Ring til os på
9725 2888

Kundeservice

Log ind

Shopping Cart
Kurv

Vi forstår dine behov
- for et bedre arbejdsliv -


Vores eksperter
hjælper dig med
alt til
arbejdspladsen fra A til Å


Hurtig levering
og fri fragt
fra kr. 4.000,-


Borde

Borde

Bord er samlebetegnelse på et møbel med en horisontal plade monteret på bordben eller et understel. Og det er jo netop det du finder her; et stort ud ...

Bord er samlebetegnelse på et møbel med en horisontal plade monteret på bordben eller et understel. Og det er jo netop det du finder her; et stort udvalg af borde til brug på kontoret, i møderum, i en social zone eller i kantinen. Er du i tvivl om hvilken slags bord du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os, og vi vil gøre vort yderste for at hjælpe. Vi leverer kontormøbler til virksomheder af alle størrelser, og ved hvad som fungerer i forskellige sammenhænge.

Vores sortiment af bord strækker sig fra små og lave siddeborde til en kop kaffe, højere barborde til en hyggelig snak, faste eller sammenlægbare kantineborde, konferenceborde i mange udførelser og ikke at forglemme: Dit nye skrivebord. Det er jo ingen hemmelighed at langt de fleste skriveborde som benyttes i dag, har elektrisk hæve-/sænkefunktion - så dem finder du i en helt egen kategori her: Elektrisk hæve-/sænkeborde 

Måske er studie/kontorbordet ikke så godt kendt i Danmark. Konceptet er først og fremmest koblet til studiemiljøer. Har du dårlig plads, ansatte som springer til-og-fra eller ret og slet begrænset krav til arbejdsplads, vil vore arealintensive studie/kontorborde være et godt alternativ. 

 

Skriveborde

betegner vore arbejdsborde på det vi kalder med faste I-ben. Det er traditionelle skriveborde med manuel justering af bordhøjde, ofte fra 65 cm til 80 cm.

Vi har et standard sortiment af skriveborde, som dækker de aller fleste behov på en arbejdsplads, på et hjemmekontor eller hvor du måtte ønske at arbejde. Bordpladerne på vore skriveborde strækker sig fra enkle rektangulære borde på 120x60 cm, til traditionelle hjørneborde med mulighed for at påbygge et sidebord. Så vi kan kombinere til et skrivebord på hele 235x280 cm, som kombinerer arbejdspladsen med et konferencebord.

 

Se hele udvalget af skrivebord ved at klikke her: Skrivebord

 

Avlastningsbord - gjør skrivebordet større i alle retninger!

Aflastningsborde

- eller sidebord -  har den ene funktion, at gøre arbejdspladsen så stor du ønsker det. I traditionel forstand benyttes begrebet aflastningsbord om borde som bruges i forbindelse med mellemlagring for madservering. Men vi erfarer at vore kunder i stor grad også bruger begrebet "aflastning" om de sideborde eller tillægsborde som kombineres med skriveborde.

 

Med udgangspunkt i et standard hjørne skrivebord, kan du udvide skrivebordet i "alle" retninger ved at påkoble et såkaldt aflastningsbord. I udgangspunktet har vi defineret produkterne således at disse SKAL kobles til et skrivebord. Der medfølger beslag for sammenkobling ved bestilling af aflastningsbordene - og hvis du ønsker at aflastningsbordet skal stå frit, må du bestille flere ben...

 

Møtebord med Berlin stoler

Konferenceborde

Vort sortiment af konferenceborde - mødeborde, dækkes behov fra brug i mindre konferencerum op til de større anledninger. I kategorien Konferenceborde finder du et godt udvalg af borde som ikke er høje i pris - uden at gøre kompromis på kvalitet efter look-and-feel. Se selv!

 

DNA møtebord trapes utførelse

Med en trapezformet geometri, sikrer du at alle kan se...

Hvor irriterende er det ikke, når alle må flytte sig ud fra bordet for at se det som præsenteres på storskærm eller lærred? Med et trapezformet mødebord bliver det lettere for alle, uanset hvor man sidder...

Disse konferenceborde har et udgangspunkt med en dybde på 80 cm og dybde øges afhængig af mødebordets længde. Trapezformede borde kan leveres i længder op til fem meter som standard.

DNA møtebord båtformet

Rektangulært, stramt og stilig - og med god plads...

I mange virksomheder er det prøver som skal besigtiges, tegninger som skal studeres eller mødedeltagere med meget udstyr. Her vil vi anbefale et rektangulært mødebord, således at der bliver plads til alt og alle.

