×
0
3
:
0
0
Få 15% rabat her og nu!
Din rabat er aktiveret
Svær beslutning?
Hvis du bestiller inden for de næste 30 minutter, giver vi dig en 15% rabat på din ordre. Hvor svært kan det være?
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.
Shopping Cart

Opbevaringsskabe

Opbevaringsskabe giver dig god mulighed for at holde orden på de vigtigste ting på dit kontor, lager eller der hvor opbevaring er på sin plads. Hos Sono har ...
Mere information
Sorter

Opbevaringsskabe

Opbevaringsskabe giver dig god mulighed for at holde orden på de vigtigste ting på dit kontor, lager eller der hvor opbevaring er på sin plads. Hos Sono har vi opbevaringsskabe til billige priser, og et stort udvalg af stålskabe. Solide stålskabe til opbevaring på kontor, værksted eller lager. Hos Sono er der ingen skjulte omkostninger.

Hold orden på arbejdspladsen med et praktisk og robust opbevaringsskab fra Sono. Vi har et stort udvalg af professionelle opbevaringsløsninger specielt designet til virksomheder. Det er din garanti for at produktet er af højeste kvalitet. Vælg Sono når du skal købe et nyt opbevaringsskab til arbejdspladsen. Vi har billige priser, god kvalitet og høj service fra kompetente medarbejdere.

Alle salgsbetingelserne står beskrevet på hjemmesiden og du kan nemt komme i kontakt med os via vores kundeservice på telefon, live chat eller mail. Husk at køb over 4.000 kr. altid sendes fragtfrit i hele Danmark.

Sono – vi gør arbejdspladsen bedre.