1
5
:
0
0
Få 15% rabat nu - Klik "Ja tak"!
Din rabat er aktiveret
SUPERUGE på sono.dk - bestil her og nu!
Hvis du bestiller inden for de næste 15 minutter, giver vi dig en 15% rabat på hele din ordre.
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.

Ring til os på
9725 2888

Kundeservice

Log ind

Shopping Cart
Kurv

HURTIG LEVERING!


FRI FRAGT
FRA 4.000,-
(ekskl. moms)


DANSK WEBSHOP!


Konference og kantine

Konference og kantine

Konferencestole og kantinestole fra Sono er funktionelle, komfortable og af højeste kvalitet. Når vi skal bevare koncentrationen og yde vort bedste ve ...

Konferencestole og kantinestole fra Sono er funktionelle, komfortable og af højeste kvalitet. Når vi skal bevare koncentrationen og yde vort bedste ved konferencebordet, kræves det at vi sidder godt. Du bør naturligvis vælge konferencestole, som passer til det behov du har i din virksomhed.

Men måske er det ikke altid lige let at vælge den rigtige løsning. Så kontakt os gerne, hvis du vil have yderligere produktinformation eller vejledning. Se vort store udvalg af konferensestole og kantinestole tilpasset danske arbejdspladser. Bestil her i webshoppen - eller kontakt vort salgskontor på 9725 2888.

Sono er din totalleverandør af kontormøbler, udstyr og anden indretning som gør din arbejdsplads bedre. Hos os kan du købe konferencestole, kantinestoler, kontormøbler, garderober og anden indetning for kontoret, værkstedet eller industrivirksomheden - til gunstige priser.

 

Konferencestole og kantinestole
 
Dynamisk indretning
Konferensestole er en fleksibel og pladsbesparende løsning, som let og elegant tilpasser antal siddepladser efter behov. Brug konferensestole i konferencerummet, caféen, festsalen eller på hvilket som helst sted, hvor man ønsker en dynamisk indretning. Hos Sono finder du konferencestole af høj kvalitet og med god siddekomfort, således at man opnår en funktionel og behagelig løsning. Vi håber at du finder den perfekte stol i vort store sortiment.
 
Flotte møbler til jeres arrangement
Skal virksomheden holde et større arrangement, et event eller en konference, og I ønsker at vise et stilfuldt indrettet lokale med gode, komfortable siddepladser til alle? I de fleste virksomheder er der behov for en fleksibel løsning, således at store lokaler kan bruges til flere forskellige formål. Med Sono konferencestole, kan man let trylle et elegant lokale frem med mange siddepladser, og hurtigt rydde stolene væk igen, når der er behov for gulvplads. Dermed udnyttes virksomhedens kvadratmeter optimalt og I kan selv afholde større arrangementer i egne lokaler, i stedet for at skulle leje dyre kursusfaciliteter.
 
Pladsbesparende indretning
I modsætning til traditionelle stole, har konference- /kantinestole den fordel at de kan ryddes væk og kun fylde et minimum når de er stablet sammen. Dermed spares dyrebar gulvplads og man opnår et dynamisk arbejdsmiljø, hvor man lynhurtigt kan stable et arrangement på benene, således at der aldrig er langt fra "idé til handling". For at få mest mulig ud af stablestolene, anbefaler vi at pladsere dem på en stolevogn, således at de let kan køres frem ved behov og transporteres over længere afstande. I kategorien ”transport og løft” kan I se nogen af de løsninger, som med fordel kan tilvælges når man køber konferencestole.
 
Høj komfort
Konferencestoler og klapstole har rygte for at være mindre behagelige end traditionelle stole. Således behøver det ikke at være! Hos Sono forhandler vi udelukkende konferencestole, hvor siddekomforten lever op til vore høje kvalitetskrav. Dermed er I altid sikret en løsning, hvor komfort og funktionalitet står i centrum. Vælg imellem konferencestole med og uden armlæn og/eller polstrede puder og få nøjagtig den løsning I foretrækker.
 
Udvalg
Indret med stil og udtryk virksomhedens profil med det store udvalg af Sono konferencestole. Vi har noget for enhver smag, enten man foretrækker det klassiske og tidløse, eller et topmoderne udseende med stærke farver og iøjenfaldende materialer og design. Se for eksempel vore elegante konferencestoler, som vil give et helt nyt liv til jeres kursuslokaler. Også prismæssigt, har vi noget for enhver. Fra eksklusive højkvalitets modeller til prisvenlige stole, som gør det muligt at indrette til en særdeles attraktiv pris.
 
Eksperter i indretning
Køb konferencestole hos Sono og få en professionel løsning , hvor selv den mindste detalje er gennemtænkt. Vi er eksperter i indretningsløsninger for forretningslivet og tilbyder et bredt sortiment af møbler og udstyr, som kan kombineres på kryds og tværs. Brug vore konferencestole alene eller få en totalløsning ved at kombinere med vore flotte borde. Lad dig inspirere her på hjemmesiden eller kontakt os for yderligere information om vore konferencestole.

Filter


Sorter
 1. Ergoff Stol Juel, brun
  1.600,-
  2.000,- (Inkl. moms)
 2. Ergoff Stol Juel, sort
  1.600,-
  2.000,- (Inkl. moms)
 3. Ergoff Stol Charley, brun
  1.600,-
  2.000,- (Inkl. moms)
 4. Ergoff Stol Charley, sort
  1.600,-
  2.000,- (Inkl. moms)
 5. Ergoff Stol Zareto, brun
  1.800,-
  2.250,- (Inkl. moms)
 6. Ergoff Stol Zareto, Sort
  1.800,-
  2.250,- (Inkl. moms)
 7. Ergoff Stol Zare Lav uden armlæn
  1.100,-
  1.375,- (Inkl. moms)
 8. Ergoff Iso stol
  380,-
  475,- (Inkl. moms)
 9. Ergoff Stol Riva
  1.900,-
  2.375,- (Inkl. moms)
 10. Ergoff Vesta stol
  520,-
  650,- (Inkl. moms)
 11. Ergoff Stol Nero
  2.280,-
  2.850,- (Inkl. moms)
 12. Ergoff Spencer stol
  Før 380,- 270,-
  337,50 (Inkl. moms)