1
5
:
0
0
Få 15% rabat nu - Klik "Ja tak"!
Din rabat er aktiveret
SUPERUGE på sono.dk - bestil her og nu!
Hvis du bestiller inden for de næste 15 minutter, giver vi dig en 15% rabat på hele din ordre.
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.

Ring til os på
9725 2888

Kundeservice

Log ind

Shopping Cart
Kurv

HURTIG LEVERING!


FRI FRAGT
FRA 4.000,-
(ekskl. moms)


DANSK WEBSHOP!


Lagerkasser

Lagerkasser

Plukkekasser i system 2000 (No. 20 og 21) består af plastkasser med mange unikke funktioner som gør varehåndtering mere rationel. Til Plukkekasser ...

Plukkekasser i system 2000 (No. 20 og 21) består af plastkasser med mange unikke funktioner som gør varehåndtering mere rationel. Til Plukkekasser kan du bestille skråstillede eller lige skilleplader. Med en god gribekant i front og hjul i bagkant af plukkekasserne, bliver håndteringen lettere end ved de traditionelle lagerkasser. Desuden er disse plukkekasser stabelbare, således at du sparer meget plads når plukkekasserne ikke er i brug.

I samme portefølje finder du også plukkekasser (No. 2073 til2070) med åbning i front. De største versioner af vore plukkekasser har hjul i bagkant, som serie 2000-kasser, med tilvalg på ergonomiske, skråstilte skilleplader. Disse store plukkekasser er godt egnet for brug på vore ophængsprofiler til arbejdsborde eller stålskabe.

Den sidste portefølje af plukkekasser kaldes serie 30. Det er stabelbare plukkekasser. De har også gribekant og stor åbning i front. Alle varianter af lagerbokse sælges i styk, alternativt i hele pakninger, som selvfølgelig giver dig bedre pris! Se vort store udvalg af plukkekasser og bestil her på webshoppen - eller kontakt vor kundeservice på tlf 9725 2888 for hjælp.

 

Lager- og modulkasser

Serie 2000, lagerkasser for hyldeplacering

Serie No20, stabelbare modulkasser

Serie 3000, stabelbare modulkasser

 

Praktisk indretning

Lagerkasser skaber orden og system på arbejdspladsen. Brug dem på hylder, i skabe eller på arbejdsborde for bedre effektivitet. Med vort store og varierede udvalg, er det bare fantasien som sætter grænser for, hvordan du kan organisere varer på værkstedet, lageret eller der hvor du har behov for opbevaring. 

Din leverandør af lagerkasser

Sono er en totalleverandør af smarte og funktionelle designløsninger for arbejdspladsen. Vi sælger kvalitetsprodukter fra ledende producenter, hvor holdbarhed, æstetik og brugervenlighed er i fokus. Dermed er du sikret gode, optimale og professionelle løsninger når du handler hos os. 

 

 

Filter


Kassefarve
Sorter