0
3
:
0
0
Få 15% rabat her og nu!
Din rabat er aktiveret
Svær beslutning?
Hvis du bestiller inden for de næste 30 minutter, giver vi dig en 15% rabat på din ordre. Hvor svært kan det være?
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.
Shopping Cart

Konference og kantine

Konferencestole og kantinestole fra Sono er funktionelle, komfortable og af højeste kvalitet. Når vi skal bevare koncentrationen og yde vort bedste ved konfer ...
Mere information
Sorter

Konference og kantine

Konferencestole og kantinestole fra Sono er funktionelle, komfortable og af højeste kvalitet. Når vi skal bevare koncentrationen og yde vort bedste ved konferencebordet, kræves det at vi sidder godt. Du bør naturligvis vælge konferencestole, som passer til det behov du har i din virksomhed.

Men måske er det ikke altid lige let at vælge den rigtige løsning. Så kontakt os gerne, hvis du vil have yderligere produktinformation eller vejledning. Se vort store udvalg af konferensestole og kantinestole tilpasset danske arbejdspladser. Bestil her i webshoppen - eller kontakt vort salgskontor på 9725 2888.

Sono er din totalleverandør af kontormøbler, udstyr og anden indretning som gør din arbejdsplads bedre. Hos os kan du købe konferencestole, kantinestoler, kontormøbler, garderober og anden indetning for kontoret, værkstedet eller industrivirksomheden - til gunstige priser.