Shopping Cart

Vi er her for at hjælpe dig med din indretning – fra idé til virkelighed.

Sono er komplet leverandør af indretninger til garderobe, kontor, lager, værksted og skoler.

Vor mission er at gøre din arbejdsplads bedre, og vi lægger en ære i at levere gode løsninger, som svarer til dine behov – hurtigt, effektivt og til en god pris.

Vi hjælper dig med at effektivisere og optimere din virksomhed, samt forbedre dit arbejdsmiljø og mindske påvirkningen på det ydre miljø.

Projektleverandør
Sono er medlem af Elretur samt er ISO-9001 og ISO-14001 certificeret. Fokus på etisk handel og bæredygtighed er et krav vi stiller til alle vore partnere og producenter.

Kontakt os

Således arbejder vi sammen med dig for at opnå bedst mulige resultat til dit projekt
Sono er en af Skandinaviens ledende projektleverandører af indretning til kontor, lager, værksted og garderobe. Dette sikrer dig høj kvalitet, gode priser og levering til aftalt tid.
Dine behov, ønsker og krav

Det første vi gør, er at danne os et godt billede af din arbejdsplads, dine behov, ønsker og krav – og dine tanker om, hvordan du ønsker at fremstå visuelt. Vi tager ofte udgangspunkt i din eksisterende profil, hvor form og farver ofte spiller en central rolle.

Sono tilbyder en bred vifte af produkter; fra de enkle og prisvenlige til mere eksklusive kvalitetsmærker i en højere prisklasse. Det er derfor afgørende, at vi forstår dine forventninger og dit ambitionsniveau, inden vi går i gang med at designe et løsningsforslag og efterfølgende tilbud.

Budget

For at dine forventninger stemmer overens med slutresultatet, arbejder vi gerne inden for et budget. Ved større projekter kan vi inddrage vores designere, der kan visualisere løsningsforslag ud fra tegninger af dit kontorlokale, dit lager, værksted eller garderobe.

Produktudvalg og forslag til løsninger

I vores forslag præsenteres du for løsninger, som vi mener vil varetage dine behov, ønsker og krav bedst muligt. Indretning af lokaler handler om at udnytte området bedst muligt og samtidig bevare effektivitet, ergonomi og trivsel for at skabe en god arbejdsplads.

Levering og montering

Vores sælgere, projektledere og indretningsarkitekter arbejder tæt sammen med logistikafdelingen, som har stor erfaring og høj præcision i forhold til levering og montering.

Projektopfølgning

Når vi er færdige med dit projekt, vil vi gerne høre din feedback så vi kan lære, udvikle og forbedre os.

Er der noget du ikke er tilfreds med, eller er der noget vi ikke har kunnet levere, hører vi gerne om dette også, så vi har mulighed for at rette eller kompensere for vores fejl.

Bæredygtighed - vi ønsker gode aftaler som tager hensyn til mennesker og jorden

Vi bekymrer os om miljøet, og vores mål er kun at arbejde med miljøvenlige materialer og metoder. Vi er nået langt, og vores bæredygtigheds arbejde er intensiveret. Vi er ikke på målstregen endnu, men vores ambition er høj. Sono bør være en drivkraft og styre industrien i en bæredygtig retning. Den ambition forpligter, og vi er klar til at tage udfordringen op.

Vores sortiment består af en bred produktvifte, som bidrager til en holdbar arbejdsdag. For at sikre bæredygtighed, tages der hensyn til både kvalitet, miljø og den sociale dimension. Det betyder, at vi stiller store krav til os selv og vores samarbejdspartnere. Som følge heraf, er store dele af vores sortiment mærket med vigtige miljøcertificeringer.

Svanen opfylder miljøkrav til råvarer som træ, metal, polstring og plast. Der er også skrappe krav til kemikalier, der anvendes til fremstilling af møblerne. Svanemærkede møbler er af høj kvalitet og testet for holdbarhed. De er blandt de mindst miljømæssig belastende møbler på markedet.

Möbelfakta er krav til møbler, som bør være nyttigt, uanset om du er producent, køber, forhandler eller forbruger. Kravene er baseret på tre dele: kvalitet, miljø og socialt ansvar.

Vi arbejder systematisk på løbende at minimere vores miljøpåvirkning ved transport af produkter. Det drejer sig om områder som valg af transportmidler, valg af brændstof, ruteoptimering, maksimering af påfyldningsgraden og økonomisk kørsel. Vores kultur er præget af åbenhed, engagement og præcision. Vi agerer og behandler folk med ærlighed og respekt.

