1
5
:
0
0
Få 15% rabat nu - Klik "Ja tak"!
Din rabat er aktiveret
SUPERUGE på sono.dk - bestil her og nu!
Hvis du bestiller inden for de næste 15 minutter, giver vi dig en 15% rabat på hele din ordre.
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.

Ring til os på
9725 2888

Kundeservice

Log ind

Shopping Cart
Kurv

HURTIG LEVERING!


FRI FRAGT
FRA 4.000,-
(ekskl. moms)


DANSK WEBSHOP!


Pakkeborde og pakkestativer

Pakkeborde og pakkestativer

Baseret på vor kendte og velafprøvede sortiment af arbejdsborde til værksted og industri, har vi taget en serie frem af komplette pakkeborde - spe ...

Baseret på vor kendte og velafprøvede sortiment af arbejdsborde til værksted og industri, har vi taget en serie frem af komplette pakkeborde - specielt designet for praktisk og derigennem effektivisering af varehåndtering og pakning. Vort udvalg af komplette pakkeborde har forskellig konfiguration, baseret på lette arbejdsborde (H-stativ), kraftige filebænke og ergonomiske hæve-/sænkeborde.

Hvis du ikke finder præcist den opstilling du havde tænkt dig, finder du også løse produkter, således at du kan designe dit eget pakkebord. Tag udgangspunkt i nogle af vores arbejdsborde og suppler med skærekniv, aksel for emballage, papir eller bobleplast, hylder og kartongstøtter. Så bliver dit nye pakkebord, lige som du ønsker det!

Med hurtig levering fra vort centrallager, imødekommer vi dit behov for kvalitets pakkeborde, arbejdsborde, lagerreroler og anden indretning til lager og værksted. Se vores store udvalg af pakkeborde og lagerindretning. Bestil her på webshoppen - eller kontakt kundeservice på tlf 9725 2888.

 

Pakkeborde
Køb pakkeborde og arbejdsborde hos Sono. I vort sortimen finder du borde, både med manuel og elektrisk højdejustering, for at gøre arbejdspladsen ergonomisk og for optimal tilpasning til den som arbejder ved pakkebordet. Vi har et bredt sortiment af pakkeborde i forskellige størrelser, både hvad gælder bredde, dybde og type af bordunderstel. Sammen med vort store tilbehørs sortiment, giver Sono´s bordprogram dig et fleskisbelt system, som passer de flestes behov.  Vi har alt du behøver for en sikker, enkel og effektiv varehåndtering i virksomheden. I vort omfattende sortiment, finder du velprøvede løsninger af pakkeborde og montageborde. Hvis du ikke lige finder den løsning du søger, så tag kontakt til en af vore dygtige sælgere, så finder I sammen optimale løsninger på pakkeborde til netop din virksomhed. Vi har kort sagt alle muligheder for at løse det som kræves,  for at leve op til selv de strengeste krav om sikker og holdbar pakning. Sono pakkeborde og -stativer – online pakkeprodukter til attraktive priser.

Bedre arbejdsstilling
Spar tid og besvær med et profesionelt pakkebord fra Sono. Vi har nøje udvalgt de bedste løsninger som findes på markedet, når det gælder robuste og brugervenlige arbejdsborde til pakkearbejde. Vore borde har et hav af smarte funktioner og detaljer, som gør det både let og hurtigt at gøre varer klare til forsendelse på forsvarlig vis. Samtidigt er pakkebordene med til at sikre bedre arbejdsstillinger for medarbejderne, således at arbejdsskader effektivt kan forebygges. Udstyr dit nye pakkebord med vort professionelle pakketilbehør og opnå en totalløsning af højeste kvalitet.

Professionelle løsninger
Sono er totalleverandør af indretningsløsninger for forretningslivet og leverer udelukkende produkter af professionel kvalitet. Dermed er du altid sikret en robust og pålidelig løsning, når du handler hos os. Vi har nøje udvalgt de bedste produkter på markedet, således at du får optimal effekt, uanset om du bestiller et komplet pakkebord med masse af tilbehør eller smågenstande som pap og papir. Gå ikke på kompromis med kvaliteten når det gælder virksomhedens pakkemateriel, læg derfor en bestilling ind på vor webshop og få høj kvalitet til stærke, konkurrencedygtige priser – hver gang.

Filter


Model
Bredde (mm)
Kapacitet (kg)
Sorter
 1. GBP Pakkebord Let H Komb. 1
  7.740,-
  9.675,- (Inkl. moms)
  1-5 dage
 2. GBP Pakkebord ErgoMini Komb. 2
  23.820,-
  29.775,- (Inkl. moms)
  Skal bekræftes
 3. GBP Pakkebord Filebænk Komb. 3
  9.900,-
  12.375,- (Inkl. moms)
  1-5 dage
 4. GBP Pakkebord Let H Komb. 5
  8.160,-
  10.200,- (Inkl. moms)
  1-5 dage
 5. GBP Pakkebord Let H Komb. 6
  4.440,-
  5.550,- (Inkl. moms)
  1-5 dage
 6. GBP Pakkebord Filebænk Komb. 7
  9.520,-
  11.900,- (Inkl. moms)
  1-5 dage
 7. GBP Pakkebord ErgoMini Komb. 9
  14.980,-
  18.725,- (Inkl. moms)
  1-5 dage
 8. GBP Pakkebord Filebænk Komb. 8
  5.940,-
  7.425,- (Inkl. moms)
  1-5 dage
 9. GBP Pakkebord ErgoMini Komb. 10
  11.260,-
  14.075,- (Inkl. moms)
  1-5 dage
 10. GBP Pakkevogn Flex grundstativ
  1.760,-
  2.200,- (Inkl. moms)
  1-5 dage
 11. GBP Arbejds- och Skalabord, Let H m/våg 800x800 mm
  5.580,-
  6.975,- (Inkl. moms)
  Skal bekræftes
 12. GBP Perforerede søjler
  320,-
  400,- (Inkl. moms)
  1-5 dage