1
5
:
0
0
Få 15% rabat nu - Klik "Ja tak"!
Din rabat er aktiveret
SUPERUGE på sono.dk - bestil her og nu!
Hvis du bestiller inden for de næste 15 minutter, giver vi dig en 15% rabat på hele din ordre.
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.

Ring til os på
9725 2888

Kundeservice

Log ind

Shopping Cart
Kurv

HURTIG LEVERING!


FRI FRAGT
FRA 4.000,-
(ekskl. moms)


DANSK WEBSHOP!


Stålskabe

Stålskabe

Har du brug for et praktisk og robust stålskab til at holde styr på dit værksted, lager, kontor eller arkiv? Hos Sono finder du et stort udvalg af ge ...

Har du brug for et praktisk og robust stålskab til at holde styr på dit værksted, lager, kontor eller arkiv? Hos Sono finder du et stort udvalg af gennemtænkte stålskabe til markedets bedste priser. Alle vores skabe er designet til forretningsbrug og kan leveres i forskellige størrelser, størrelser og farver.

Slip af med rod, stress og tidløshed - med et Sono stålskab er det nemt at finde det, du leder efter. Find de stålkabinetter og opbevaringsskabe, der gør arbejdspladsen bedre for dig. Se alle stålkabinetter fra under kategorierne opbevaringsskabe, kemiske skabe, arkiveringsskabe, mobile og små skabe, pc-skabe, nøgleskabe, dokumentskabe og sikkerhedsskabe.

Sono har en bred vifte af funktionelle løsninger inden for arkivering og opbevaring i stålskabe. Bestil online her på webshoppen eller tal med en af vores dygtige medarbejdere på 9725 2888 og få hjælp til at bestille.

 

Stålskabe - et utal af produktområder

Her finder du robuste kvalitets stålskabe i mange udførelser; opbevaringsskabe, værkstedskabe, værktøjskabe, kemikalieskabe, arkivskabe og stålskabe for småtings opbevaring og PC`er.

 

Sortiment af stålkabinetter
Et stålskab er ikke kun et stålskab. Udvalget er enormt, og der er en enorm forskel i kvalitet, funktionalitet og levetid, afhængigt af hvilket skab du vælger. Hos Sono understreger vi, at et stålkabinet til erhvervsmæssig brug skal være både brugervenligt, holdbart og elegant på samme tid. Derfor har vi valgt et sortiment, der opfylder disse krav, og som er velegnet til dem, der værdsætter et godt design og kvalitetsmaterialer, og som kan vare længe, selv hvis de bruges godt.

 

Sono er din leverandør af stålkabinetter
Køb dit nye stålskab fra Sono og vælg fra et stort og velassorteret udvalg af kvalitetsprodukter fra de bedste producenter på markedet. I sortimentet finder du alt fra rummelige værktøjsskabe til smarte arkiveringsskabe med plads til hængende mapper, ringbind og arkivmateriale. Derudover finder du stålkabinetter i form af nøgleskabe og gennemprøvede løsninger til opbevaring af pc'er og bærbare computere.