1
5
:
0
0
Få 15% rabat nu - Klik "Ja tak"!
Din rabat er aktiveret
SUPERUGE på sono.dk - bestil her og nu!
Hvis du bestiller inden for de næste 15 minutter, giver vi dig en 15% rabat på hele din ordre.
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.

Ring til os på
9725 2888

Kundeservice

Log ind

Shopping Cart
Kurv

HURTIG LEVERING!


FRI FRAGT
FRA 4.000,-
(ekskl. moms)


DANSK WEBSHOP!


Loungemøbler

Loungemøbler

Loungestole fra Sono giver arbejdspladsen et stilfuldt touch, som gør indretningen up-to-date og som udstråler god smag. Sono loungestole forener ko ...

Loungestole fra Sono giver arbejdspladsen et stilfuldt touch, som gør indretningen up-to-date og som udstråler god smag. Sono loungestole forener komfort og æstetik på en gennemført måde.

Loungestolen er velegnet til eksempelvis receptionen, loungerummet, konferencelokalet, venteværelset eller et hvilket som helst andet sted, hvor man ønsker en elegant og behagelig indretning.

Med hurtig levering fra vort lager, imødekommer vi dit behov for stilige loungestole, kontormøbler, hæve-/sænkeborde, kontorstole og anden indretning til kontor, mødelokaler og kantine.

 

Moderne loungestole
Opdater arbejdspladsen med moderne og kvalitetsrigtige loungestole fra Sono. Vi har et stort udvalg af stilsikre designperler fra nogen af de bedste producenter på markedet, som giver indretningen et snert af elegance og eksklusivitet. Vælg mellem mange forskellige modeller, farver, materialer og stilarter og skab en løsning som matcher akkurat jeres profil. Vores loungestole er velegnet til receptionen, venteværelset, konferencelokalet, baren, caféen eller et hvilket som helst andet sted, hvor man ønsker stilsikre møbler som kombinerer høj komfort med et luksuriøst design. Vælg dine foretrukne loungestole her på siden og bestil let og hurtigt online.

Bedre arbejdsmiljø
Indretningen på arbejdspladsen har stor betydning for trivsel, produktivitet og mærkevareopbygning, både ude og inde. En velfungerende arbejdsplads med velvalgte møbler, komfort og stil sæter optimale rammer for at medarbejderne kan yde deres bedste. Sono loungemøbler, er det lille ekstra som viser medarbejderne at de er værdsat. De tilfører arbejdspladsen elegance og sender et tydeligt signal om professionalisme og kvalitet, både indadtil og ud mod samarbejdspartnere, kunder og andre besøgende. Således er Sono´s loungestole ikke bare flotte, behagelige siddepladser, men også et vigtig element i bedriftens mærkevareopbygning og arbejdsklima.

Udvalg
Stig ind i en verden af stil og komfort og vælg akkurat de loungemøbler som appellerer mest til dig og den arbejdsplads du repræsenterer. Vi har et stort udvalg af lækre designs, som spænder fra det klassiske og tidløse, til det hyper moderne og innovative. Vælg imellem loungestole med eller uden armlæn, med drejelig god, ekstra siddepude eller et så bredt sæde at det faktisk er en sofa. Hvad angår materialer og farver, er det store muligheder for at få individuelle ønsker opfyldt, hvad enten du foretrækker ægte skind, bløde tekstiler i dæmpede nyancer eller loungestole med betræk i moderne knaldfarver.

Loungestole online
Køb dine loungestole online og få lidt mere for pengene. Hos Sono har vi stærke priser på møbler af høyeste kvalitet. Ved at købe dine loungemøbler online sparer du dessuden dyrebar tid, så du kan sammenligne, udvælge og betale direkte fra din egen pc, hvor vi derefter leverer – hurtigt og sikkert. Vores udvalg af loungestole online bliver fortløbende fornyet og udvidet, noget som betyder at vi altid har mange spændende nyheder, gode tilbud og populære bestsælgere. Klik på de enkelte loungestole for produktdetaljer, og sæt indretningen sammen efter smag og behov.

Personlig betjening
Vi håber at du finder præcist de loungestole du leder efter og ser frem til at betjene dig. Har du spørgsmål om vore produkter eller vores service, er du altid velkommen til at kontakte os, og vores dygtige konsulentre står til rådighed med uddybende information og personlig betjening. Lad dig inspirere her på siden eller kontakt os via vores salgskontor eller live chat for personlig betjening. Sono loungestole – gør arbejdspladsen bedre.

Filter


Sorter
 1. Ergoff Stol Hannah grå polstret
  2.360,-
  2.950,- (Inkl. moms)
  1-5 dage
 2. Ergoff Paris stol petrolfarvet
  3.200,-
  4.000,- (Inkl. moms)
  Skal bekræftes
 3. Ergoff Paris stol rustrød
  3.240,-
  4.050,- (Inkl. moms)
  1-5 dage
 4. Ergoff Paris stol limegrøn
  3.200,-
  4.000,- (Inkl. moms)
  Skal bekræftes
 5. Ergoff Paris stol grå
  3.200,-
  4.000,- (Inkl. moms)
  1-5 dage
 6. Ergoff Paris stol sort
  3.200,-
  4.000,- (Inkl. moms)
  Skal bekræftes
 7. Ergoff Monaco stol
  3.940,-
  4.925,- (Inkl. moms)
  1-5 dage
 8. Ergoff Club loungemøbel
  1.320,-
  1.650,- (Inkl. moms)
  3-4 uger
 9. Ergoff Stol Lyon Grå medley
  6.460,-
  8.075,- (Inkl. moms)
  1-5 dage
 10. Ergoff Sofa Lyon Grå medley
  9.280,-
  11.600,- (Inkl. moms)
  1-5 dage
 11. Ergoff Stol Lyon grøn medley
  6.460,-
  8.075,- (Inkl. moms)
  1-5 dage
 12. Ergoff Sofa Lyon grøn medley
  9.280,-
  11.600,- (Inkl. moms)
  1-5 dage