Shopping Cart

Skole og børnehave
Digitale medier i skolen - rent praktisk

Ved effektiv håntering af digitale medier i skolen med brug af ladeskabe og mobilopbevaringer, kan det skabe et bedre læringsmiljø. Vi viser dig hvordan.

Kontormøbler
Bæredygtighedsrapport 2023 - sammen for en bæredygtig arbejdshverdag

Vi er stolte over at kunne præsentere vores væredygtighedsrapport for Sono Group i 2023

Garderobe
Inspirationsgalleri af garderobeskabe og opbevaring

Skræddersyede skabsløsninger er vores speciale. Her kan du se nogle af vores leverancer af garderobeskabe og opbevaringsskabe til skoler og omklædningsskabe til svømmehaller de seneste år.

Skole og børnehave
Børnegarderobe i stål til skole og børnehave

Man er fra Brandmyndighedernes samt Teknik- og Miljøforvaltningens side meget opmærksom på, at der ved renoveringer og nybyg af institutioner, tages specielle forbehold ved placeringer af børnegarderober på flugtveje.

Kontormøbler
SMARTocean – From Ocean to Office

Hjælp os med at rydde havet for det værste sorte plastaffald – kasserede og forladte fiskeredskaber. Anset for at være den mest skadelige type marineplast. Forladte fiskenet "spøgelsesfisker" i årevis, hvilket skader de sarte økosystemer og det marine liv, der bebor dem. SMARTocean er et koncept, hvor genbrugt fiskegrej bliver til kontorstole.

Lager og industri
FIFO-reoler: Optimeret til First in, First out

FIFO står for «First in, First out» og er en metode for lagerstyring som indebærer at de ældste lagervarer bruges eller sælges først.

Lager og industri
Dækreoler: Effektiv opbevaring

Opbevaring af dæk på en sikker og organiseret måde er afgørende for både køretøjets ydelse og førers sikkerhed.

Lager og industri
Værktøjsskabe til tryg opbevaring

Ved at vælge vore værktøjsskabe i stål, får du god og pålidelig opbevaring af det vigtigste på værksted og lager - enten det er opbevaring af værktøj, forbrugsmateriel eller produktionsmateriel.

 

 

Kontormøbler
Låsbare stålskabe - trygt og enkelt

Vi kan levere et varieret udvalg ag stålskabe i forskellige størrelser, farver og design. Således imødekommer vi alle dine behov for tryg opbevaring på kontor, lager, arkiv - ja over alt, hvor det er behov for tryg opbevaring.

Lager og industri
Farvebytte på GBP

I februar gennemførte vi et farvebytte på hele vort industrisortiment, med nye grå farver så vi har fået en mere neutral og moderne arbejdsplads.

Kontormøbler
God ergonomi på jobbet giver bedre rentabilitet

Her hos Sono kan du læse om, hvordan en ergonomisk arbejdplads er vigtig for de ansattes helbred og produktivitet og til især for retabiliteten til et selsskab 

Garderobe
AKUSTIK - Lydabsorberende døre til garderobeskabe

Hos Sono kan du købe den lyddæmpende skabsdør, som fokuserer på lydmiljøet i garderoben, på skolen og mange andre lokaler med meget trafik og mange mennesker.

Lager og industri
Sonos centrallager set fra et bæredygtighedsperspektiv

På Sonos centrallager i Tranås arbejder cirka 25 personer på forskellige afdelinger. På det 22.000 kvadratmeter store lager er der afdelinger til afsendelse, modtagelse af varer, emballering, plukning af varer fra lageret, montering osv. Alle disse afdelinger arbejder på den ene eller anden måde med bæredygtighed.

Lager og industri
Det rigtige arbejdsbord for øget effektivitet

Forbedret effektivitet og arbejdsmiljø med ergonomiske arbejdsborde til industrien

Garderobe
Opladerskab til cykelbatteri, labtop og tablet & Ipad

Sono tilbyder en bred vifte af produkter til opbevaring og opladning af cykelbatterier, bærbare computere, tablet og iPad.

Kontormøbler
Smerter i halebenet?

Har du ondt i halebenet? I denne artikel gennemgår vi, hvordan du kan behandle smerten selv samt give vores bedste øvelser for at lindre og løsne eventuelle problemer med halebenet.

Garderobe
Skabe og vægge til offentlige rum og vådområder

Sono projekterer og monterer komplette løsninger fra Lamipro til omklædning og offentlige rum.

Garderobe
Specialskabe til politi, militær og brandfolk

Sono tilbyder specialskabe til politiet, militæret og brandvæsenet.

Garderobe
Håndtering af rent og beskidt tøj

Håndtering af rent og beskidt tøj

Garderobe
Stålskabe til sikker opbevaring

Sono leverer stålskabe i alle formater til opbevaring af småting på kontoret, i omklædningsrummet, i indkøbscenteret eller fitnesscenteret.

