokumentskabe og sikkerhedsskabe.

Sono har en bred vifte af funktionelle løsninger inden for arkivering og opbevaring i stålskabe. Bestil online her på webshoppen eller tal med en af vores dygtige medarbejdere på 9725 2888 og få hjælp til at bestille.