0
3
:
0
0
Få 10% rabat her og nu!
Din rabat er aktiveret
Svær beslutning?
Hvis du bestiller inden for de næste 30 minutter, giver vi dig en 10% rabat på din ordre. Nu er det let at træffe en hurtig beslutning!
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.

Ring til os på
9725 2888

Kundeservice

Log ind

Shopping Cart
Kurv

Inventar til din arbejdsplads


Hurtig levering
og fri fragt
fra kr. 4.000,-


Kun salg til 
B2B og B2G


Aktivt siddende

Aktivt siddende

Aktivt siddende, mener vi er at sidde eller stå hvor mobiliteten i stolen aktivt stimulerer rygmuskulaturen, torso og ben. Denne siddemåde kan styrke ...

Aktivt siddende, mener vi er at sidde eller stå hvor mobiliteten i stolen aktivt stimulerer rygmuskulaturen, torso og ben. Denne siddemåde kan styrke vigtige stabiliserende muskler i ryggen og bidrager til øget cirkulation.

 

En stol til at kunne sidde aktivt, gør at du kan sidde i en stilling som er sund for ryg og nakke. Stolens indbyggede mobilitet og faktiske ustabilitet, betyder at stabiliserende muskler nær ryggraden, per refleks bliver trænet i de små stillingsændringer som sker kontinuerligt i løbet af arbejdsdagen. På denne måde bliver ryggen trænet mens du arbejder og mens du sidder. Dette er de samme træningsprincipper, som når du træner torsostabilitet med Pilates bolde. Nærliggende siddepladser kan f.eks. være sadelstole eller forskellige former for stående siddepladser. Men ifølge vor definition stimulerer også stole til at sidde aktivt, dynamisk på musklerne gennem stolens egen evne til at bevæge sig. Sono tilbyder flere forskellige sædeløsninger for at sidde aktivt, som kan omfatte hele arbejdsdagen siddende eller udgøre et alternativ til stående arbejde. I mange tilfælde er det for arbejdsgruppen et ændringsalternativ til mere traditionelle kontorstole. Aktive siddestole er også rigtig gode som konferencestole til kreative og effektive møder eller for at gøre pausen mere aktiv.

Filter


Sorter
 1. Aeris Muvman ståstøttestol
  4.880,-
  6.100,- (Inkl. moms)
 2. BackApp BackApp Smart Nordic Wool
  6.340,-
  7.925,- (Inkl. moms)
 3. Ergoff Balancestol Tulip
  1.980,-
  2.475,- (Inkl. moms)
 4. Aeris Muvman Industry Sort PU Sort
  3.740,-
  4.675,- (Inkl. moms)
 5. Aeris 3Dee Poleret Alu understel Sort Microfiber
  12.760,-
  15.950,- (Inkl. moms)
 6. Aeris 3Dee Sort understel Sort Microfiber
  11.340,-
  14.175,- (Inkl. moms)
 7. Aeris Muvman Industry ESD Sv PU Sort understel
  4.420,-
  5.525,- (Inkl. moms)