1
5
:
0
0
Få 15% rabat nu - Klik "Ja tak"!
Din rabat er aktiveret
SUPERUGE på sono.dk - bestil her og nu!
Hvis du bestiller inden for de næste 15 minutter, giver vi dig en 15% rabat på hele din ordre.
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.

Ring til os på
9725 2888

Kundeservice

Log ind

Shopping Cart
Kurv

HURTIG LEVERING!


FRI FRAGT
FRA 4.000,-
(ekskl. moms)


DANSK WEBSHOP!


Ergonomisk kontortilbehør

Ergonomisk kontortilbehør

Den ergonomiske arbejdsplads er en vision for fremtidens standard arbejdsplads. At få god støtte og aflastning, samtidig med at man arbejder koncentre ...

Den ergonomiske arbejdsplads er en vision for fremtidens standard arbejdsplads. At få god støtte og aflastning, samtidig med at man arbejder koncentreret og passer på kroppen, er vigtigt for at minimere risikoen for fremtidige arbejdsskader som følge af statisk belastning på kontoret. 

Hos Sono finder du en mængde forskellige typer af produkter som hjælper dig med at arbejde ergonomisk korrekt, varieret og mere fysisk i løbet af dagen. Et ergonomisk produkt er "hardware" som egentlig ikke kommer til sin fulde ret, før den sammen med sin bruger bliver en integreret helhedsløsning. Er du usikker på hvad du behøver? Tag kontakt til os, så hjælper vi dig!

For at resultatet bliver bedst muligt, kræves både viden om produkterne og ikke mindst menneskekroppen. Sono har tilgang til professionelle rådgivere, som kan give dig råd og vejledning, når du nå skal tilpasse en arbejdsplads med ergonomisk kontortilbehør. Kontakt os i dag - så tager vi den derfra!