Vore rektangulære konferenceborde i DNA-sortimentet har hele 120 cm borddybde, og med længder fra to til fem meter. Det er nok for de fleste...

DNA møtebord båtformet

Konsensus rundt et bådformet konferencebord...

Kineserne spiser sine festmåltider ved runde borde. Således, at alle deltager i det som sker. På samme måde vil et bådformet konferencebord give en følelse af samvær, fællesskab og ligeværd. 

DNA konferencebord med bådform har en mindste dybde på 80 cm (i enderne) og 120 cm er den største dybde på midten. Uanset om du vælger det korteste bord på to meter eller om du ønsker et på fem meter.

 

Arealintensive Meglerbord fra Sono

Studie-/kontorborde

: Pladsbesparende skrivebord

: Funktionelt, stramt design

: Bordskærme bestilles seperat, se vores store     

  udvalg af tekstiler og farver

 

Meglerbord startseksjon

Koncetet studie/kontorbord er egentlig meget enkelt. Du vælger farver og størrelse på hver arbejdsplads og kan vælge imelleme 120x60cm, 140x70cm eller 160x80cm. Med udgangspunkt i en komplet startsektion som vist her, får du altså to arealintensive arbejdspladser.

Meglerbord følgeseksjon

Med udgangspunkt i den startsektion du har valgt, kan du påbygge med et "uendelig" antal følgesektioner - fortrinsvis i samme farver og størrelser som startsektionen.  

Meglerbord sammenstilling

Som skitsen viser, kobler du studei/kontorbordets startsektion med det antal følgesektioner du ønsker. Start sektionen leveres med to benrammer, men et af disse skal altså flyttes til enden af rækken med følgesektioner. Enkelt, stiligt og pladsbesparende.

 

Amy bord

Amy bordserie

Disse borde, med det hyggelige navn AMY, er en serie af borde som kan benyttes i de fleste sammenhænge. En lav udgave som måske passer en reception eller ventezone? Et noget højere bord for besøgende på kontoret, i et stillerum eller til brug i en kantine. Sidst, men ikke mindst tilbyder vi Amy-bordet i en tredje og højeste udgave. Denne udgave kan med fordel benyttes som stå-bord i en social zone eller også i kombination med en af vore barstole ved kaffemaskinen? Så får du det præcist så flot som du ønsker dig!

 

Barbord fra Sono

Barborde

Runde barborde til receptioner, møderum, café eller kantine fra Sono. Barbordene passer godt sammen med alle typer barstole - eller de kan stå som fritstående ståbord i en reception, konferencezone eller på et stillerum. Vi leverer barborde i mange forskellige størrelser, farver og udførelser.

 

Kom sammen, snak sammen, løs udfordringer sammen. Rundt om et barbord! 

 

Småbord fra Sono

Småborde

Småbord og siddebord fra Sono til resptionen, venterummet og sociale zoner - således at dine ansatte og gæster føler sig velkommen. Køb nye småborde hos Sono, med god service og  sikker levering - uden at det koster ekstra!

 

Småbordene kan kombineres med vore loungstole og kan med sit rene design og funktionalitet bruges i mange forskellige lokaler i virksomheden.

 

Sammenleggbare bord

Klapborde - Partyborde

til de store og små anledninger - du ved de kommer fra tid til anden. Bestiller du vore sammenlægbare borde, er du hurtig klar til fest eller konference og du får  hurtigt ryddet væk igen.

Her finder du en del forskellige typer klapborde. Tag kontakt til os, hvis du har spørgsmål eller udfordringer - så løser vi det for dig.

Se udvalget af klapborde - partyborde: Klapbord

 

Combi kantinebord

Combi kantineborde

Combibordene er en klassisk serie af borde til brug i mindre mødelokaler, i kantiner, i klasserum eller som arbejdsbord - lige hvor du har behov for det. Bordet har en højtrykslaminat bordplade, fås i flere farver, HPL som er slag- og ridsefaste samt vandafvisende og let at holde rene. For at få absolut bedste slidstyrke, er bortdet kantet med en ABS-liste som varmelimes og presses på plads. Combi kantineborde er produceret i Sverige, er Møbelfakta-certificeret og er utrolig let og hurtig at montere.

 

Databord

Databorde

eller printerborde som mange kalder disse border. Vi har en lille serie med traditionelle databorde som leveres med svingbare, store hjul for let forflytning. Sortimentet finder du her: Data- og printerbord.

 

Det geniale ved disse databorde, er at bordet hurtigt justeres til ønsket højde ved "løft og klik". Når bordet så skal ned igen, løftes det op til højeste niveau og slippes stille tilbage til udgangspunktet. Enkelt og fint - ikke sandt.