Kontormøbler
Dansk indretning - Dansk kvalitet

SONO tilbyder bredt sortiment med uanede design muligheder. 

Kontormøbler
Bæredygtighedsrapport 2022 - vores arbejde med øget bæredygtighed

Sono er stolte af at præsentere vores bæredygtighedsrapport for 2022. Rapporten belyser klimapåvirkning, ressourceeffektivitet, socialt ansvar og forretningspraksis.

Garderobe
Projektleverandør med lang og solid erfaring

Sono er projektleverandør til indretning af kontor, lager, værksted og garderobe.

Garderobe
Køb eller lej dine garderobeskabe med MYLOCKER by SONO

For at sikre vores kunder endnu flere muligheder for at få Sono skabe, har vi indgået et strategisk samarbejde med MYLOCKER.

Garderobe
Lyddæmpende skabsdøre til omklædningsskabe

Med skolens lydmiljø i fokus, præsenterer vi skabsdøren AKUSTIK. Lydabsorberende, miljørigtig og til en god pris - tre vigtige faktorer i et design. Den mest almindelige form for lyddæmpning i skolerne er lydabsorberende materiale monteret under loftet. 

Opbevaring
Køb ind nu, og bliv klar til skolestart i august

Få de bedste tips til at opdatere skoleindretning og bestil inden det ringer ind i august. Selvom skolebørnene ikke er gået på sommerferie endnu, og det næste skoleår kan føles langt væk, er det faktisk allerede nu, der skal kigges på indretningen, hvor der kan være længere leveringstid.

Skole og børnehave
NYHED Opladningsskab til mobiler

Sono har en en bred vifte af skabe til opbevaring og opladning af mobiler.

Lager og industri
Mezzanin - Pladsbesparende opbevaring

Prisen på m2 er en vigtig faktor og derfor gælder det om at optimere bedst mulig på lageropbevaring.

Mezzaniner kan være en prisbillig løsning, for at opnår de manglende m2 som behøves. 

 

Kontormøbler
Gåbånd på kontoret

Med et gåbånd på kontoret bliver det nemmere for dig at opretholde en sund livsstil i hverdagen. At bevæge sig rundt på arbejdet kan give dig flere fordele, såsom øget forbrænding og koncentration.

Garderobe
Cloud baseret låsesystem til garderobeskab

Ambitlocker er en digital hængelås, som fjernstyres via internettet og betjenes helt enkelt uden brug af fysiske nøgler.

Kontormøbler
Arbejdshøjde og arbejdsområde

At skabe en ergonomisk arbejdsplads er vigtig for medarbejdernes sundhed og produktivitet. Og i sidste ende for en virksomheds rentabilitet.

Kontormøbler
Ergonomi på arbejdspladsen

De fleste af os har hørt ordet ergonomi. Begreber som ergonomisk arbejdsstilling og ergonomisk kontorudstyr bliver mere og mere almindelige. Hvad er ergonomi egentlig, og hvorfor er det så vigtigt?

Kontormøbler
Musarm

I denne artikel lærer du alt, hvad du behøver at vide om musearm; hvad de underliggende årsager er, tips om gode øvelser - og hjælpemidler til at forhindre det.

Skole og børnehave
Aktiv læring - øger fokus i skolen

Alle børn er forskellige, og nogle børn har et større behov for fysisk aktivitet end andre. At give mulighed for at bevæge sig i løbet af en skoledag kan fremme læringen og forbedre koncentrationen for nogle. Alle elever har brug for bevægelse i løbet af en skoledag.

Skole og børnehave
Aulaen - en naturlig mødeplads
 
For at vi kan skabe bæredygtige og langsigtede løsninger i skolerne, skal vi hele tiden arbejde på at skabe funktionelle og behagelige miljøer for vores børn og unge.

Skole og børnehave
Læringsmiljø – sådan skaber du et fleksibelt læringsmiljø i skolen

Et fleksibelt læringsmiljø betyder ikke kun, at møblerne skal være fleksible og flytbare, men også at vi giver eleverne muligheder for forskellige læringssituationer.

Skole og børnehave
Kantine – sådan modvirker du støj i skolens kantine

Sono har indrettet kantiner i mange år. Vi har gennem årene udviklet produkter, der kan modstå det hårde slid, disse miljøer udsættes for, og som endda bidrager til et bedre lydmiljø på et ellers meget støjende sted i skolen.

Skole og børnehave
Personalerum - pædagogens fristed

Personalerummet er et sted for lærer og pædagoger til at slappe af og finde ro til en kop kaffe. Men ofte er det også her, undervisning og fremtidige aktiviteter planlægges.

Lager og industri
Ergonomiske arbejdsborde og filebænke til værkstedet

Skab en ergonomisk arbejdsstation på dit værksted. 