Kvalitet og miljø

Sono Danmark A/S har et ledelsessystem, der opfylder kravene i ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015 vedrørende handel og markedsføring af ergonomiske kontormøbler, kontorindretning og kontortilbehør. ISO Certificate Quality and Environment, Sono Sverige AB

Sono Danmark A/S arbejder ud fra en adfærdskodeks, når det gælder menneskerettigheder, arbejdsvilkår, arbejdsmiljø, miljø og antikorruption. Adfærdskodeks Sono Danmark A/S

Læs mere Læs mindre

Viden og engagement - for et bedre arbejdsliv

Ergonomi produkter forbliver produkter, men hvis du tilføjer viden og engagement, bliver produkterne en del af en løsning. Mange af vores kollegaer er uddannet i ergonomi eller er grundlæggende licenserede fysioterapeuter.

Ofte investerer virksomheder i at forbedre arbejdspladser, fordi der er opstået et problem kropsmæssigt og/eller fordi medarbejderne eller arbejdsmiljø

Ved at arbejde proaktivt, kan en mindre indsats forhindre disse risici og samtidig sikre optimale fysiske arbejdsvilkår.

I forskellige kundemiljøer, får vi hver dag nye erfaringer ved besøg på arbejdspladsen, med at forebygge eller afhjælpe arbejds relaterede problemer. Vores unikke vidensbank giver dig mulighed for at føle dig sikker på vores råd og anbefalinger.

En veludstyret kontorstol er ikke meget værd, hvis du ikke udnytter de muligheder for personlig indstilling der findes. Ingen ny anskaffet arbejdsplads kan forhindre arbejds relaterede problemer, hvis du sidder på den forkerte måde, arbejder i den forkerte højde, har den forkerte afstand eller position på skærmen, utilstrækkelig lindring for arme og skulder sektion, begrænsede muligheder for variation. Vi kan nemt hjælpe dig med dette

Indretningen skaber en behagelig og identitets skabende helhed. Med vores unikke kombination af ergonomispecialister og indretningseksperter, kan vi opnå en funktionel og moderne samlet løsning. Vigtige sundheds- og sikkerheds aspekter kombineres med veldesignede møbler, maling, tekstiler og former. Ved at udnytte rummets forhold bedst muligt, med trivsel og ergonomiske løsninger til medarbejderne i fokus, kan vi bidrage til en sundere arbejdsplads og øget lønsomhed.

Læs mere Læs mindre

Engagement og service

Vi er en virksomhed fyldt med viden, og er klar til at hjælpe dig med dit projekt.

Vi kendetegnes af god kundeservice, hurtig feedback og nært samarbejde med kunder, entreprenører og byggerådgivere. Når du vælger os som leverandør, modtager du ikke kun et produkt, men en komplet løsning baseret på specialistrådgivning.

Vi er din hovedleverandør, der samarbejder for at få sundere, stærkere og mere rentable virksomheder. Vi arbejder sammen om at udvikle strategi, spilleregler, metoder og mål for at opnå en optimering af arbejdskapaciteten.

Vore erfarne konsulenter hjælper dig i den indledende projektfase, med rådgivning og budget, og vi er med dig hele vejen til det færdige projekt, hvis du ønsker det. Du kan forvente høj kompetence og et stort engagement gennem hele projektet, det giver dig den tryghed du har brug for, for at gøre en god handel.

Vi er engagerede og nærværende så du får en god kundeoplevelse.

Læs mere Læs mindre

Vi hjælper dig med din indretning
– fra idé til virkelighed

Vi hjælper dig med at finde de bedste løsninger til dit behov og din virksomhed. Aftal et møde med en af vore projektledere, eller kontakt os på support@sono.dk eller telefon 9725 2888.

Aftal et møde
Allan Fruergaard
Area Sales Manager
Jylland Midt og Nord
Steffen Feddersen
Area sales manager
Jylland Syd og Fyn
Søren Kjærsgaard
Area Sales Manager
Sjælland & Bornholm.
Hans Bjerregaard
Area Sales Manager
Forhandleransvarlig i Danmark.
Pia Nygård
Salgs Supporter
Jimi Lauridsen
Salgs Supporter
Mette Korshøj
Salgs Supporter
Lars Hauch
Salgsdirektør

 

Aftal et møde
Kontaktformular
Contact form: Thank you! Your submission has been received!
Contact form: Oops! Something went wrong while submitting the form.