1
5
:
0
0
Få 15% rabat nu - Klik "Ja tak"!
Din rabat er aktiveret
SUPERUGE på sono.dk - bestil her og nu!
Hvis du bestiller inden for de næste 15 minutter, giver vi dig en 15% rabat på hele din ordre.
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.

Ring til os på
9725 2888

Kundeservice

Log ind

Shopping Cart
Kurv

HURTIG LEVERING!


FRI FRAGT
FRA 4.000,-
(ekskl. moms)


DANSK WEBSHOP!


Lager

Lager

Se vores store sortiment af opbevaringsreoler, lagersystemer og pallereoler - og alt andet, der er nødvendigt for at få et veldrevet og effektivt lage ...

Se vores store sortiment af opbevaringsreoler, lagersystemer og pallereoler - og alt andet, der er nødvendigt for at få et veldrevet og effektivt lager. Hos Sono er der ingen skjulte omkostninger eller gebyrer. Der er er gratis forsendelse på alle ordrer over 4.000, - Du vil blive ovenud tilfreds, det vil vi sørge for!

De meste af vores store sortiment af lagerindretning er lagerført på vores centrallagre i Norge og Sverige. Det betyder, at du kan bestille lagerindretning til en god pris og med meget hurtig levering i hele Danmark.

Sono er den komplette leverandør af udstyr og møbler som gør din arbejdsplads bedre. Hos os kan du gøre en god handel til lagerindretning, opbevaringskasser, modulkasser og transportudstyr. Kontakt os i dag, hvis du ønsker hjælp eller en god aftale.

 

Lagerreoler -og pallereoler

Korrekt lagring - hele tiden...

Skal lageret fungere effektivt, må lagerreoler, pallereoler og øvrig lagerindretning være i orden. Det du har brug for - det finder du her!

 

Lagerreoler og pallereoler
Grundlaget for et velfungerende lager er robuste og gennemtestede reoler. På denne måde kan dit gods, varer, værktøj og udstyr opbevares på en overskuelig, sikker og effektiv måde. Hos Sono finder du et stort udvalg af lagerreoler, opbevaringsreoler og pallereoler i forskellige størrelser og design. Indret dine reoler med vores praktiske plastkasser og plastbokse til en komplet lagerindretning med høj funktionalitet.

 

Leveringstid
Størstedelen af sortimentet på lagerindretning og lagereoler leveres hurtigt fra vores centrallagre i Norge og Sverige. Opgrader din lagerindretning allerede i dag og se frem til større sikkerhed, effektivitet og orden. Hvis du har spørgsmål til vores sortiment af lagerreoler, er du altid velkommen til at kontakte os. Du vil blive ovenud tilfreds, det vil vi sørge for!

 

 

 

Større jobtilfredshed
En velfungerende lagerindretning er vigtig i en moderne, travl og innovativ virksomhed. I vores omfattende produktsortiment finder du et stort udvalg af opbevaringsreoler og pallereoler, smarte hyldesystemer, opbevaringsbokse og eurokasser samt praktiske løsninger til pakkemateriel, opmærkning og plastlommer. Alle produkter kan bestilles direkte fra vores webshop. Klik på kategorierne nedenfor og bliv inspireret af vores store og spændende produktkatalog

 

Forsendelse og montering
Vi leverer til virksomheder i hele Danmark, hurtigt og sikkert. Hvis du ønsker montering, kan vi også hjælpe, hvor vi laver tilbud efter dir projekt.  Hvis du har kommentarer eller spørgsmål til vores produkter eller tjenester, er du altid velkommen til at kontakte os for personlig rådgivning og inspiration, når du skal bestille lagerindretning. Kontakt os via chat her på siden eller e-mail; support@sono.dk eller på telefon 9725 2888. Vi ser frem til at høre fra dig!