Shopping Cart

Tilbehør

Voksende krav til håndteringen af affald og ikke mindst miljøfarligt affald har skabt en efterspørgsel på de gode løsninger landet over. Det blev startskuddet til et effektivt samarbejde mellem os og Joca, hvor vi kombinerede vores evner indenfor hhv. indretning og affaldssortering for at introducere et nyt og robust miljøskab. Det nye skab sikrer nem håndtering af miljøfarligt affald til særlig glæde for beboere i etageejendomme.

Skole og børnehave

Samarbejdet med Nordstern gav et formidabelt outcome! Sono Danmark A/S har derfor leveret diverse borde, stole og lyddæmpende skabe til de lokale skolebørn og sportselskere til skolen Dream 99. 

Garderobe

I tæt samarbejde med HolmrisB8 har Sono Danmark A/S endnu engang leveret et stort projekt med elevskabe til et meget spændende og spektakulært byggeri.

Garderobe

I DSB’s tidligere godshotel i København, har Poul Schmidt/Kammeradvokaten, efter en gennemgribende renovering, fået nogle lækre og moderne kontorer og mødefaciliteter.

Kontormøbler

Leonberg Reklamebureau har indrettet sine nye lokaler med Ergoff DNA-serien. Tag et kig på resultatet her.

Garderobe

Sono har tidligere leveret elevskabe til Middelfart Gymnasium, og vi blev kontaktet fordi de havde brug for flere. Men i stedet for flere skabe – og dermed øget administration – fandt vi en langt mere brugbar løsning for dem.

Garderobe

Sono har leveret og monteret opladningsskabe til Lyngby Stations nyrenoverede cykelkælder.

Garderobe

I samarbejde med Jönsson Inventar A/S har vi hos Sono været heldige at få lov at levere mere end 2000 lærer-/elevskabe i forskellige størrelser samt garderobeskabe til omklædningsfaciliteterne.

Garderobe

Da KPC byg skulle stå for opførelsen af den nye politistation i Herning, fik vi, hos Sono, heldigvis lov at komme med ombord. Sammen med KPC deltog vi i byggemøder, hvor vi, i fællesskab, fandt frem til den bedste løsning til deres personaleskabe.

Skole og børnehave

Vi er officiel møbelleverandør af fritids- og skoleindretning til den Internationale Engelske Skole, Sundbyberg med vores brand Form o Miljö.

Kontormøbler

Vi er stolte over at have indrettet endnu et stort kontor med vores klassiske møbler. PE Teknik & Arkitektur fik nye lokaler med alt fra åbent kontorlandskab, konferencerum, kontorlokaler, stillerum, kantine samt loungeområde, som skulle indrettes.

Skole og børnehave

I Järfälla lige udenfor Stockholm ligger Almarevägens Børnehave. Vi fik til opgave at levere indretning til læringsrum, kantine og personalrum.

Garderobe

Vi har i mange år været med til at udvikle og skabe opbevaringsløsninger til de fleste behov og miljøer. På Moro Backe skolen ønskede de sig noget, der var lidt anderledes og med hjælp fra MAD arkitektkontoret, blev der skabt en cirkulær løsning med skabe på både ind- og udvendig side af enhederne.

Skole og børnehave

Bobergsskolen er en skole i Norra Djurgårdsstaden med ca. 400 elever. Området omkring skolen er præget af spektakulære bygninger fra gamle gasværksfabrikker.

Lager og industri

Apotek forbedrer arbejdspladsen ved hjælp af ergonomiske GBP pakkeborde fra Sono.

Skole og børnehave

Berglyckans børnehave i Lagan har fantasifuldt dekoreret sine garderober. De har valgt en stilfuld farveskala, der harmonerer med resten af interiøret, og det gør det samtidig nemt for børnene at finde deres plads.

Skole og børnehave

Til Danderyds Sygehus har vi leveret hjernerehabiliteringsmøbler. De kan f.eks. steriliseres uden at gå på kompromis med kvalitet eller holdbarhed. Billedet er af et venterum.

Skole og børnehave

I efteråret 2018 levererede Sono, Form o Miljö møbler til 700 elever på P A Fågelströms Gymnasium på Stigberget, Södermalm i Stockholm.

Skole og børnehave

Hagaskolen i Vallentuna er en 3-strenget skole med plads til 80 børn i børnehave og ca. 800 elever fra 1-9. klasse.

Skole og børnehave

I august 2019 åbnede Svanhöjdens Børnehave. En moderne børnehave til ca. 160 børn. Svanhöjdens Børnehave har fået helt nye og inspirerende lokaler, som er tilpasset deres pædagogiske aktiviteter.

Skole og børnehave

Med inspiration fra den tropiske regnskov har Södersygehuset renoveret og indrettet Studentertorvet; en plads for studenter til at slappe af, arbejde fokuseret eller bare at være.

Engagement og service

Vi hjælper dig med at finde de bedste løsninger til dit behov og din virksomhed. Aftal et møde med en af vore projektledere, eller tag kontakt på support@sono.dk eller telefon 9725 2888.

 

Aftal et møde
Allan Fruergaard
Area Sales Manager
Jylland Midt og Nord
Steffen Feddersen
Area sales manager
Jylland Syd og Fyn
Søren Kjærsgaard
Area Sales Manager
Sjælland & Bornholm.
Hans Bjerregaard
Area Sales Manager
Forhandleransvarlig i Danmark.
Pia Nygård
Salgs Supporter
Jimi Lauridsen
Salgs Supporter
Mette Korshøj
Salgs Supporter
Lars Hauch
Salgsdirektør
Aftal et møde eller send os en forespørgsel
Kontaktformular
Contact form: Thank you! Your submission has been received!
Contact form: Oops! Something went wrong while submitting the form.