Ring til os på
9725 2888

Kundeservice

Log ind

Shopping Cart
Kurv

Vi forstår dine behov
- for et bedre arbejdsliv -


Vores eksperter
hjælper dig med
alt til
arbejdspladsen fra A til Å


Hurtig levering
og fri fragt
fra kr. 4.000,-


Kildesortering

Kildesortering

Sono kildesortering sikrer en enkel og miljøvenlig sortering af affald, også i en travl hverdag. I vort online sortiment finder du et stort udvalg af ...

Sono kildesortering sikrer en enkel og miljøvenlig sortering af affald, også i en travl hverdag. I vort online sortiment finder du et stort udvalg af praktiske løsninger til kildesortering, som robuste, rengøringsvenlige beholdere i forskellige størrelser og farver. Affaldsstativer og tydelig mærkning sørger for at affaldet havner hvor det skal.

En proaktiv indsats for miljøet gennem omhyggelig kildesortering, kan styrke virksomhedens mærkevare og give jer en grønnere profil. Gør en indsats for miljøet, samvittigheden og profileringen med professionel og brugervenlig kildesortering fra Sono.

Hos Sono har vi det rigtige udstyr således at I får en sikker, helbredsforsvarlig og enkel kildesortering, uanset typen af affald. Se det aktuelle udvalg her på siden eller kontakt Sono for personlig rådgivning og uddybende information, om vore løsninger indenfor kildesortering i forretningslivet.

 

Filtrer


 • Sorter
  1. Kildesortering i plast
   260,-
   325,- (Inkl. moms)
  2. Total Holding Vogn til kildesortering
   680,-
   850,- (Inkl. moms)
  3. Røros Produkter Urbanus kildesortering
   4.060,-
   5.075,- (Inkl. moms)
  4. Total Holding Kildesorteringstativ komplet
   11.320,-
   14.150,- (Inkl. moms)
  5. Røros Produkter Mærkater til kildesortering
   160,-
   200,- (Inkl. moms)