0
3
:
0
0
Få 15% rabat her og nu!
Din rabat er aktiveret
Svær beslutning?
Hvis du bestiller inden for de næste 30 minutter, giver vi dig en 15% rabat på din ordre. Hvor svært kan det være?
Denne rabat bliver ikke kombineret med andre rabatter.
Shopping Cart

Kontormøbler
Den bedste kontorstol

Mange af os tilbringer hver dag mange timer i vores kontorstol. At vælge en god ergonomisk kontorstol, mindsker belastningen i arme, ryggen, og ben. Risikoen for skader mindskes, du føler dig bedre og bliver mere effektiv på din arbejdsplads.

Kontormøbler
Smerter i halebenet?

Har du ondt i halebenet? I denne artikel gennemgår vi hvordan du kan behandle smerten selv, samt give vore bedste øvelser for at lindre og løsne eventuelle problemer med halebenet.

Garderobe
Cloud baseret låsesystem til garderobeskabe

Ambitlocker er en digital hængelås, som fjernstyres via internettet, og betjenes helt enkelt uden brug af fysiske nøgler.

Kontormøbler
Arbejdshøjde og arbejdsområde

At skabe en ergonomisk arbejdsplads er vigtigt for medarbejdernes sundhed og produktivitet, og i sidste ende for en virksomheds rentabilitet.

Kontormøbler
Ergonomi på arbejdspladsen

De fleste af os har hørt ordet ergonomi. Begreber som ergonomisk arbejdsstilling og ergonomisk kontorudstyr bliver mere og mere almindelige. Hvad er ergonomi egentlig, og hvorfor er det så vigtigt?

Kontormøbler
Musarm

I denne artikel lærer du alt hvad du behøver at vide om musearm, hvad de underliggende årsager til musearm er, tips om gode øvelser mod musearm og hjælpemidler til at forhindre musearm.

Skole og børnehave
Aktiv læring - Øger fokus i skolen

Alle børn er forskellige, og nogle børn har et større behov for fysisk aktivitet end andre. At give mulighed for at bevæge sig rundt i løbet af en skoledag, kan fremme læring og forbedre koncentrationen for nogle. Alle elever har brug for bevægelse i løbet af en skoledag.

Skole og børnehave
Aulaen - En naturlig mødeplads
 
For at skabe bæredygtige og langsigtede løsninger i skolerne, skal vi hele tiden arbejde på at skabe funktionelle og behagelige miljøer, for vores børn og unge.
Skole og børnehave
Læringsmiljø – Sådan skaber du et fleksibelt læringsmiljø i skolen

Et fleksibelt læringsmiljø betyder ikke kun, at møblerne skal være fleksible og flytbare, men også at vi giver eleverne muligheder for forskellige læringssituationer.

Skole og børnehave
Kantine – Sådan modvirker du støj i skolens kantine

Sono har indrettet kantiner i mange år. Vi har gennem årene udviklet produkter, der kan modstå det hårde slid disse miljøer udsættes for, og som endda bidrager til et bedre lydmiljø på et ellers meget støjende sted i skolen.

Skole og børnehave
Personalrum - Pædagogens fristed
Personalerummet er et sted for lærer og pædagoger til at slappe af og finde ro til en kop kaffe. Men ofte er det også her, undervisning og fremtidige aktiviteter planlægges.
Lager og industri
Ergonomiske arbejdsborde & filebænke til værkstedet

Skab en ergonomisk arbejdsstation på dit værksted. 

Lager og industri
Løftesøjler

Vi har smarte løsninger til lager, værksted og industri. Skån din ryg og brug vore løftesøjle systemer på din arbejdsplads. 

Lager og industri
Skræddersyet specialløsning

Nu og da er der behov for en skræddersyet specialløsning. Trods det store udbud i vort standardsortiment, så får vi ofte forespørgsler om specialløsninger. Vi kan tilbyde en erfaren medarbejderstab, som vil elske at løse dit problem.