Shopping Cart

Kildesortering

Sono kildesortering sikrer en enkel og miljøvenlig sortering af affald, også i en travl hverdag. I vort online sortiment finder du et stort udvalg af praktiske løsninger til kildesortering, som robuste, rengøringsvenlige beholdere i forskellige størrelser og farver. Affaldsstativer og tydelig ...
Mere information
Sorter
  1. Røros Produkter Kildesortering Urbanus
    3.584,- ekskl. moms
    4.480,- inkl. moms
    Leveringstid: 3-4 uger

Kildesortering

Sono kildesortering sikrer en enkel og miljøvenlig sortering af affald, også i en travl hverdag. I vort online sortiment finder du et stort udvalg af praktiske løsninger til kildesortering, som robuste, rengøringsvenlige beholdere i forskellige størrelser og farver. Affaldsstativer og tydelig mærkning sørger for at affaldet havner hvor det skal.

En proaktiv indsats for miljøet gennem omhyggelig kildesortering, kan styrke virksomhedens mærkevare og give jer en grønnere profil. Gør en indsats for miljøet, samvittigheden og profileringen med professionel og brugervenlig kildesortering fra Sono.

Vi har de rigtige ting, der giver dig en sikker og nem kildesortering, uanset affaldstypen. Se vores aktuelle sortiment her eller kontakt vores kundeservice for personlig rådgivning og mere information om vores kildesorteringsløsninger til forskellige virksomheder.

Læs mere Læs mindre