×
0
3
:
0
0
Få 15% rabat her og nu!
Din rabat er aktiveret
Svær beslutning?
Hvis du bestiller inden for de næste 30 minutter, giver vi dig en 15% rabat på din ordre. Hvor svært kan det være?
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.
Shopping Cart

Industri og værksted

Du, som arbejder på værkstedet eller i industrien, ved hvad der kræves af værkstedsindretningen; at arbejdspladsen faktisk tåler at blive brugt hver dag og ...
Mere information

Industri og værksted

Du, som arbejder på værkstedet eller i industrien, ved hvad der kræves af værkstedsindretningen; at arbejdspladsen faktisk tåler at blive brugt hver dag og at værktøjet er let tilgængeligt samtidig med at der er er orden og ryddeligt. Så kan du bruge din energi og tid mere effektivt end at lede.

Det får du med industriindretning fra Sono. Her finder du arbejdsborde og filebænke, værktøjstavler og kroge, værkstedsvogne og værkstedsstativer. Hvis du har brug for hjælp til at finde den optimale løsning til din arbejdsplads, skal du naturligvis kontakte os, så finder vi den bedste løsning sammen. Uden at gå på kompromis med kvalitet, indretning eller funktionalitet.

Se hele vores sortiment af værkstedindretning og bestil direkte og sikkert i vores webbutik. Bliv ikke overrasket - Sono er din trygge leverandør af industrimøbler og anden indretning, der gør din arbejdsplads bedre. Bestiller du for mere end 4.000 kr. får du desuden gratis fragt hos os.