1
5
:
0
0
Få 15% rabat nu - Klik "Ja tak"!
Din rabat er aktiveret
SUPERUGE på sono.dk - bestil her og nu!
Hvis du bestiller inden for de næste 15 minutter, giver vi dig en 15% rabat på hele din ordre.
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.

Ring til os på
9725 2888

Kundeservice

Log ind

Shopping Cart
Kurv

HURTIG LEVERING!


FRI FRAGT
FRA 4.000,-
(ekskl. moms)


DANSK WEBSHOP!


Industri og værksted

Industri og værksted

Du, som arbejder på værkstedet eller i industrien, ved hvad der kræves af værkstedsindretningen; at arbejdspladsen faktisk tåler at blive brugt hve ...

Du, som arbejder på værkstedet eller i industrien, ved hvad der kræves af værkstedsindretningen; at arbejdspladsen faktisk tåler at blive brugt hver dag og at værktøjet er let tilgængeligt samtidig med at der er er orden og ryddeligt. Så kan du bruge din energi og tid mere effektivt end at lede.

Det får du med industriindretning fra Sono. Her finder du arbejdsborde og filebænke, værktøjstavler og kroge, værkstedsvogne og værkstedsstativer. Hvis du har brug for hjælp til at finde den optimale løsning til din arbejdsplads, skal du naturligvis kontakte os, så finder vi den bedste løsning sammen. Uden at gå på kompromis med kvalitet, indretning eller funktionalitet.

Se hele vores sortiment af værkstedindretning og bestil direkte og sikkert i vores webbutik. Bliv ikke overrasket - Sono er din trygge leverandør af industrimøbler og anden indretning, der gør din arbejdsplads bedre. Bestiller du for mere end 4.000 kr. får du desuden gratis fragt hos os.

 

Værkstedsindretning

Når det skal være robust, kvalitet og velafprøvet. Vort sortiment af værkstedsindretning er udviklet siden starten i 1905 - og er stadig i udvikling. 

Så du bliver tilfreds!

 

Få inspiration til at møblere og indrette værkstedet med justerbare arbejdsborde, hæve-/sænkeborde, filebænke, arbejdsstole, løfteborde, værktøjsvogne, værktøjskabinetter, værktøjstavler, værktøjsskuffer og sikkerhedsprodukter. Alt hvad du har brug for at gøre din arbejdsplads bedre.

Find, hvad du har brug for til din virksomhed, når du skal: • Ombygge eksisterende lokaler • Indrette nye lokaler • Øge lagerkapaciteten • Ved nyansættelse. Vi leverer hurtigt, effektivt og altid til gode priser. Og vi er en pålidelig partner, der leverer som aftalt - uanset om ordren er lille eller stor.

 

 

Arbejdsstole, arbejdsborde og filebænke
En god arbejdsstilling er vigtig på ethvert værksted, uanset størrelse og branche. Moderne og ergonomiske møbler af høj kvalitet sikrer medarbejderne en optimal arbejdsstilling hele dagen, hvilket forebygger nedslidning og skader på arbejdet. Sono har et bredt udvalg af møbler til dit værksted. Se for eksempel vores mange forskellige arbejdsstole, der kan justeres efter behov. Se også vores stabile og funktionelle værkstedsborde og filebænke, der fås i mange forskellige størrelser og modeller.

 

Forsendelse og montering
Vi leverer til virksomheder over hele Danmark, hurtigt og sikkert. Hvis du ønsker at vi står for monteringen, kan vi også hjælpe med dette. Hvis du har kommentarer eller spørgsmål til vores produkter eller ydelser, er du altid velkommen til at kontakte os for personlig rådgivning og inspiration til køb af nye og robuste værkstedsmøbler. Kontakt os via chat her på websiden, på e-mailen; support@sono.dk eller på telefon 9725 2888. Vi ser frem til at høre fra dig!