1
5
:
0
0
Få 15% rabat nu - Klik "Ja tak"!
Din rabat er aktiveret
SUPERUGE på sono.dk - bestil her og nu!
Hvis du bestiller inden for de næste 15 minutter, giver vi dig en 15% rabat på hele din ordre.
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.

Ring til os på
9725 2888

Kundeservice

Log ind

Shopping Cart
Kurv

HURTIG LEVERING!


FRI FRAGT
FRA 4.000,-
(ekskl. moms)


DANSK WEBSHOP!


Kontoropbevaring

Kontoropbevaring

Kontoropbevaring er et begreb som indeholder mange forskellige møbler; alt fra boghylder og kontorskabe i træ, arkivskabe med eller uden brandcertific ...

Kontoropbevaring er et begreb som indeholder mange forskellige møbler; alt fra boghylder og kontorskabe i træ, arkivskabe med eller uden brandcertificering, fleksible kontorhylder eller rullesektioner. Fælles for dem alle er at de skal dække vores behov for fornuftig opbevaring på vores kontor arbejdspladser. 

Hos Sono finder det et meget bredt udvalg av produkter som benyttes for kontoropbevaring. Du vil blive mødt af branchens mest kompetente medarbejdere som giver dig høj service og som er ekstremt dedikeret med sit arbejde så du skal få en god oplevelse og løsning. Hvis ikke finder det du søger i webshoppen, da tag endelig kontakt til os. Så løser vi det sammen.

Sono er den del af Sono Group. Vi har som vision om at være den ledende skandinaviske leverandør af møbler til lager, industri, kontor og uddannelse. Det gør vi ved at vise respekt og tillid til vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere. Vi udfordrer det etablerede og er meget fokuseret på at holde det vi lover. Vi hører meget gerne fra dig om dine ønsker!