1
5
:
0
0
Få 15% rabat nu - Klik "Ja tak"!
Din rabat er aktiveret
SUPERUGE på sono.dk - bestil her og nu!
Hvis du bestiller inden for de næste 15 minutter, giver vi dig en 15% rabat på hele din ordre.
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.

Ring til os på
9725 2888

Kundeservice

Log ind

Shopping Cart
Kurv

HURTIG LEVERING!


FRI FRAGT
FRA 4.000,-
(ekskl. moms)


DANSK WEBSHOP!


Stole

Stole

At sidde behageligt når man er på arbejde, er et af de vigtigste elementer i et godt arbejdsmiljø. Valg af stol er afgørende, for at undgå at ...

At sidde behageligt når man er på arbejde, er et af de vigtigste elementer i et godt arbejdsmiljø. Valg af stol er afgørende, for at undgå at medarbejdere som udfører deres arbejde, får problemer med helbreddet. Sono forhandler ergonomiske stole til medarbejdere i forskellige funktioner og til forskellig brug.

Find de rigtige stole til medarbejderne under kategorierne konferencestole, kantinestole, loungestole, plaststole, barstole og klapstole. Vi har de rigtige løsninger, uanset om du skal indrette et nyt kontor, et værksted eller en stor industrivirksomhed. Ingen bestilling er for lille og ingen er for stor! Vi sætter en ære i at levere hurtigt, effektivt og til rigtige priser.

Med hurtig levering fra vort store centrallager, imødekommer vi dit behov for gode møbler, hæve-/sænkeborde, kontorstole, kontorskabe, bogreoler og anden indretning til kontor, møderum og kantiner. Se vort store udvalg af kontormøbler tilpasset din arbejdsplads og bestil her på webshoppen - eller kontakt vore kundecenter på tlf 9725 2888.

 

Konferencestole og kantinestole

Få mest mulig ud af dine møder og konferencer med stilfulde og ergonomiske konferencestole fra Sono. Høj siddekomfort sikrer at alle medarbejderne kan yde sit bedste, og beholder koncentrationen selv på langvarige arrangementer. Vælg fra et spændende sortiment af kvalitetsrigtige mødestole med fokus på komfort, ergonomi og gode, solide materialer. Uanset om man leder efter mødestole med eller uden armlæn, polstret sæde, skind eller stole som kan stables, har vi førsteklasses produkter til stærkt konkurrencedygtige priser.

 

Loungestole

Loungestole fra Sono giver arbejdspladsen et stilfuldt touch, som gør indretningen up-to-date og som udstråler professionalisme og god smag. Sono loungestole forener komfort og æstetik på gennemført vis og er velegnet til eksempelvis receptionen, lounge, konferencerummet, venteværelset eller et hvilket som helst andet sted der man ønsker en elegant og behagelig indretning.

 

Plaststole

Her kan du finde vort gode udvalg af plaststole, beregnet for brug i kantine, på spisesteder, som konferencestole eller som besøgsstole på et kontor. Med plaststole fra Sono får du et lettere renhold, da disse plaststole er lette at rengøre end for eksempel stofstole. Desuden finder du stilige designstole med plastsæde og - ryg, i flere prisklasser.

 

Barstole
Pift kantinen op, personalerummet eller konferencefaciliteterne med elegante barstole fra Sono. I vort spændende sortiment finder du barstole med en række forskellige design, farver og stilarter. Slip kreativiteten løs og indret på moderne og funktionel vis. Sæt dine barstole sammen med et eller flere af vore lækre barborde, for en helstøbt totalløsning. Vore barstole er også velegnet til indretning af caféer, restauranter, barer og aulaer i eksempelvis teatre og biografer.

 

Klapstole
Til virksomheder med begrænset plads, er klapstole et uundværligt supplement til de øvrige kontormøbler. Indret lynhurtigt et møde- eller konferencerum med plads til mange deltagere, gør klar til personalefesten eller arranger stormøder på elegant og komfortabelt vis. Sono klapstole er en pladsbesparende og prisvenlig løsning, som løser enhvert behov for ekstra siddepladser. Vælg mellem mange flotte modeller i forskellige farver og designs.