×
0
3
:
0
0
Få 15% rabat her og nu!
Din rabat er aktiveret
Svær beslutning?
Hvis du bestiller inden for de næste 30 minutter, giver vi dig en 15% rabat på din ordre. Hvor svært kan det være?
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.
Shopping Cart

Stole

At sidde behageligt når man er på arbejde, er et af de vigtigste elementer i et godt arbejdsmiljø. Valg af stol er afgørende, for at undgå at medarbej ...
Mere information

Stole

At sidde behageligt når man er på arbejde, er et af de vigtigste elementer i et godt arbejdsmiljø. Valg af stol er afgørende, for at undgå at medarbejdere som udfører deres arbejde, får problemer med helbreddet. Sono forhandler ergonomiske stole til medarbejdere i forskellige funktioner og til forskellig brug.

Find de rigtige stole til medarbejderne under kategorierne konferencestole, kantinestole, loungestole, plaststole, barstole og klapstole. Vi har de rigtige løsninger, uanset om du skal indrette et nyt kontor, et værksted eller en stor industrivirksomhed. Ingen bestilling er for lille og ingen er for stor! Vi sætter en ære i at levere hurtigt, effektivt og til rigtige priser.

Med hurtig levering fra vort store centrallager, imødekommer vi dit behov for gode møbler, hæve-/sænkeborde, kontorstole, kontorskabe, bogreoler og anden indretning til kontor, møderum og kantiner. Se vort store udvalg af kontormøbler tilpasset din arbejdsplads og bestil her på webshoppen - eller kontakt vore kundecenter på tlf 9725 2888.