Lager og industri
Løftesøjler

Vi har smarte løsninger til lager, værksted og industri. Skån din ryg og brug vore løftesøjle systemer på din arbejdsplads. 

Lager og industri
Skræddersyet specialløsning

Nu og da er der behov for en skræddersyet specialløsning. Trods det store udbud i vores standardsortiment, så får vi ofte forespørgsler om specialløsninger. Vi kan tilbyde en erfaren medarbejderstab, som vil elske at løse udfordringen.

Kontormøbler
Den bedste kontorstol

Mange af os tilbringer hver dag mange timer i vores kontorstol. At vælge en god, ergonomisk kontorstol, mindsker belastningen i arme, ryg og ben. Risikoen for skader mindskes, du føler dig bedre tilpas og bliver mere effektiv på din arbejdsplads.

Skole og børnehave
Plejeråd til holdbare møbler

Vi tænker på dig som kunde og ønsker, at vores møbler skal være hos dig i lang tid. Påfør vores plejetips, der forlænger levetiden og giver en flottere patina.

Således arbejder vi sammen med dig for at opnå bedst mulige resultat til dit projekt
Sono er en af Skandinaviens ledende projektleverandører af indretning til kontor, lager, værksted og garderobe. Dette sikrer dig høj kvalitet, gode priser og levering til aftalt tid.
1. Dine behov, ønsker og krav

Det første vi gør, er at danne os et godt billede af din arbejdsplads, dine behov, ønsker og krav – og dine tanker om, hvordan du ønsker at fremstå visuelt. Vi tager ofte udgangspunkt i din eksisterende profil, hvor form og farver ofte spiller en central rolle.

Sono tilbyder en bred vifte af produkter; fra de enkle og prisvenlige til mere eksklusive kvalitetsmærker i en højere prisklasse. Det er derfor afgørende, at vi forstår dine forventninger og dit ambitionsniveau, inden vi går i gang med at designe et løsningsforslag og efterfølgende tilbud.

2. Budget

For at dine forventninger stemmer overens med slutresultatet, arbejder vi gerne inden for et budget. Ved større projekter kan vi inddrage vores designere, der kan visualisere løsningsforslag ud fra tegninger af dit kontorlokale, dit lager, værksted eller garderobe.

3. Produktudvalg og forslag til løsninger

I vores forslag præsenteres du for løsninger, som vi mener vil varetage dine behov, ønsker og krav bedst muligt. Indretning af lokaler handler om at udnytte området bedst muligt og samtidig bevare effektivitet, ergonomi og trivsel for at skabe en god arbejdsplads.

4. Levering og montering

Vores sælgere, projektledere og indretningsarkitekter arbejder tæt sammen med logistikafdelingen, som har stor erfaring og høj præcision i forhold til levering og montering.

5. Projektopfølgning

Når vi er færdige med dit projekt, vil vi gerne høre din feedback så vi kan lære, udvikle og forbedre os.

Er der noget du ikke er tilfreds med, eller er der noget vi ikke har kunnet levere, hører vi gerne om dette også, så vi har mulighed for at rette eller kompensere for vores fejl.

Vi hjælper dig med din indretning
– fra idé til virkelighed

Sono er en komplet leverandør af indretninger til garderobe, kontor, lager, værksted og skoler. Vor mission er at gøre din arbejdsplads bedre, og vi lægger en ære i at levere gode løsninger, som svarer til dine behov – hurtigt, effektivt og til en god pris. Vi hjælper dig med at effektivisere og optimere din virksomhed, samt forbedre dit arbejdsmiljø og mindske påvirkningen på det ydre miljø. Sono er medlem af Elretur, E-mærket og er ISO-9001 og ISO-14001 certificeret. Fokus på etisk handel og bærekraft er et krav vi stiller til alle vore partnere og producenter.

Mere om Sono

Engagement og service

Vi hjælper dig med at finde de bedste løsninger til dit behov og din virksomhed. Aftal et møde med en af vore projektledere, eller tag kontakt på support@sono.dk eller telefon 9725 2888.

 

Aftal et møde
Allan Fruergaard
Area Sales Manager
Jylland Midt og Nord
Steffen Feddersen
Area sales manager
Jylland Syd og Fyn
Søren Kjærsgaard
Area Sales Manager
Sjælland & Bornholm.
Hans Bjerregaard
Area Sales Manager
Forhandleransvarlig i Danmark.
Pia Nygård
Salgs Supporter
Jimi Lauridsen
Salgs Supporter
Mette Korshøj
Salgs Supporter
Lars Hauch
Salgsdirektør
Aftal et møde eller send os en forespørgsel
Kontaktformular
Contact form: Thank you! Your submission has been received!
Contact form: Oops! Something went wrong while submitting the form.