0
3
:
0
0
Få 10% rabat her og nu!
Din rabat er aktiveret
Svær beslutning?
Hvis du bestiller inden for de næste 30 minutter, giver vi dig en 10% rabat på din ordre. Nu er det let at træffe en hurtig beslutning!
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.

Ring til os på
9725 2888

Kundeservice

Log ind

Shopping Cart
Kurv

Inventar til din arbejdsplads


Hurtig levering
og fri fragt
fra kr. 4.000,-


Kun salg til 
B2B og B2G


Studie- og kontorborde

Studie- og kontorborde

Måske er begrebet Studie- & kontorborde ikke så godt kendt i Danmark. Konceptet er først og fremmest fornuftig; har du dårlig plads, ansatte s ...

Måske er begrebet Studie- & kontorborde ikke så godt kendt i Danmark. Konceptet er først og fremmest fornuftig; har du dårlig plads, ansatte som kommer til-og-fra eller trænger du bare til mindre arbejdsplads, vil vore arealintensive studie- & kontorborde være et godt alternativ.

Vort sortiment af borde strækker sig fra små og lave borde til en kop kaffe, højere barborde til en hyggelig snak, faste eller sammenklappelige kantineborde, konferenceborde i mange udførelser og ikke at forglemme: Dit nye skrivebord. Det er jo ingen hemmelighed at langt de fleste skriveborde som benyttes i dag, har elektrisk hæve-/sænkefunktion - så dem finder du i en helt egen kategori her: Elektriske hæve-/sænkeborde

Bord er samlebetgnelse på et møbel med en horisontal plade monteret på bordben eller et understel. Og det er jo netop det du finder her; et stort udvalg af borde til brug på kontoret, i mødelokalet, konferencerummet, i en social zone eller i kantinen. Er du i tvivl om hvilket slags bord du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os, og vi vil gøre vort yderste for at hjælpe. Vi leverer kontormøbler til virksomheder af alle størrelser, og ved hvad som fungerer i forskellige sammenhænge.

 

Arealintensive Meglerbord fra Sono

Studie- & kontorborde

: Pladsbesparende skriveborde

: Funktionelt, stramt design

: Bordsafskærmning bestilles separat, se vores     

  store udvalg af tekstiler og farver

 

Meglerbord startseksjon

Konceptet med studie-& kontorborde er egentlig meget enkelt. Du vælger farver og størrelse på hver arbejdsplads og kan vælge mellem 120x60cm, 140x70cm eller 160x80cm. Som udgangspunkt i en komplet startsektion som vist her, får du altså to arealintensive arbejdspladser.

Meglerbord følgeseksjon

Med udgangspunkt i den startsektion du har valgt, kan du tilbygge et "uendeligt" antal følgesektioner - fortrinsvis i samme farver og størrelser som startsektionen.  

Meglerbord sammenstilling

Som skitsen viser, kobler du mæglerbordets startsektion samme med det antal følgesektioner du ønsker. Udgangspunkte leveres med to benrammer, men en af disse skal flyttes til enden af rækken med følgesektioner. Enkelt, stiligt og pladsbesparende.

 

Filter


Sorter